jei turi maziau pinigu, gal geriau pradeti nuo akustines ir jei pamatysi kad tikrai grojimas tavo sirdyje, tai kai ivaldysi akustine ir pasitaupysi bapkiu kad galetum nusipirkti tikrai gera el gitara su visais pricindalais....na tada ir drebinsi pasauli
As taip pat turiu klausima:
Man butu idomu suzinot apie Valencia gitaras.. seip man ja zada parvezt is uzsienio,, tai va nezinau ar man ja rinktis ar jau geriau lietuvoj kokia prigriebt
issanksto aciu
1. Klasikine nuo akustines skiriasi ganetinai nemazai, first tai yra medis, dekos konstrukcija, grifo plotis, stygomis (nailonines seniau buvo is gyslu) ir kitais elementais kurie manau siuo atveju tau nesvarbus. Kuom tai jauciasi, grojama akordais tiek viena tiek kita... akustine gitara labiau universalesnis instrumentas - delto daugkur naudojamas tiesiog pritarti dainos zodziams (tai vadinama mokejimu groti gitara - absurdas). Na o esminiai dalykai, tai jog akustines gitaros garsas stipresnis - skambesnis, klasikines grynesnis - minkstesnis/aiskesnis. Jai turi ilgus pirstus pirk klasikine anyways nori groti - pradek nuo klasikos/atkentek pajausk tada brezdink visokias sapaliones is savo galvos - tuomet tai nebus panasu i daugelio gatviny shuda. P.s. yra dar flamenko gitaros - principas toks pat kaip klasikines, tik dekos turis mazesnis - saiziau (astriau skamba) ir naudojamas kitoks medis.
2. Jaigu nori brencyt tai tik akustine, jai nori groti normaliai nera skirtumo gali ir ta ir ta imti bet pats patarciau pradeti groti nuo klasikos.
3. Pradedanciajam. Akustiniu 400-1000lt (siulyciau uz tokia kaina dairytis i Takamine, p.s. tokio lygio gitaros yra siaip ganetinai sh...(ateity tai suprasi jai minkysi daugiau pirstais grifa) ir daromos visos vienodai, tad geriau pati rinkis kuri tau patinka - maloniai skamba). Klasikiniu kainos pns svyruoja (dirykis i Alhambra or smth.)
metaly rašė: 1 . klasikine, yra klasikine. akusine, yra akustine.
2 . elektrine arba klasikine.
3. nu nezinau.. 100, 200..daugiau..maziau..nu jej elektrine pirktum, taj nzn..
5. lengva.
nei vieno teisingo atsakymo
is kur tu zinaj??o tu tai jau profas, genijus?..cia mano nuomone..
1 . klasikine, yra klasikine. akusine, yra akustine.
5. lengva.
Iron_Meal>>> tas zmogus jomis prekiauja. ir yra savaime suprantama, jog gitara uz 200 ir 20000 skiriasi. pastaroji bus tikrai ne is kinijos. bet tarp 300 ir 600 nelabai koks skirtumas ir yra...galiausiai jeigu zmogus nezino ar tikrai gros gitara, ar jam tai tikrai patiks tai kokio budisto pirkti brangesne? gi nesvarbu kiek brangi gitara stoves kampe, su kokiais brokais ir t.t....
liucytia>>> labai neprotingas 5 kalusimas. niekuom groti nera lengva ismokti. nebent metalofonais kokiais. visur reikia darbo, idirbio, praktikos. gerai, ismoksi kelis akordus. nepagrok pusmeti ir kaput, viska lyg is naujo mokinsies tik bus siek tiek lengviau. bet ir pirstai su glebe, nebepaklusnus.
Seip skiriasi, tose pigiose gitarose buna pilna broku... Ir ne butinai is kinijos jos, turbut tau sake kazkas kas nelabai ir nusimano... Jei pagrotum su gitara uz 200 ir su gitara uz 20000, tikriausiai pajustum skirtuma...
God_Is_Gay > nebutinai flamenko, apibrezkim tai kaip "sudetingesnius kurinius"... Ir reikia pabrezt, kad pats grot gerai klasikine neismoksi, reikia ilgai mokintis... O akordus kiekvienas sugebetu sugraibyt savaite pasimokines...
Iron_Meal>>>. o kodel nuo 600Lt [nu gerai, 700Lt] gitaros geresnes? vis vien jos visos is Kinijos, nesvarbu 300, 600 ar 700. bent jau taip man sake...
liucytia>>> labai neprotingas 5 kalusimas. niekuom groti nera lengva ismokti. nebent metalofonais kokiais. visur reikia darbo, idirbio, praktikos. gerai, ismoksi kelis akordus. nepagrok pusmeti ir kaput, viska lyg is naujo mokinsies tik bus siek tiek lengviau. bet ir pirstai su glebe, nebepaklusnus.
3. Nuo kiek iki kiek swyruoja kajnos?
4. Kur yra gitaru parduotuwe Vilniuje?
5. Ir ar legwa ishmokti ja grot?
Mopey - nekalbek nesamoniu, klasikine uz akustine tikrai geriau skamba... Nebent taip sake koks nors kuris nemoka grot, tada nesigincysiu, neverta... O jei tai tavo nuomone, tai turbut tu klasikines rankose nelaikius, arba nei karto negirdejai kaip ja groja, o jei ir girdejai, tai turbut koks "gatves muzikontas"...
Atsakymai:
1) Akustine skamba garsiau, klasikine reikia moket grot profisionaliau, galima isgaut kokybiskesni garsa...
2) Jei esi pradedanti - pirk akustine... Vistiek klasikine sugadinsi, kam to reikia ?
3) maziau nei uz 700 patariu nepirkt (nu gal maziau nei uz 600) nes dazniausiai maziau nei uz 600-700 lt. buna sh...
4) Patariu pirkt Tamstoj - Subaciaus 11 / Strazdelio 1.
5) Ja ? Kuria ? Akustine - lengva, klasikine - reikia daug mokintis... Kokie skirtumai ? Akustine gali ismokti grot ir pats, klasikine - reikia ivaldyti technika ir etc....
Taigi mano isvados:
Pirk akustine gitara ne pigiau nei 600-700 Lt. nes veliau gali tekti pirkti dar viena, taigi apsimoka pirkti brangiau, bet naudot ilgiau... Is kart nusipirk maisa gitarai, storesni (maziau dauzysis ir silciau (kas is to, kad silciau ? Maziau issiderins gitara nuo oro kaitos))... Pirkt patariu tamstoj, nes ten gali teirautis pas pardavejus apie gitaras kurie tikrai apie jas nusimano... Tai tiek... Jei dar turesi klausimu - parasyk PM...
_Mopey_ (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 17 d. 14:09:31
1.Akustine geriau skamba
2.Kokia tai firma ar pagal rusi?
3.Nuo 300 iki 2000 kazkur
4.Butent gitaru parduotuves nezinau, bet kiek pamenu "Yamahos" instrumentu parduotuve "Akropoly" yra
5.Grot ismoksi jei tik turesi noro bei turesi tam igudziu.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 1 d. 08:22:06
2006 m. vasario 25 d. 23:39:01
2006 m. vasario 3 d. 16:56:33
2006 m. vasario 3 d. 16:15:32
2005 m. gruodžio 27 d. 14:34:03
as uz saviske klasikine mokejau 220lt
tai lb pigiai tu cia nusipirkai... kur pirkai? ash taj uzh sawaja 400lt plojau..
2005 m. gruodžio 18 d. 10:46:00
2005 m. gruodžio 17 d. 21:05:58
2005 m. gruodžio 17 d. 21:01:59
2005 m. gruodžio 14 d. 13:24:38
2005 m. gruodžio 5 d. 12:16:05
Man butu idomu suzinot apie Valencia gitaras.. seip man ja zada parvezt is uzsienio,, tai va nezinau ar man ja rinktis ar jau geriau lietuvoj kokia prigriebt
issanksto aciu
2005 m. spalio 15 d. 00:43:18
2. Jaigu nori brencyt tai tik akustine, jai nori groti normaliai nera skirtumo gali ir ta ir ta imti
3. Pradedanciajam. Akustiniu 400-1000lt (siulyciau uz tokia kaina dairytis i Takamine, p.s. tokio lygio gitaros yra siaip ganetinai sh...(ateity tai suprasi jai minkysi daugiau pirstais grifa) ir daromos visos vienodai, tad geriau pati rinkis kuri tau patinka - maloniai skamba). Klasikiniu kainos pns svyruoja (dirykis i Alhambra or smth.)
4. Tamsta (prie barbakano, www.tamsta.lt ), Muzikos faktorius, netoli stoties ( www.muzikosfaktorius.lt), Kaune - midiaudio (netoli soburo, www.midiaudio.com )
5. Groti paprasta. Ismokti sunku - tai neimanoma - tai turi tapti tavo gyvenimas.
2005 m. rugsėjo 26 d. 13:00:09
achiu lb uzh atsakymus
man atrodo nebuna..
kai as pirkau man buvo pateiktas toks klausimas: su nailoninem ar metalinem stygom noriu akustines gitaros.
2005 m. rugsėjo 25 d. 18:53:04
1 . klasikine, yra klasikine. akusine, yra akustine.
5. lengva.
nei vieno teisingo atsakymo
is kur tu zinaj??o tu tai jau profas, genijus?..cia mano nuomone..
2005 m. rugsėjo 25 d. 18:44:34
achiu lb uzh atsakymus
man atrodo nebuna..
2005 m. rugsėjo 25 d. 18:42:24
5. lengva.
2005 m. rugsėjo 25 d. 18:28:03
2005 m. rugsėjo 25 d. 18:09:43
Iron_Meal>>>. o kodel nuo 600Lt [nu gerai, 700Lt] gitaros geresnes? vis vien jos visos is Kinijos, nesvarbu 300, 600 ar 700. bent jau taip man sake...
Seip skiriasi, tose pigiose gitarose buna pilna broku... Ir ne butinai is kinijos jos, turbut tau sake kazkas kas nelabai ir nusimano... Jei pagrotum su gitara uz 200 ir su gitara uz 20000, tikriausiai pajustum skirtuma...
God_Is_Gay > nebutinai flamenko, apibrezkim tai kaip "sudetingesnius kurinius"... Ir reikia pabrezt, kad pats grot gerai klasikine neismoksi, reikia ilgai mokintis... O akordus kiekvienas sugebetu sugraibyt savaite pasimokines...
2005 m. rugsėjo 25 d. 17:06:02
2005 m. rugsėjo 25 d. 16:59:18
2. Kokia geriausia pirkti?
3. Nuo kiek iki kiek swyruoja kajnos?
4. Kur yra gitaru parduotuwe Vilniuje?
5. Ir ar legwa ishmokti ja grot?
Mopey - nekalbek nesamoniu, klasikine uz akustine tikrai geriau skamba... Nebent taip sake koks nors kuris nemoka grot, tada nesigincysiu, neverta... O jei tai tavo nuomone, tai turbut tu klasikines rankose nelaikius, arba nei karto negirdejai kaip ja groja, o jei ir girdejai, tai turbut koks "gatves muzikontas"...
Atsakymai:
1) Akustine skamba garsiau, klasikine reikia moket grot profisionaliau, galima isgaut kokybiskesni garsa...
2) Jei esi pradedanti - pirk akustine... Vistiek klasikine sugadinsi, kam to reikia ?
3) maziau nei uz 700 patariu nepirkt (nu gal maziau nei uz 600) nes dazniausiai maziau nei uz 600-700 lt. buna sh...
4) Patariu pirkt Tamstoj - Subaciaus 11 / Strazdelio 1.
5) Ja ? Kuria ? Akustine - lengva, klasikine - reikia daug mokintis... Kokie skirtumai ? Akustine gali ismokti grot ir pats, klasikine - reikia ivaldyti technika ir etc....
Taigi mano isvados:
Pirk akustine gitara ne pigiau nei 600-700 Lt. nes veliau gali tekti pirkti dar viena, taigi apsimoka pirkti brangiau, bet naudot ilgiau... Is kart nusipirk maisa gitarai, storesni (maziau dauzysis ir silciau (kas is to, kad silciau ? Maziau issiderins gitara nuo oro kaitos))... Pirkt patariu tamstoj, nes ten gali teirautis pas pardavejus apie gitaras kurie tikrai apie jas nusimano... Tai tiek... Jei dar turesi klausimu - parasyk PM...
2005 m. rugsėjo 17 d. 14:09:31
2.Kokia tai firma ar pagal rusi?
3.Nuo 300 iki 2000 kazkur
4.Butent gitaru parduotuves nezinau, bet kiek pamenu "Yamahos" instrumentu parduotuve "Akropoly" yra
5.Grot ismoksi jei tik turesi noro bei turesi tam igudziu.