dar galiu shiek tiek papasakot kuo skiriasu akustine nuo klasikines... manau, kad ne stygom, ba kokias nori stygas y kokia nori gitara gali susidet...bewejk akustine gitara yra skirta groti akordams, shejp wisokiom balalajkom, todel, kad butu lengwiau sudeliot sudetingus akordus jos grifas yra siauresnis, stygos archiau wiena kitos ir ladaj siauresni, wat o klasikine pritajkyta grot pragrojimams, rejk rankiot pirshtus, todel jos grifas yra platesnis, ladaj platesni, o stygos yra gana dideliu atsumu wiena nuo kitos... ash trajp suprantu.... pati turiu akustine, bet man wisaj puikiaj gaunas ir picking'as
nu as cia tik vienu aspektu del 1 ...akustine man asmeniskai graziau skamba kai groji stygom ta prasme po viena styga improvizuoji manau supratot...o akustine kai groji akordais ir tiesiog brauki per visas stygas
as absoliuciai nenusimanau apie gitaras, bet pas mus mokykloj (muzikos) tox buvo fainas ansambliukas ar kaip ten ji vadint... ir jau turbut nebebus nes kazkas isejo, t.t. ir panasiai... seip labai sunku patekt pas gitaristus mokytojus kad priimtu i pamokas nes yra be galo daug norinciu...
3.mazdaug nuo 300lt (siaip sakoma jei perki tokia gitara tai galima sakyt ismeti pinigus i bala . bet mano nuomone pradedanciajam tokia gitara kaip tik:>). iki . .7000 . .bet cia jau krastutinumui . .
4.muzikos prekiu parduotuwej:>
5.siaip dar tai prikaluso nuo sugebejimu . ir galbut talento . bet didele dali ar ismoksi sudaro noras ir uzsispyrimas . . .
3.nuo 250 iki ~1500
4.tamsta, yamaha... kur net nenumanau D
5.nifiga...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
1. Klasikines gitaros nailonines stygos, o akustines metalines (bent jau man taip buvo paaiskinta)
2. Tokia, su kuria tau patogiausia grot.
3. nuo ~300 lt iki.... daug
4. Yra Tamsta, yra ten kazkoks Muzikos Faktorius ar koks ten, netoli stoties...
5. Nu ismokt tikrai nera lengva. As jau trecius metus groju, bet dar tikrai daug ko nemoku ;] bet jei yra noras ismokt, tai ismoksi.
1. Nzn
2. Klasikine gali grot viska. Todel klasikine. Nors apskritai tai man atrodo, kad beweik tas pats
3. nuo 50Lt iki begalybes
4. tamsta.lt
5. ziurint kiek mokinsiesi. Melodija sugrosi po menesiuko, o jei nori profesonaliai grot tai kaip ir bet kuriuo kitu instrumentu - viso gyvenimo bus maza
Niu wat, turiu klasimeliu ape gitaras. nes pati noriu pirkti paprasta, biat nelabai ash apie jas ishmanau.
1. Kuo skiriasi akustine gitara nuo klasikines?
2. Kokia geriausia pirkti?
3. Nuo kiek iki kiek swyruoja kajnos?
4. Kur yra gitaru parduotuwe Vilniuje?
5. Ir ar legwa ishmokti ja grot?
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugsėjo 12 d. 13:41:19
2005 m. rugsėjo 12 d. 13:39:23
2005 m. rugsėjo 12 d. 13:30:44
achiu lb uzh atsakymus
buna, bet tada kaj pats pasikejti...
2005 m. rugsėjo 11 d. 14:01:59
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:46:06
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:45:32
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:43:30
2.ta kuri tau patogiausia . .siaip nepatariu pradedanciajai pirkt su metalinem stygom . .
3.mazdaug nuo 300lt (siaip sakoma jei perki tokia gitara tai galima sakyt ismeti pinigus i bala . bet mano nuomone pradedanciajam tokia gitara kaip tik:>). iki . .7000
4.muzikos prekiu parduotuwej:>
5.siaip dar tai prikaluso nuo sugebejimu . ir galbut talento . bet didele dali ar ismoksi sudaro noras ir uzsispyrimas . . .
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:33:09
2.pacia brangiausia
3.nuo 250 iki ~1500
4.tamsta, yamaha... kur net nenumanau
5.nifiga...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:31:06
2. Tokia, su kuria tau patogiausia grot.
3. nuo ~300 lt iki.... daug
4. Yra Tamsta, yra ten kazkoks Muzikos Faktorius ar koks ten, netoli stoties...
5. Nu ismokt tikrai nera lengva. As jau trecius metus groju, bet dar tikrai daug ko nemoku ;] bet jei yra noras ismokt, tai ismoksi.
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:28:18
2. Klasikine gali grot viska. Todel klasikine. Nors apskritai tai man atrodo, kad beweik tas pats
3. nuo 50Lt iki begalybes
4. tamsta.lt
5. ziurint kiek mokinsiesi. Melodija sugrosi po menesiuko, o jei nori profesonaliai grot tai kaip ir bet kuriuo kitu instrumentu - viso gyvenimo bus maza
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:22:43
1. Kuo skiriasi akustine gitara nuo klasikines?
2. Kokia geriausia pirkti?
3. Nuo kiek iki kiek swyruoja kajnos?
4. Kur yra gitaru parduotuwe Vilniuje?
5. Ir ar legwa ishmokti ja grot?
laukiu atsakymu.