dar galiu shiek tiek papasakot kuo skiriasu akustine nuo klasikines... manau, kad ne stygom, ba kokias nori stygas y kokia nori gitara gali susidet...bewejk akustine gitara yra skirta groti akordams, shejp wisokiom balalajkom, todel, kad butu lengwiau sudeliot sudetingus akordus jos grifas yra siauresnis, stygos archiau wiena kitos ir ladaj siauresni, wat o klasikine pritajkyta grot pragrojimams, rejk rankiot pirshtus, todel jos grifas yra platesnis, ladaj platesni, o stygos yra gana dideliu atsumu wiena nuo kitos... ash trajp suprantu.... pati turiu akustine, bet man wisaj puikiaj gaunas ir picking'as
nu as cia tik vienu aspektu del 1 ...akustine man asmeniskai graziau skamba kai groji stygom ta prasme po viena styga improvizuoji manau supratot...o akustine kai groji akordais ir tiesiog brauki per visas stygas
as absoliuciai nenusimanau apie gitaras, bet pas mus mokykloj (muzikos) tox buvo fainas ansambliukas ar kaip ten ji vadint... ir jau turbut nebebus nes kazkas isejo, t.t. ir panasiai... seip labai sunku patekt pas gitaristus mokytojus kad priimtu i pamokas nes yra be galo daug norinciu...
3.mazdaug nuo 300lt (siaip sakoma jei perki tokia gitara tai galima sakyt ismeti pinigus i bala . bet mano nuomone pradedanciajam tokia gitara kaip tik:>). iki . .7000 . .bet cia jau krastutinumui . .
4.muzikos prekiu parduotuwej:>
5.siaip dar tai prikaluso nuo sugebejimu . ir galbut talento . bet didele dali ar ismoksi sudaro noras ir uzsispyrimas . . .
3.nuo 250 iki ~1500
4.tamsta, yamaha... kur net nenumanau D
5.nifiga...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
1. Klasikines gitaros nailonines stygos, o akustines metalines (bent jau man taip buvo paaiskinta)
2. Tokia, su kuria tau patogiausia grot.
3. nuo ~300 lt iki.... daug
4. Yra Tamsta, yra ten kazkoks Muzikos Faktorius ar koks ten, netoli stoties...
5. Nu ismokt tikrai nera lengva. As jau trecius metus groju, bet dar tikrai daug ko nemoku ;] bet jei yra noras ismokt, tai ismoksi.
1. Nzn
2. Klasikine gali grot viska. Todel klasikine. Nors apskritai tai man atrodo, kad beweik tas pats
3. nuo 50Lt iki begalybes
4. tamsta.lt
5. ziurint kiek mokinsiesi. Melodija sugrosi po menesiuko, o jei nori profesonaliai grot tai kaip ir bet kuriuo kitu instrumentu - viso gyvenimo bus maza
Niu wat, turiu klasimeliu ape gitaras. nes pati noriu pirkti paprasta, biat nelabai ash apie jas ishmanau.
1. Kuo skiriasi akustine gitara nuo klasikines?
2. Kokia geriausia pirkti?
3. Nuo kiek iki kiek swyruoja kajnos?
4. Kur yra gitaru parduotuwe Vilniuje?
5. Ir ar legwa ishmokti ja grot?
If u hatin you're bound to get irate
madness is what u demonstrate that's exactly how anger works and operates
U gotta have love just to set it straight
Take control of your mind and meditate
Let your soul gravitate to the love WILL.I.AM ir Black eyed pea
I ain't got no money
I ain't got no car to take you on a date
I can't even buy you flowers
I ain't got no Visa
I ain't got no Red American Express
We can't go nowhere exotic
It don't matter ----- poor TIMBALAND
Iš tikro tai, talentas tik labiau atsiskleidžia su metais, o ne mažėja, nes susidaro didžiausias sukauptos patirties / įgūdžių koncentratas. Bet išties įdomu, kaip jie "ant tiek" gerai grojo, kad Dream Theater toli dar.
Rush irgi savo kai kuriuose koncertuose atlieka Moving Pictures ištisai. Bet Rush kaitalioja setlistą ir turi didelę jūrą gabalų rezerve... tokias varijuot mėgstančias grupes aš labai gerbiu.
Darosi populiaru muzikantams susirinkti ir gyvai sugroti tam tikrą albumą ištisai (Cavalera, the Gathering) arba štai BEAT prikelia King Crimson. Seniems fanams pasidžiaugti, naujiems - atrasti.
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
2005 m. rugsėjo 12 d. 13:41:19
2005 m. rugsėjo 12 d. 13:39:23
2005 m. rugsėjo 12 d. 13:30:44
achiu lb uzh atsakymus
buna, bet tada kaj pats pasikejti...
2005 m. rugsėjo 11 d. 14:01:59
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:46:06
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:45:32
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:43:30
2.ta kuri tau patogiausia . .siaip nepatariu pradedanciajai pirkt su metalinem stygom . .
3.mazdaug nuo 300lt (siaip sakoma jei perki tokia gitara tai galima sakyt ismeti pinigus i bala . bet mano nuomone pradedanciajam tokia gitara kaip tik:>). iki . .7000
4.muzikos prekiu parduotuwej:>
5.siaip dar tai prikaluso nuo sugebejimu . ir galbut talento . bet didele dali ar ismoksi sudaro noras ir uzsispyrimas . . .
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:33:09
2.pacia brangiausia
3.nuo 250 iki ~1500
4.tamsta, yamaha... kur net nenumanau
5.nifiga...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:31:06
2. Tokia, su kuria tau patogiausia grot.
3. nuo ~300 lt iki.... daug
4. Yra Tamsta, yra ten kazkoks Muzikos Faktorius ar koks ten, netoli stoties...
5. Nu ismokt tikrai nera lengva. As jau trecius metus groju, bet dar tikrai daug ko nemoku ;] bet jei yra noras ismokt, tai ismoksi.
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:28:18
2. Klasikine gali grot viska. Todel klasikine. Nors apskritai tai man atrodo, kad beweik tas pats
3. nuo 50Lt iki begalybes
4. tamsta.lt
5. ziurint kiek mokinsiesi. Melodija sugrosi po menesiuko, o jei nori profesonaliai grot tai kaip ir bet kuriuo kitu instrumentu - viso gyvenimo bus maza
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:22:43
1. Kuo skiriasi akustine gitara nuo klasikines?
2. Kokia geriausia pirkti?
3. Nuo kiek iki kiek swyruoja kajnos?
4. Kur yra gitaru parduotuwe Vilniuje?
5. Ir ar legwa ishmokti ja grot?
laukiu atsakymu.