Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kino juosta "Švytėjimas" ("The Shining"). Ką manote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dilgele
2008 m. lapkričio 6 d. 14:56:56
Darkshines rašė:
Galvoju žiūrėti šį filmą, bet bijau. Siaubų labai nemėgstu, nes paskui miegot negaliu. Šiame filme daug visokių kraupybių, staigiai iššokančių neiškių padarų, maniakų ir kitokio negėrio?

Jei nemačius — pažiūrėti reikėtų. Tų tipiškų dabartinių holivudinių siaubo filmų ir aš nemėgstu. Ir nežiūriu.
Shining'as nuo jų labai skiriasi. Įtampa, žinoma, yra, ir gal dar pora nemalonesnių akiai vietų, bet šiaip — tikrai ne toks, kur nuolatinėj prieblandoj vis išlenda koks nors kruvinas vidaus organas ir iš TV ekranų kritinėja mergaitės.
Na, o kraujo upės iš liftų — klasika. Žiūrėdama žaviuosi tuo, kaip jie tai padarė.

Atsakyti
LedZep
2008 m. lapkričio 6 d. 13:45:38
Darkshines rašė:

Nesupratau, nemoku skaityti teksto be skyrybos ženklų.
Filme siaubas psichologinis? Ne vaizdai žiaurūs?

Beje, kiek filmas ir knyga sutampa, skiriasi?

Psichologinis siaubas ,o ziauru vaizdu nebus , o kas del knygos tai neskaiciau bet girdejau kad skiriasi

Atsakyti
Darkshines
2008 m. lapkričio 6 d. 13:35:45

Nesupratau, nemoku skaityti teksto be skyrybos ženklų.
Filme siaubas psichologinis? Ne vaizdai žiaurūs?

Beje, kiek filmas ir knyga sutampa, skiriasi?

Atsakyti
LedZep
2008 m. lapkričio 6 d. 13:27:44
Darkshines rašė:
Galvoju žiūrėti šį filmą, bet bijau. Siaubų labai nemėgstu, nes paskui miegot negaliu. Šiame filme daug visokių kraupybių, staigiai iššokančių neiškių padarų, maniakų ir kitokio negėrio?

NA, turint galvoje, kad tai Kingo ekranizacija, panašių reiktų tikėtis, bet visgi, ar verta žiūrėti?

cia ziaurumu nebus cia psichologinis sukuriantis mistine nuotaika , si filma norisi ziureti vel ir vel

Atsakyti
Darkshines
2008 m. lapkričio 6 d. 13:02:38

NA, turint galvoje, kad tai Kingo ekranizacija, panašių reiktų tikėtis, bet visgi, ar verta žiūrėti?

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 7 d. 00:44:28
siaip tikrai levas, juokingas netgi kai kuriose vietoje.. kaip sakiau yra panasus tim zymiai geresnis filmas "1408"

Atsakyti
RaptorJM
2008 m. spalio 3 d. 19:33:09
Geras filmas

2008 m. spalio 3 d. 16:52:35
yra panasus, daug geresnis filmas "1408"

Atsakyti
meja
2008 m. kovo 30 d. 12:06:30
Gaila nemaciau..Labai jau velai rode, neislaukiau..

2008 m. kovo 26 d. 12:03:22
galima daug epitetų išvardinti, bet aš trumpai- tai šimtaprocentinis šedevras. man, ko gero, geriausias visų laikų siaubo filmas. pastovi įtampa..

2008 m. kovo 25 d. 23:22:40
Tikrai, galetu daug rezisieriu pries kurdami eilinius siaubekus paziureti Svytejima ar kitus klasikinius siaubo filmus,kad pasimokytu is kitu darbo, o ne kurtu visiskus nesusipratimus.
Svytejime viskas taip tarpusavy derejo - harmoningas filmas.

Atsakyti
Dilgele
2008 m. kovo 25 d. 23:16:40
[rockgirl rašė:
]Si filma visada ziuriu didelem akim, kaip baleta - zaviuosi, jau seniai nebeuzmiegu vidury filmo, jis kaip balzamas sirdziai!

Sutinku.
Jei žiūrėt kaip į siaubo filmą, tai gal ir nebaisus (ta siaubo prasme, kurios iš jo tikisi visi nusprendę „šiaip pažiūrėt“). Bet puikiai parinkti aktoriai, visa ta aplinka/detalės/klasikinėmis tapusios scenos/etc.. Ahh. Stenlis - genijus.: )

Atsakyti
[rockgirl]
2008 m. kovo 25 d. 22:58:45
ep rašė:
atsimenu, kai ji ziurejau, kartu kovojau su miegu, bet kas laimejo neatsimenu.

Uztat as pamenu, kaip man baigesi.. As uzmigau...

Filmas - klasika! Ypatingai Nikolsono vaidyba buvo ispudinga, ir vietomis, kaip man silpnu nervu, buvo stingdantis krauja venose, ypatingai pabaiga, kai jis tame labirinte sustinges... Brrr...
Si filma visada ziuriu didelem akim, kaip baleta - zaviuosi, jau seniai nebeuzmiegu vidury filmo, jis kaip balzamas sirdziai!

Atsakyti
Addicted
2007 m. vasario 27 d. 14:09:25
Vienas is baisiausiu filmu? LOL Pries keleta savaiciu pagaliau nusprendziau pasiziureti kas tas legendinis Shining per daiktas kad ji vadino siaubo filmu. Pasiziurejau - nepatiko. Visiskai nebaisu, vietomis netgi juokinga (tos zuvusios mergaites),

Laiko gaisimas

2007 m. vasario 25 d. 21:14:04 2011-11-17 18:00:01
atsimenu, kai ji ziurejau, kartu kovojau su miegu, bet kas laimejo neatsimenu.

knyga skaiciau, ji man nelabai patiko, nors daugumos (gerbeju) yra pripazinta viena is geriausiu Stivio knygu

ps o Nikolsonas istikruju geras gerai jis vaidina psichus

+ dar karta ziuriu jau taip rimtai, plius dar paleidau angliskus subtitrus, nors yra dar vienas variantas originalo kalba + rusu titrai...

2007 m. vasario 25 d. 20:34:48
Vienas psichodeliškiausių ir baisiausių filmų, kokį esu matęs. Gaila, bet nesu skaitęs knygos, tačiau galbūt kada nors "nusišypsos laimė" ;]
Nervus šukuojantis garso takelis ir meistriškai kuriama įtampa, įtaigi ir subtili vaidyba, besimaišančios dvi erdvės... žodžiu, visi būtini siaubo elementai nušlifuoti iki blizgesio. Ir aš tą tikrai pajutau. Visą filmą peržiūrėjau tik iš trečio karto... Ne, ne todėl, kad pirmus du jis man pasirodė nuobodus ar nesuvokiamas, ar nevertas dėmesio. Todėl, kad neišlaikiau psichologiškai ;\
... Pačiame filmo gale, kai parodoma sena nuotrauka, ten daug xebros, o centre - Nicholsono personažas. Štai čia viena iš nedaugelio vietų, kur nelabai suvokiau. Interpretavau ją taip - beprotybė tame viešbutyje, tarsi prakeikimas?

2005 m. spalio 20 d. 13:06:39
Nickolsonas tam filmui savo zavesio tikrai suteike,baisus filmas buvo,bet lb geras...

2005 m. spalio 1 d. 12:45:44
eglermknt >>> jei knyga patiko, patiks ir filmas. O šeip nežinau kur ir kaip tu tą filmą pažiūrėsi, nebent kokioj 'laikmenoj' turi.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. rugsėjo 25 d. 05:32:54
man knyga labai patiko filmo dar nekart nemaciau vis bandau paziuret bet kazkaip nesigauna ;/
bet pati knyga tai liux

2005 m. rugsėjo 24 d. 22:55:15
na būdam 10-ies vargu ar ją supratai .. Aš dar šią vasarą ją skaičiau ir kai kurios vietos man painios pasirodė .. .o tu. .10-ies . .? ;]

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
4Blackberry Paradise Lost No Forgiveness
 Paradise Lost
 Atradinėju iš naujo Shades of God albumą
Very_crazy_enough Sarah Brightman  Harem
 Sarah Brightman

Konditerijus Septicflesh The Virtues of the Beast
 Septicflesh

Sahja Bad Boys Blue Fly Away
 Bad Boys Blue

Šiuo metu vertiname

The Pogues The Pogues
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 758
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 26304