|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Komercija muzikoje: gerai / blogai?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. lapkričio 26 d. 18:30:51
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. lapkričio 26 d. 18:16:35
komercija MUZIKOJE yra blogai tuomet, kai grupe ar atlikejas apleidzia savita stiliu ir ima glaustis prie populeresnio, idant siuo budu uzdirbtu daugiau pinigu.
komercija-neisvengiama, taciau ji nebutinai totaliai neigiamas reiskinys.
2005 m. lapkričio 26 d. 18:05:38
aaa man kazkaip juokinga daros kai visi cia lyg susitare varo ant komerciniu gabalu ... ;
2005 m. lapkričio 26 d. 18:05:08
sejp is tikruju komercija yra wisa muzika, is kurios muzikantas nors kazkiek uzdirba, kaip sakant tai yra 99,(9)% muzikos, taciau asmeniskai ash si termina naudoju tik toms grupems kurioms px i muzika, jos kokybe, kurioms rupi tik slamantys. wa tai ash wadinu komercija
jei butu px i kokybe ar kzka pan , tai ta grupe nei velnio tu slamanciu neuzsidirbtu
Koks tu naivus....
2005 m. lapkričio 26 d. 17:34:33
2005 m. lapkričio 26 d. 17:23:41
2005 m. lapkričio 26 d. 16:18:42
sejp is tikruju komercija yra wisa muzika, is kurios muzikantas nors kazkiek uzdirba, kaip sakant tai yra 99,(9)% muzikos, taciau asmeniskai ash si termina naudoju tik toms grupems kurioms px i muzika, jos kokybe, kurioms rupi tik slamantys. wa tai ash wadinu komercija
jei butu px i kokybe ar kzka pan , tai ta grupe nei velnio tu slamanciu neuzsidirbtu
2005 m. lapkričio 26 d. 14:49:52
2005 m. lapkričio 26 d. 14:45:48
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:35:27
2005 m. rugsėjo 21 d. 12:18:03
2005 m. rugsėjo 19 d. 15:58:06
2005 m. rugsėjo 17 d. 22:15:11
1. kai atlikejas tera grazus veidelis - viskas padaryta kieno nors kito. tai tik pinigu kalimas ir norejimas atsidurti ant zurnelio virselio. tai yrta grynoji komercija. neretai vadainama pop {popular}
2. Kai kuriama tai kas norima. ir tokiu budu uzsidirbama.
nekomercija, mano supratimu, kai grojimas tera hobis ir tu uz tai negauni nieko arba gauni supermazai. kai is to pradeda gamintis $ - welcome to komercija.
2005 m. rugsėjo 17 d. 09:30:28
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:27:20
muzikos profesionalumo iur gerumo prasme>blogai
cia manau nepalyginsi kokio robio su kokiais Kreator...ir taip aisku kas geriau
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:21:10
2005 m. rugsėjo 15 d. 14:31:06
2005 m. rugsėjo 15 d. 11:14:49
komercija + muzika= preke.
= prekes ne visada buna kokybishkos.
Gera lygtis {;
Prekė prekei nelygu - gali btūi komercinė,bet gera muzika ir dėl to jos nurašyti {jei patinka,bet tas stebūklingas žodelis - KOMERCIJA) nereiktų. Todėl manau,kad komercija muzikoje nėra smerktinas,kaip tik - sveikintinas reiškinys,aišku,su visais minusais ir pliusais,išvedžiojimais ir pan...
Kas dėl MTV,nemanau,kad ten Totaliai viskas yra sh - ten grojama tai,kas patinka masei žmonių - tai nereiškia,kad tai - bloga muzika.
Skonis negali būti geras ar blogas.Tik priimtinas arba nepriimtinas.O kas nepriimtina,nereiškia,kad bloga,Tiek.[/b[
2005 m. rugsėjo 14 d. 19:40:38
komercija ir muzika derinasi taip pat kaip zuvis ir pienas!
mmmm...zuvis ir pienas....
2005 m. rugsėjo 14 d. 08:49:31
komercija ir muzika derinasi taip pat kaip zuvis ir pienas!