Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Komercija muzikoje: gerai / blogai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
White_Weapon
2005 m. lapkričio 26 d. 18:30:51
aisq kad blogai ir netgi labai blogai,nemegstu muzikos kuri kuriama ne is sirdies o tik del pinigu,tai viena is priezasciu kodel as nekenciu popsuchos.

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
hole
2005 m. lapkričio 26 d. 18:16:35
savaime suprantama, visur apstu komercijos ir mes ne kokiam akmens amziuj gyvenam (kur nebuvo normaliu prekybiniu santykiu), kad jos isvengtumem.
komercija MUZIKOJE yra blogai tuomet, kai grupe ar atlikejas apleidzia savita stiliu ir ima glaustis prie populeresnio, idant siuo budu uzdirbtu daugiau pinigu.
komercija-neisvengiama, taciau ji nebutinai totaliai neigiamas reiskinys.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. lapkričio 26 d. 18:05:38
iuriu cia daug kas isikande ta komercija ir varo ant komerciniu gabalu (bet garantuoju kad patys ju ir klauso)

aaa man kazkaip juokinga daros kai visi cia lyg susitare varo ant komerciniu gabalu ... ; anksciau kazkaip normaliai atrodo bet dab man visiskai px pasidare kas ko klauso .. :}}}

2005 m. lapkričio 26 d. 18:05:08
J-Master rašė:
JusT_Chi rašė:
sejp is tikruju komercija yra wisa muzika, is kurios muzikantas nors kazkiek uzdirba, kaip sakant tai yra 99,(9)% muzikos, taciau asmeniskai ash si termina naudoju tik toms grupems kurioms px i muzika, jos kokybe, kurioms rupi tik slamantys. wa tai ash wadinu komercija

jei butu px i kokybe ar kzka pan , tai ta grupe nei velnio tu slamanciu neuzsidirbtu

Koks tu naivus....

2005 m. lapkričio 26 d. 17:34:33
depression>>> butent...

Atsakyti
depression
2005 m. lapkričio 26 d. 17:23:41
Komercija prasideda tada, kai grupė ar atlikėjas pasirašo pirmą sutartį su leidybine kompanija. Ir nesvarbu, ar tiražas 100 vienetų, ar 10 000. : D Jie už tai gauna pinigus. O visi tie a lia filosofiniai išvedžiojimai, kad grupė parduoda milijonus albumų ( dar juokingiau- singlų ar kokio bieso) vien tam, kad jiem patinka dainuoti arba groti, ir, kad jiems nerūpi, ar rūpi pinigai, o tik moralinis pasitenkinimas, ar dar kas, manau, yra bezabrazė. Ne, nesakau, kad visiems rūpi pinigai, bet mūsų nuomonės yra per daug subjektyvios tam, kad vertintume ir kažkokiu fantastiniu būdu sužinotume kas dedasi muzikantų galvose, dažniausiai jų net nepažinodami. Šypt.

2005 m. lapkričio 26 d. 16:18:42
JusT_Chi rašė:
sejp is tikruju komercija yra wisa muzika, is kurios muzikantas nors kazkiek uzdirba, kaip sakant tai yra 99,(9)% muzikos, taciau asmeniskai ash si termina naudoju tik toms grupems kurioms px i muzika, jos kokybe, kurioms rupi tik slamantys. wa tai ash wadinu komercija

jei butu px i kokybe ar kzka pan , tai ta grupe nei velnio tu slamanciu neuzsidirbtu

Atsakyti
viva-ice
2005 m. lapkričio 26 d. 14:49:52
tie kurie groja rusiuose ir trukdo kaimynams ramu gyvenima, tie nesusije su komercija......vnz nera bapkiu nera BEVEIK nieko, o juk atlikejas nori kad ji isgirstu ne tik kaiminysteje gyvenancios bobulytes ir nenori visa gyvenima groti su ta pacia paluzusia gitara ir visa kita

2005 m. lapkričio 26 d. 14:45:48
zix---> butent

Atsakyti
JusT_Chi
2005 m. rugsėjo 23 d. 12:35:27

2005 m. rugsėjo 21 d. 12:18:03
visiskai nekomerciniu grupiu deja beveik visiskai nera...visur vis tiek slypi dalis komercijos...as pats didelio demesio i tai ar komercija ar nea beveik neskiriu...svarbu kad man patiktu... ir aisq bent prasme butu...

Atsakyti
punk811
2005 m. rugsėjo 19 d. 15:58:06
kuo komercija yra blogaj? jej muzikantas profesionalas taj kodel jam ish muzikos negalima babkiu uzhsidirbt?

2005 m. rugsėjo 17 d. 22:15:11
komercija yra dvieju tipu:
1. kai atlikejas tera grazus veidelis - viskas padaryta kieno nors kito. tai tik pinigu kalimas ir norejimas atsidurti ant zurnelio virselio. tai yrta grynoji komercija. neretai vadainama pop {popular}
2. Kai kuriama tai kas norima. ir tokiu budu uzsidirbama.

nekomercija, mano supratimu, kai grojimas tera hobis ir tu uz tai negauni nieko arba gauni supermazai. kai is to pradeda gamintis $ - welcome to komercija.

2005 m. rugsėjo 17 d. 09:30:28
Jeigu varo gera muzika, tai man nera skirtumo, komercija ar ne.

2005 m. rugsėjo 15 d. 17:27:20
Uzsikalt bapkiu>gerai
muzikos profesionalumo iur gerumo prasme>blogai

cia manau nepalyginsi kokio robio su kokiais Kreator...ir taip aisku kas geriau

2005 m. rugsėjo 15 d. 17:21:10
Komercinė muzika skirta į ją per daug nesigilinantiems... Ji tam ir gaminama, kad uždirbt kuo daugiau pinigų, pasiekt populiarumo ir t.t.

2005 m. rugsėjo 15 d. 14:31:06
muzika yra viena nuostabiausių meno rūšių. Muzika - menas. Kiekvieno žmogaus sukurtas individualus menas. Niekas negali tau įsakinėti apie ką dainuot, ar kokį bytą imti - viskas yra tavo saviraiškos laisvė. Muzika gali būti prekė, tačiau ne per šimtus rankų parduodama. Aš griežtai prieš komerciją muzkoje.

2005 m. rugsėjo 15 d. 11:14:49
Gabux rašė:
komercija + muzika= preke.

= prekes ne visada buna kokybishkos.

Gera lygtis {;
Prekė prekei nelygu - gali btūi komercinė,bet gera muzika ir dėl to jos nurašyti {jei patinka,bet tas stebūklingas žodelis - KOMERCIJA) nereiktų. Todėl manau,kad komercija muzikoje nėra smerktinas,kaip tik - sveikintinas reiškinys,aišku,su visais minusais ir pliusais,išvedžiojimais ir pan...

Kas dėl MTV,nemanau,kad ten Totaliai viskas yra sh - ten grojama tai,kas patinka masei žmonių - tai nereiškia,kad tai - bloga muzika.
Skonis negali būti geras ar blogas.Tik priimtinas arba nepriimtinas.O kas nepriimtina,nereiškia,kad bloga,Tiek.[/b[

Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. rugsėjo 14 d. 19:40:38
AnsweR rašė:
komercija ir muzika derinasi taip pat kaip zuvis ir pienas!

mmmm...zuvis ir pienas....

2005 m. rugsėjo 14 d. 08:49:31
AnsweR rašė:
komercija ir muzika derinasi taip pat kaip zuvis ir pienas!
Visiskai teisingai!

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Darin Darin
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3349
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 19646