moterys tikrai daug sugeba. jei zmogas yra moteris, tai nereiskia, kad ji turi "varyt" tik popsucha ir palaikyt komercinius gabalus. paziurekim kad ir buvusio realybes sou "dangus" finala. laimejo tikrai sugebantis atlikti rocka ir pagaunantis si stiliu zmogas. ir tai yra moteriskosios lyties atstove
manau, kad moteris gaali daug daugiau, nei kartais vyrai isivaizduoja. yra ir puokiu gitarisciu, kurios taip pat gerai groja elektrinem gitarom, rocka, metala, jazza, bliuza... [nors kaip mergina reggy varytu, dar nemaciau ] pamos puikiai pamusa ir bugnelius.
reziume: ateina naujoji karta, kai moterys atskleidzia savo talentus ;]
Sitting in the fire
Get along and have some fun
Floating to be higher
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
as tai pastebejau ivairius nelygumus tarp moteru ir vyru roke,,, pvz,,, jei moteris roka groja, ji jau kokia "rock-chick' arba vulgari boba "su kiausais" . nu cia tejp nevisada, bet daznai buna. nervina biski
God_is_gay (Užblokuotas)
2005 m. spalio 9 d. 11:13:03
kas per kl aisq kad yra ir dar kiek
Biguzas, jau siunciuosi idomu pasidare beje, mano ankstesniam komente pirma eilute - ne mano zodziai, o ladri. pastebejau kad nepadejau i kabutes. dzin
Juk dabar nebe tie laikai kai moterys buvo zemiau uz vyrus tai kodel neatsirastu ir joms kur nors vieta roko pasaulyje?Zinoma ju balsai nelabai tinka rokui ne taip kaip vyru ir man labiau patinka vyriskas vokalas bet gal dar atsiras kokia tikrai gera roko dainininke kuri irodys kad ir moterys gali dainuoti roka
Arch Enemy - manau tuo viskas pasakyta!Yra ir moteriskiu, antai siais laikais neblogai prasisuko Guano Apes, visai neprastai astuntajame desimtmetyje sukosi Lita Ford, tikrai verta demesio moteris, juk siaip sau Ozzy nebutu atlikes su ja dueto
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
O 9 vaikus Dzeksonas tiesiog vyebal. Nes dabar po filmo ir pilnos istorijos as ir pats tikiu tais kaltinimais. Galetu dirbt LT vyskupijoje, bliamba. Neprilygtu Svedaviciui ar Gulbinovičiui. Bet stengtusi
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
2006 m. sausio 22 d. 10:57:38
2006 m. sausio 22 d. 10:55:56
manau, kad moteris gaali daug daugiau, nei kartais vyrai isivaizduoja. yra ir puokiu gitarisciu, kurios taip pat gerai groja elektrinem gitarom, rocka, metala, jazza, bliuza... [nors kaip mergina reggy varytu, dar nemaciau
reziume: ateina naujoji karta, kai moterys atskleidzia savo talentus ;]
2006 m. sausio 19 d. 09:01:00
2005 m. lapkričio 19 d. 15:42:39
2005 m. lapkričio 15 d. 18:37:00
Man atrodo o kodel gi ne juk moterys ne ka blogiau varo roka nei vyrai.
Pritariu...
2005 m. lapkričio 15 d. 18:24:14
2005 m. lapkričio 15 d. 17:57:32
2005 m. lapkričio 15 d. 17:41:18
2005 m. spalio 9 d. 11:34:39
2005 m. spalio 9 d. 11:13:03
2005 m. spalio 9 d. 11:07:02
2005 m. spalio 7 d. 16:13:21
2005 m. spalio 7 d. 16:06:45
2005 m. spalio 7 d. 13:59:20
2005 m. spalio 7 d. 13:50:10
gal del to joms ten ir ne vieta.. ?
nors siaip nesakau, joms turi but vietos visur
2005 m. spalio 7 d. 13:15:43
2005 m. spalio 7 d. 12:32:52
2005 m. rugsėjo 30 d. 08:48:48
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:41:24
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:39:14
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti