shape moterys vis tiek yra kazkiek diskriminuojamos kai kuriose srityse. nuo romos laiku `>
cia au is mano puses , betman asmeniskai labiau patinka klausyti grupiu su vyrisku vokalu. o shape kas nori tas gali. ir grupes su moterisku vokalu gali but populiarios.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
tai aisku, yra... tiek daug yra rroke merginu ypac sejs laikajs ;} pvz Avril, Ashlee Simpson, Kelly Clarkson ir kt. jos veza ir kartu gerai, zaismingai atrodo (isskyrus Avril) - saunuoles
God_is_gay (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 14 d. 17:09:06
aisq kad yra tokios grupes kaip nightwish,evanescence,lacuna coil,within temptation,parodo kad kaip tik ten joms ir vieta.
Doro & Warlock - All we are (Čia, turbūt, iš albumo, kur AnsweR minėjo)
Kažkur jau minėjau: Otep - T.R.I.C.
kas teigia kad nera, tai reiskia, kad nieko negirdeje...vien ko vertas Guano apes vokalistes balselis...o apie apie Angela is Arch enemy tai ne nesneku, tikra monstre ~
O 9 vaikus Dzeksonas tiesiog vyebal. Nes dabar po filmo ir pilnos istorijos as ir pats tikiu tais kaltinimais. Galetu dirbt LT vyskupijoje, bliamba. Neprilygtu Svedaviciui ar Gulbinovičiui. Bet stengtusi
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
2005 m. rugsėjo 17 d. 08:55:15
2005 m. rugsėjo 17 d. 08:49:04
cia au is mano puses , betman asmeniskai labiau patinka klausyti grupiu su vyrisku vokalu. o shape kas nori tas gali. ir grupes su moterisku vokalu gali but populiarios.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 15 d. 16:55:47
2005 m. rugsėjo 15 d. 16:54:56
2005 m. rugsėjo 15 d. 16:49:38
2005 m. rugsėjo 15 d. 16:46:38
2005 m. rugsėjo 15 d. 16:45:02
2005 m. rugsėjo 14 d. 17:28:21
2005 m. rugsėjo 14 d. 17:09:06
2005 m. rugsėjo 14 d. 17:00:47
2005 m. rugsėjo 14 d. 16:24:29
2005 m. rugsėjo 14 d. 08:44:14
2005 m. rugsėjo 14 d. 08:21:58
2005 m. rugsėjo 14 d. 07:37:36
2005 m. rugsėjo 14 d. 04:45:36
Doro & Warlock - All we are (Čia, turbūt, iš albumo, kur AnsweR minėjo)
Kažkur jau minėjau: Otep - T.R.I.C.
2005 m. rugsėjo 13 d. 19:53:03
2005 m. rugsėjo 13 d. 19:50:29
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:28:30
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:04:51
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:00:38