|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ar moterims yra vieta roko pasaulyje?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2009 m. balandžio 6 d. 17:19:29
Evanescence (taip rasosi jai ka
Nemanau...Nebent iš dalies...Taip gali manyti,jei nesi rimčiau susipažinusi su pirmomis gothic rock grupėmis...
2009 m. balandžio 6 d. 17:13:14
2009 m. balandžio 6 d. 17:10:27
Na kiek zinau tai Lacuna Coil yra isties puiki grupe (laabai ji man patika, Cristinos balsas grazus
Kaip tai populeresne ?
manau atvirksciai.
2009 m. balandžio 6 d. 17:08:37
2009 m. balandžio 6 d. 17:02:49
2009 m. balandžio 6 d. 16:56:35
arba Flyleaf ten tai vokaliste atrodo toke mazute bet kai pradeda dainuoti tau vau... Ne kiekvienam iseitu pakartoti
Ne,aš norėčiau gryno pavyzdžio,geros gothic rock grupės su pagrindine vokaliste - moterimi...Be Evanscence [nepykit jei rašau su klaida tą pavadinimą,ne aš tokį sugalvojau...]
Ish kur zinot kokia tau gera skaitosi, jei tau jei moteris yra pagrindinis vokalas nera gerai.
2009 m. balandžio 6 d. 16:56:08
2009 m. balandžio 6 d. 16:54:52
2009 m. balandžio 6 d. 16:54:09
Tai cia tipo taip iseina... Vyrai (nzn ar tai tiesa) isrado gotikini roka tai moterys negali jo dainuoti tipo per skistos? Nesuprantu kaip jus nusisnekat paskaitykit ka rosot kokias pievas negaliu kaip juokas ima... Tiek vyrai tiek moterys gali ji dainuoti visada buvo ir bus daug isimciu kai vyrai gerai dainuoja arba kai moterys gerai dainuoja ir sakyti vienareiksmiskai negalima
Roko muzikoje tarp geriausių grupių,nebus tokių,kuriuose pagrindinę vietą užima moteris...Nes iki šiol nebuvo,ir nemanau,kad atsiras...Nesakau,kad taip yra dėl to jog problema juose,tačiau kažkodėl roko muzikoje jos lieka nuošalėje..Nes taip jau yra...Ir nemanau,kad kasnors pasikeistų...
2009 m. balandžio 6 d. 16:50:55
arba Flyleaf ten tai vokaliste atrodo toke mazute bet kai pradeda dainuoti tau vau... Ne kiekvienam iseitu pakartoti
Ne,aš norėčiau gryno pavyzdžio,geros gothic rock grupės su pagrindine vokaliste - moterimi...Be Evanscence [nepykit jei rašau su klaida tą pavadinimą,ne aš tokį sugalvojau...]
2009 m. balandžio 6 d. 16:40:38
2009 m. balandžio 6 d. 16:36:44
2009 m. balandžio 6 d. 16:30:47
2009 m. balandžio 6 d. 14:05:16
Aš tai pavyzdžiui,nelabai įsivaizduoju gotikinį roką dainuojančias moteris...Nu čia manau,kažkas nesuvesta arba stipriai suklaidinta.
Evascence neturiu galvoje,ten tikrai ne gotikinis rokas...Duokit realų pavyzdį,jei manot kad klystu...
Tu del balso stiprumo ar timkamumo pvz nori ar kaip?
2009 m. balandžio 6 d. 13:39:42
Aš tai pavyzdžiui,nelabai įsivaizduoju gotikinį roką dainuojančias moteris...Nu čia manau,kažkas nesuvesta arba stipriai suklaidinta.
Evascence neturiu galvoje,ten tikrai ne gotikinis rokas...Duokit realų pavyzdį,jei manot kad klystu...
2009 m. balandžio 6 d. 12:10:50
O as pvz labai issivaizduoju gotikini roka dainuojancias moteris
Yra netgi labai daug moteru grupiu su isties labai stipriais balsais.
Ir yra isties daug vyru grupiu su labai silpnais balsais
Ka norit ta rasykit bet mano nuomone tiek vyru tiek moteru balsas tinka roke.
Bet vyrų visgi daugiau, ir jie praktiškai išrado šitą žanrą, taigi moterys netinka tiek, kiek tinka vyrai.
Yra ir moterų grupių su silpnais balsais.
Visko yra.
2009 m. balandžio 6 d. 12:00:53
O as pvz labai issivaizduoju gotikini roka dainuojancias moteris
Yra netgi labai daug moteru grupiu su isties labai stipriais balsais.
Ir yra isties daug vyru grupiu su labai silpnais balsais
Ka norit ta rasykit bet mano nuomone tiek vyru tiek moteru balsas tinka roke.
Bet vyrų visgi daugiau, ir jie praktiškai išrado šitą žanrą, taigi moterys netinka tiek, kiek tinka vyrai.
Yra ir moterų grupių su silpnais balsais.
2009 m. balandžio 6 d. 11:54:17
DeusInversus. Pritariu tau
tai jeigu Moteru metale yra tai koks klausymas gali but. nesuprantu. Visur tu Moteru pilna.
2009 m. balandžio 6 d. 11:47:11
2009 m. balandžio 6 d. 11:45:06
Neisivaizduoji? tai tada baisu tau bus kai pasakysiu jog tokiu grupiu yra .
For real.