Shauktukas, The Cranberries likimas be Dolores'os R'iordan, neabejoju, būtų kur kas nykesnis. Kodėl? Rask tu man tokį balsą, rask tu man tokią charizmą, rask tu man tokią idėjinę asmenybę kaip ji.
Čia net klausimo negali būti. Jei terminą rokas imsime plačiąja prasme (muzikos žanras), pagalvokite, kiek roko, metalo ir pan grupių lyderės ar vokalistės yra moterys. Nenatau jokios diskriminacijos ir nepilnavertiškumo lyginant su vyriškomis grupėmis.
Ps - Shauktukas, The Cranberries yra mažai vertinama grupė ir dar ypač dėl to, kad Dolorės - moteris - yra grupės lyderė - vokalistė?? Nejuokink
moteru (geru vokalisciu bei instrumentalisciu) roke mazai, todel keliu klausima "kodel"? gal del to, kad jos neislaiko vyru konkurencijos? del to, kad isisuko i sia muzika veliau nei vyrai? ar jos isvis vertinamos roke? daznai girdziu apibudinima roka grojanciai moteriai: rock-chick. Jau vien jis kazkoks nelb gerbiantis. Na zodziu
Silentist rašė: Bet ta Deimantinis galas turbut niekada roko nekure, todel tiek daug ir pasieke savo srity.
Abejoju, ar ji moka groti elektrine gitara, bosine, mushti bugnus, Net nepanashus dainavimas i roko ar rokenrolo vokalisciu.
Hmmm... Pasirodo fortepijonas jau nebe instrumentas. Eisiu pasiklausiu senelio gaisrininko, gal jis pianinais gaisrus apmėtydavo.
O šiap post pankiškas no veiviškas - "Sporting life" su John Paul Johnsu (na, šitą Vardenį Pavardenį, tikiuos, pameni)... jei jau taip labai reik rokavo diskavo.
Akupunkturadusk rašė: Prisiminiau vieną!
Diamanda Galas balsas vien ko vertas
Bet ta Deimantinis galas turbut niekada roko nekure, todel tiek daug ir pasieke savo srity.
Abejoju, ar ji moka groti elektrine gitara, bosine, mushti bugnus, Net nepanashus dainavimas i roko ar rokenrolo vokalisciu.
Galas ishgelbejo geras vokalas. Bet to vokalo per daug nereik, kitaip ausims bus galas
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Akupunkturadusk rašė: Nebuvau rasistas moterų atžvilgiu ir nemėginsiu atsiribot ar neigt, kad jos nesugeba ar nemoka sugrot gerų dalykėlių. Na, yra krypčių muzikoj, kur moteris retai pamatysi begrojant. Bet tai labiau sąlygoja fiziologija, nes moterys žymiai sunkiau perneša ekstremalius garsus.
Prajuokinai - rasistas moteru atzvilgiu? O tokiu buna/? Tai nuo kada tada moterys yra atskira rase? Ir nuo kada garsai buna ekstremalus?
Džiaugiuosi, kad sugebėjau tave pralinksminti. Aš juokiuosi kartu su tavim.
Kiek teko domėtis triukšmais (Masonna, Merzbow, Chop Shop, Watermann, knurl, Total, Ramleh, New Blockaders, Borbetomagus, lietuviai naj ir pabašūs siaubukai), tai šioj plotmėj 99 proc. vyrukų darbas. Įdomu, kodėl? Jei žinai atsakymą - paskelbk tai garsiai.
Ir jei kur mano žinutėj radai konkrečią datą, kuria būčiau paskelbęs moterų naujos rasės pradžią - parašyk irgi, juk įdomu gi save perskaityt iš šono.
hm, ir vieta yra ir vis daugeja merginu klausanciu ir atsidavusiu tik rockui, manau ne viena savajoja, bando, siekia ta rocka isreiksti savyje kad visi garsiai isgirstu ir suprastu kad galima yra viskas, o ribu nera tik kliutys kurias gali iveikti tiek vaikinai tiek merginos, ir manau iveiks nors didele kliutis yra isgarseti lietuvoje kaip rock atlikeja, bet jai gerai groji rusyje manau gali but kad viena diena tas rusys nepastebetai pavirs i placia scena, su ziurovais tarp kuriu matai iskeltus veidus ir pagarba kad tu esi mergina ir gyveni rocku.P.S. nu ir dar kad nekenti yvos, 69danguj ir kitu lietuvos beverciu atlikeju.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2006 m. birželio 18 d. 11:55:29
BE MOTERU rokas butu pilkas ir neidomus
Taip
2006 m. birželio 17 d. 11:37:38
2006 m. birželio 11 d. 00:00:37
2006 m. birželio 10 d. 23:27:48
2006 m. birželio 10 d. 23:16:13
o ka tu zinai, koks butu kad ir Cranberries likimas, jei ju vokalistas butu vyras?
2006 m. birželio 10 d. 23:13:07
Ps - Shauktukas, The Cranberries yra mažai vertinama grupė ir dar ypač dėl to, kad Dolorės - moteris - yra grupės lyderė - vokalistė?? Nejuokink
2006 m. birželio 10 d. 23:00:15
2006 m. birželio 10 d. 22:18:17
2006 m. birželio 9 d. 21:00:08
Nežinau, ar jau sakiau, bet tikrai yra. Apskritai, kas per klausimas (kvailas)?
joks ne kvailas.
moteru (geru vokalisciu bei instrumentalisciu) roke mazai, todel keliu klausima "kodel"? gal del to, kad jos neislaiko vyru konkurencijos? del to, kad isisuko i sia muzika veliau nei vyrai? ar jos isvis vertinamos roke? daznai girdziu apibudinima roka grojanciai moteriai: rock-chick. Jau vien jis kazkoks nelb gerbiantis. Na zodziu
2006 m. gegužės 29 d. 21:47:14
2006 m. gegužės 29 d. 20:13:23
Bet ta Deimantinis galas turbut niekada roko nekure, todel tiek daug ir pasieke savo srity.
O šiap post pankiškas no veiviškas - "Sporting life" su John Paul Johnsu (na, šitą Vardenį Pavardenį, tikiuos, pameni)... jei jau taip labai reik rokavo diskavo.
2006 m. gegužės 29 d. 02:21:25
Prisiminiau vieną!
Galas ishgelbejo geras vokalas. Bet to vokalo per daug nereik, kitaip ausims bus galas
2006 m. gegužės 28 d. 23:17:47
2006 m. gegužės 28 d. 21:50:38
2006 m. gegužės 28 d. 18:44:44
2006 m. gegužės 27 d. 23:01:54
2006 m. gegužės 27 d. 22:59:07
2006 m. gegužės 27 d. 09:57:37
Moterims yra vietos visur
Labai teisingai pasakyta
2006 m. kovo 20 d. 20:35:35
Nebuvau rasistas moterų atžvilgiu ir nemėginsiu atsiribot ar neigt, kad jos nesugeba ar nemoka sugrot gerų dalykėlių. Na, yra krypčių muzikoj, kur moteris retai pamatysi begrojant. Bet tai labiau sąlygoja fiziologija, nes moterys žymiai sunkiau perneša ekstremalius garsus.
Kiek teko domėtis triukšmais (Masonna, Merzbow, Chop Shop, Watermann, knurl, Total, Ramleh, New Blockaders, Borbetomagus, lietuviai naj ir pabašūs siaubukai), tai šioj plotmėj 99 proc. vyrukų darbas. Įdomu, kodėl? Jei žinai atsakymą - paskelbk tai garsiai.
Ir jei kur mano žinutėj radai konkrečią datą, kuria būčiau paskelbęs moterų naujos rasės pradžią - parašyk irgi, juk įdomu gi save perskaityt iš šono.
2006 m. kovo 17 d. 20:04:29