Akupunkturadusk rašė: Nebuvau rasistas moterų atžvilgiu ir nemėginsiu atsiribot ar neigt, kad jos nesugeba ar nemoka sugrot gerų dalykėlių. Na, yra krypčių muzikoj, kur moteris retai pamatysi begrojant. Bet tai labiau sąlygoja fiziologija, nes moterys žymiai sunkiau perneša ekstremalius garsus.
Prajuokinai - rasistas moteru atzvilgiu? O tokiu buna/? Tai nuo kada tada moterys yra atskira rase? Ir nuo kada garsai buna ekstremalus?
Nebuvau rasistas moterų atžvilgiu ir nemėginsiu atsiribot ar neigt, kad jos nesugeba ar nemoka sugrot gerų dalykėlių. Na, yra krypčių muzikoj, kur moteris retai pamatysi begrojant. Bet tai labiau sąlygoja fiziologija, nes moterys žymiai sunkiau perneša ekstremalius garsus.
nemesk_akmens rašė: negali but nei kalbos.ka tos bobs sugeba??hm, jom tik popsa waryt, nors ir siaip.berniukai saldajniukai geriau eina nei mergytes braskytes.
jom isvis niekur vietos ner.aj, gali simfoniniam grot smuiku..
Dievuliau, man gaila Tavęs. Pati paskaityk ką per nasąmones rašai. Va taip tokiai kaip Tau, kuriai rūpi saldainiukai berniukai ,tai tikrai moterims nėra vietos roke.
Juokinga, gi Tu man, be galo.
negali but nei kalbos.ka tos bobs sugeba??hm, jom tik popsa waryt, nors ir siaip.berniukai saldajniukai geriau eina nei mergytes braskytes.
myliu_visus rašė: zinoma, vieta yra bet pati tai nenoreciau.,....
oi, ne! u jergutėliau. ne taip suprastas klausimas. aišku, kad beveik nėra vietos, velniškai sunku ten patekti ir visos norinčios nepatenka, bet klausimas: ar moterys gali būti konkurencingos su vyrais roko muzikoje?
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2006 m. kovo 17 d. 19:55:36
2006 m. kovo 17 d. 18:46:44
Nebuvau rasistas moterų atžvilgiu ir nemėginsiu atsiribot ar neigt, kad jos nesugeba ar nemoka sugrot gerų dalykėlių. Na, yra krypčių muzikoj, kur moteris retai pamatysi begrojant. Bet tai labiau sąlygoja fiziologija, nes moterys žymiai sunkiau perneša ekstremalius garsus.
2006 m. kovo 16 d. 22:14:43
2006 m. kovo 15 d. 11:26:22
negali but nei kalbos.ka tos bobs sugeba??hm, jom tik popsa waryt, nors ir siaip.berniukai saldajniukai geriau eina nei mergytes braskytes.
Dievuliau, man gaila Tavęs. Pati paskaityk ką per nasąmones rašai. Va taip tokiai kaip Tau, kuriai rūpi saldainiukai berniukai ,tai tikrai moterims nėra vietos roke.
Juokinga, gi Tu man, be galo.
2006 m. kovo 15 d. 08:30:09
2006 m. kovo 14 d. 03:55:47
zinoma, vieta yra bet pati tai nenoreciau.,....
2006 m. kovo 12 d. 13:45:18
2006 m. vasario 14 d. 09:58:26
2006 m. vasario 10 d. 20:10:54
2006 m. vasario 10 d. 17:02:42
2006 m. vasario 10 d. 16:46:48
2006 m. vasario 10 d. 15:45:37
2006 m. vasario 10 d. 15:45:04
2006 m. vasario 9 d. 22:50:09
2006 m. vasario 9 d. 22:46:32
2006 m. vasario 2 d. 09:23:14
2006 m. vasario 2 d. 05:34:29
https://www.music.lt/?users;diary.10914