Crazyz rašė: ah, Kate pavydi Džeko, bet pati su Soyeriu duodasi, mm;]
Em.. kas ten nukrito tokia, kur Desmondas matė viziją?
Ten buvo Naomi. Viena is tu kuri iesko salos, ir Beno ...
Beje po jos atvykimo prasides didelis veiksmas kuris tesis iki 4 sezono pabaigos .. bus labai idomu nauju daug veidu bus, nauju paslapciu
Crazyz rašė: ah, Kate pavydi Džeko, bet pati su Soyeriu duodasi, mm;]
Beje po jos atvykimo prasides didelis veiksmas kuris tesis iki 4 sezono pabaigos .. bus labai idomu nauju daug veidu bus, nauju paslapciu
tai jie daug ką sakė/teigė. buvo teigta, jog nebus time travel, o išėjo viskas kitaip. jei nebus flashų, tai manau vis tiek bus kažkas vietoj to. o gal nieko nebus, kad užtektų laiko atskleisti paslaptis. pamatysim kaip viskas bus. nebe taip jau ilgai ir laukti reik
turi. normalius. nesibaigs taip. gal rodys tą dalyką 'kaip viskas atrodytų, jei nebūtų viso to plane crash nutikę ir t.t.' tipo vietoj flashbackų ir flashforwardų.nors nžn,gal per drąsu rašyti kaip baigsis, o kaip ne. iš losto visko galima tikėtis.
Vakar Facebooke trumpas kūrėjų filmukas buvo, pabaiga tokia:
We are thinking about: What if oceanic flight 815 has never crashed?
VIsiška nesąmonė, taip dauguma ir tikis kad baigsis, būtų absurdas, norėčiau, kad originaliau ką sugalvotų.
As irgi nenoreciau tokios pabaigos.. O gal bus tokia pabaiga kaip zaidime Lost: Via Domus ... Bet irgi tokios nenoreciau
O kaip ten baiges?
Ten viskas yra taip:
pagrindinis veikejas kartu su visais nukrenta su tuom lektuvu... atsibunda ir paskui jis 2 sezonus pralaksto po sala bandydamas atsimint kas jis toks ... ir galu galiausiai jis isplaukia laivu .. plaukdamas pamato ta pati lektuva krentanti ir atsibunda tame laiko tarpe po lektuvo nukritimo ...
Galima suprast kad viskas kas vyko saloj , tai buvo ka jis mate budamas be samones ar komoj ...
Yra ir video: https://www.youtube.com/watch?v=NclOOQ4iZ Do
Bet po to, kai šiandien parodė ant galo, jog ji su Benu susitarė, kad įsiskverbs į lėktuvu nukritusių žmonių bendruomenę. Aš jau tikėjausi, kad ji neapsimes ir taps tarkim geriėte nu vot, bet vistiek įdomus asmuo ;p
Crazyz rašė: man bus vistiek įdomu, tiesiog mane nervina, kai kiti jau žino viską, o aš ne
Gerai tada galiu trumpai papasakoti
Lockas savo tevo tiesogiai nenuzudis, bet pasirupins, kad ji nuzudytu Soeris. O kodel Soeris Locko teva nores nuzudyti nepasakosiu, nors ir pats turbut jau suprasi
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gruodžio 17 d. 23:31:34
2009 m. gruodžio 11 d. 14:27:06
ah, Kate pavydi Džeko, bet pati su Soyeriu duodasi, mm;]
Beje po jos atvykimo prasides didelis veiksmas kuris tesis iki 4 sezono pabaigos .. bus labai idomu
nekantrauju pamatyti
2009 m. gruodžio 11 d. 08:47:34
ah, Kate pavydi Džeko, bet pati su Soyeriu duodasi, mm;]
Beje po jos atvykimo prasides didelis veiksmas kuris tesis iki 4 sezono pabaigos .. bus labai idomu
2009 m. gruodžio 10 d. 20:39:21
2009 m. gruodžio 9 d. 23:36:25
2009 m. gruodžio 9 d. 20:16:05
2009 m. gruodžio 9 d. 17:13:44
2009 m. gruodžio 9 d. 17:09:58
2009 m. gruodžio 9 d. 10:51:15
Neturi tų papų ta džiuljet
VIsiška nesąmonė, taip dauguma ir tikis kad baigsis, būtų absurdas, norėčiau, kad originaliau ką sugalvotų.
As irgi nenoreciau tokios pabaigos.. O gal bus tokia pabaiga kaip zaidime Lost: Via Domus ... Bet irgi tokios nenoreciau
O kaip ten baiges?
Ten viskas yra taip:
pagrindinis veikejas kartu su visais nukrenta su tuom lektuvu... atsibunda ir paskui jis 2 sezonus pralaksto po sala bandydamas atsimint kas jis toks ... ir galu galiausiai jis isplaukia laivu .. plaukdamas pamato ta pati lektuva krentanti ir atsibunda tame laiko tarpe po lektuvo nukritimo ...
Galima suprast kad viskas kas vyko saloj , tai buvo ka jis mate budamas be samones ar komoj ...
Yra ir video:
https://www.youtube.com/watch?v=NclOOQ4iZ Do
2009 m. gruodžio 9 d. 09:39:58
O kaip ten baiges?
2009 m. gruodžio 9 d. 08:49:13
2009 m. gruodžio 9 d. 00:40:15
2009 m. gruodžio 8 d. 23:02:00
2009 m. gruodžio 8 d. 22:57:54
Bet po to, kai šiandien parodė ant galo, jog ji su Benu susitarė, kad įsiskverbs į lėktuvu nukritusių žmonių bendruomenę. Aš jau tikėjausi, kad ji neapsimes ir taps tarkim geriėte
2009 m. gruodžio 3 d. 23:43:06
nee, nesisiųsiu, per tv gi galima pažiūrėti;p
o šiaip, įdomu dėl Soyerio, net nežinau, kodėl jis norėtų nužudyti ;o
nes Locko tevas yra tas zmogus del kurio Sawyer'io tevas nusove jo motina ir nusisove, ir yra tas zmogus kuriam buvo skirtas tas laiskas
Trumpiau tariant, tikrasis Soeris.
2009 m. gruodžio 3 d. 23:33:52
nee, nesisiųsiu, per tv gi galima pažiūrėti;p
nes Locko tevas yra tas zmogus del kurio Sawyer'io tevas nusove jo motina ir nusisove, ir yra tas zmogus kuriam buvo skirtas tas laiskas
2009 m. gruodžio 3 d. 20:41:07
2009 m. gruodžio 3 d. 20:14:25
Crzyz dar kart> PARSISŲSK!!!!
Labai geras patarimas
2009 m. gruodžio 3 d. 20:13:32
man bus vistiek įdomu, tiesiog mane nervina, kai kiti jau žino viską, o aš ne
Gerai tada galiu trumpai papasakoti
Lockas savo tevo tiesogiai nenuzudis, bet pasirupins, kad ji nuzudytu Soeris. O kodel Soeris Locko teva nores nuzudyti nepasakosiu, nors ir pats turbut jau suprasi
2009 m. gruodžio 3 d. 20:06:32