Pritariu Pono Eko paskutiniam komentarui. Naciai (vokiečiai) iš vis karo metu ant tiek pažengė moksle buvo.. Laiko kelionės aplamai yra neatmestas dalykas. Nėra parašyta, kad 100% jos nėra įmanomos. Visi diskutuoja, ginčijasi, tad taip išeina yra priežastis. Prieš kokius metus šūlėj su Fiziku (mokytoju) šnekėjom šiek tiek apie time travel, ir jis visai rimtai, be juokų atsakinėjo. bet mum, žmogėnam, time travel teliks puikus 'prieskonis' žiūrint kokį nuotykių filmą ar pnš O lostas, mano nuomone, nenusivažiavo. Jei čia kam perdaug fantastika, tai jau ir pirmas/antras sezas jum turėjo nepatikt, nes jau ir ten buvo, tarkim, kad ir smoke monsteris. net pirmoje serijoje. beje, man tokia 'fantastika' kokia šiame seriale yra, patinka. O vakar serija buvo unreal.. Visad mėgstu John Locke centric serijas.
LoseControl rašė: Jeigu trečias sezonas yra tas, kuriame nusgrybavo iki tokio lygio, jog norėjo "pajudinti salą", tai jo, jis lievas.
Išvis, baigiau šį serialą žiūrėti, kai pasakė:
We have to move the island...
Taip juokinga buvo. Kas čia, realus, bet mistinis serialas, ar San Fransisko raganos?
Tai turbut poto nebematei kaip laiku keliavo
O Dieve...
Tai gal ir gerai, kad nemačiau. Ta prasme tikros kelionės, ar mintimis flashback'ai?
Nes šiaip susidariau įvaizdį, kad čia rimtas mistinis serialas, o po to tam vienam sezone idėjų pritrūko, tai padarė beleką, o po to jau normalizavosi biški ketvirtam, bet jo labai mažai žiūrėjau.
Po to kai pajudino sala vieni gyveno normaliuose laikuose, kiti sokinejo is vieno laiko i kita... paskui visi apsistojo ties Dharmos laikais 1977 m. ir bande gryzt i normalu laika ... ar pavyko suzinosim tik kitamet ...
P.S. : nieko nematau keisto su salos pajudinimu ar kelionemis laiku elektromagnetiniais dalykais ... tai mokslo neistirtas dalykai... dar II-ojo pasaulinio karo metais tiek JAV tiek Naciai eksperimentavo su tais elektromagnetiniais dalykais ... Oficialiai nera irodyta kad kas pavyko, neoficialiai - buvo visko ... Tad matyt serialo kurejai savo fantazijai panaudojo zinias is sitos srities...
Taip juokinga buvo. Kas čia, realus, bet mistinis serialas, ar San Fransisko raganos?
O Dieve...
Tai gal ir gerai, kad nemačiau. Ta prasme tikros kelionės, ar mintimis flashback'ai?
Nes šiaip susidariau įvaizdį, kad čia rimtas mistinis serialas, o po to tam vienam sezone idėjų pritrūko, tai padarė beleką, o po to jau normalizavosi biški ketvirtam, bet jo labai mažai žiūrėjau.
LoseControl rašė: Jeigu trečias sezonas yra tas, kuriame nusgrybavo iki tokio lygio, jog norėjo "pajudinti salą", tai jo, jis lievas.
lc>mistinis mistinis, visokių buvo ir pirmame, ir antrame sezone neįtikėtiniausių dalykų, o dėltos salos pajudinimo kol kas bent nerodė trečiam sezone ;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gruodžio 3 d. 19:18:06
pasakykit, aš nekantrauju sužinoti ;p
Juk neidomu bus ziureti jei pasakysim
man bus vistiek įdomu, tiesiog mane nervina, kai kiti jau žino viską, o aš ne
2009 m. gruodžio 3 d. 19:10:48
pasakykit, aš nekantrauju sužinoti ;p
Juk neidomu bus ziureti jei pasakysim
2009 m. gruodžio 3 d. 18:53:56
2009 m. gruodžio 3 d. 00:50:55
ir iš kur žinai, kad Džons savo tėva nužudyt turi?
nu nes mes čia esam šnekėja apie šitas serijas
2009 m. gruodžio 3 d. 00:28:08
2009 m. gruodžio 3 d. 00:26:14
2009 m. gruodžio 2 d. 23:05:13
krč, Džuljeta apsimeta ane?
2009 m. lapkričio 26 d. 23:46:27
2009 m. lapkričio 26 d. 21:49:57
Na, elementariausias time travel yra pasiekiamas jeigu tu leki šviesos greičiu, tada tau laikas sulėtės.
Kuo greiciau judi tuo labiau laikas suleteja, nebutina pasiekti sviesos greiti.
2009 m. lapkričio 26 d. 20:48:37
2009 m. lapkričio 26 d. 20:35:37
2009 m. lapkričio 26 d. 19:41:41
gaila nerodo nauju seriju kaip anglijoi rode tas kuriu dar nerode lietuvoi turbut ir nerodis niekada
o Dieve, kaip nusišneki, atsigauk k?
Ir pasidomėk bent vieną kartą, ką rodys, o ką ne
2009 m. lapkričio 26 d. 19:34:31
2009 m. lapkričio 26 d. 14:49:08
Jeigu trečias sezonas yra tas, kuriame nusgrybavo iki tokio lygio, jog norėjo "pajudinti salą", tai jo, jis lievas.
O Dieve...
Po to kai pajudino sala vieni gyveno normaliuose laikuose, kiti sokinejo is vieno laiko i kita... paskui visi apsistojo ties Dharmos laikais 1977 m. ir bande gryzt i normalu laika ... ar pavyko suzinosim tik kitamet ...
P.S. : nieko nematau keisto su salos pajudinimu ar kelionemis laiku elektromagnetiniais dalykais ... tai mokslo neistirtas dalykai... dar II-ojo pasaulinio karo metais tiek JAV tiek Naciai eksperimentavo su tais elektromagnetiniais dalykais ... Oficialiai nera irodyta kad kas pavyko, neoficialiai - buvo visko ... Tad matyt serialo kurejai savo fantazijai panaudojo zinias is sitos srities...
2009 m. lapkričio 26 d. 13:44:24
Jeigu trečias sezonas yra tas, kuriame nusgrybavo iki tokio lygio, jog norėjo "pajudinti salą", tai jo, jis lievas.
O Dieve...
2009 m. lapkričio 26 d. 12:17:22
2009 m. lapkričio 26 d. 11:10:49
2009 m. lapkričio 26 d. 08:42:09
2009 m. lapkričio 25 d. 23:05:18
2009 m. lapkričio 25 d. 23:01:41