pagaliau pradėjo rodyti trečią sezoną ;]
ir negalėjau atsižiūrėti, laukiu su nekantrumu antros serijos.
wow, nesitikėjau, kad ''kiti'' taip gerai gyvena
gintuks77 rašė: jo filmas nerealus, ziuriu antra karta kad geriau suprasciau kas ten vyksta. Nesuprantu, kaip to Maiklo nesuseke kad jis nuzude Anna Liucija ir Libbes.
tai gal po to išsiaišmkins, nes Libės paskutiniai žodžiai buvo ''Maiklas''
jo filmas nerealus, ziuriu antra karta kad geriau suprasciau kas ten vyksta. Nesuprantu, kaip to Maiklo nesuseke kad jis nuzude Anna Liucija ir Libbes.
oj blyn, užknisa per lrt, tik po dvi serijas berodo, tai kol surodys visus sezonus, penktą sezoną rodys pavasarį
bet aišku man gerai, nes aš nematęs kitų sezonų, su nekantrumu laukiu vis kitos serijos.
Crazyz rašė: božački, aš dar antro neįpusėjau žiūrėti, pavydžiu, kad jus be 6sezono viską žinoti
Man kazkodel pirmi du sezonai geriausi buvo, o paskui vienas uz kita prastesni seke. Bent mano megstamiausio veikejo nenuzude antram sezone, o maniau jau viskas mire.
Crazyz rašė: Gal kas žinot kelintą dabar sezoną rodo per lrt?nes buvau išvykęs net pirmo visiškai nespėjau matyt, tai atsisiunčiau, o dabar teks antrą siųstis, taip užsivedžiau su lost'ai, o taip peikiau jį
Vis dar antra turbut. Man kantrybes nebebuyvo zet per lrt, tai acisiunciau ir perzejau viska
o tai čia kažin per lrt dabar rodys visus?antras pasibaigs ir trečią rodys?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. spalio 14 d. 19:40:21
ir negalėjau atsižiūrėti, laukiu su nekantrumu antros serijos.
wow, nesitikėjau, kad ''kiti'' taip gerai gyvena
beje kiek jau parodė sezonų per lrt?
2009 m. rugsėjo 25 d. 19:23:26
2009 m. rugsėjo 25 d. 19:05:20
Nesusekė, nes:
A) Jie galvojo, kad jį tik atsiuntė jų ten reikiamų surinkt, o bėto buvo pats peršautas, tad neįtarė.
B) Po to jį paleido su laivu, o po to jis jau sprogo kitame laive.
Michaelas prisipazino kad isleido Henry ir nuzude Ana Lucia su Libby ... Tik jo nieks nedauze nes buvo uzsieme ejimu pas kitus
2009 m. rugsėjo 25 d. 18:56:44
Labai laukiu naujų serijų, nervuoja, kad tik dukart per savaitę. ;/
P.S. Gaila man Harlio, dėl Libės.
2009 m. rugsėjo 24 d. 23:12:29
A) Jie galvojo, kad jį tik atsiuntė jų ten reikiamų surinkt, o bėto buvo pats peršautas, tad neįtarė.
B) Po to jį paleido su laivu, o po to jis jau sprogo kitame laive.
2009 m. rugsėjo 24 d. 23:07:42
2009 m. rugsėjo 24 d. 23:05:19
jo filmas nerealus, ziuriu antra karta kad geriau suprasciau kas ten vyksta. Nesuprantu, kaip to Maiklo nesuseke kad jis nuzude Anna Liucija ir Libbes.
tai gal po to išsiaišmkins, nes Libės paskutiniai žodžiai buvo ''Maiklas''
2009 m. rugsėjo 24 d. 23:01:49
2009 m. rugsėjo 24 d. 22:57:32
jau greit baigsis antras sezonas,
2009 m. rugsėjo 19 d. 13:06:07
bet aišku man gerai, nes aš nematęs kitų sezonų, su nekantrumu laukiu vis kitos serijos.
2009 m. rugpjūčio 25 d. 21:28:56
2009 m. rugpjūčio 25 d. 21:05:00
božački, aš dar antro neįpusėjau žiūrėti, pavydžiu, kad jus be 6sezono viską žinoti
Man kazkodel pirmi du sezonai geriausi buvo, o paskui vienas uz kita prastesni seke. Bent mano megstamiausio veikejo nenuzude antram sezone, o maniau jau viskas mire.
2009 m. rugpjūčio 25 d. 16:35:08
2009 m. rugpjūčio 25 d. 15:35:00
2009 m. rugpjūčio 25 d. 12:57:16
Kaip jūs turit kantrybės
oj turim
Klausimas: o kiek jau sezonų yra?
2009 m. rugpjūčio 25 d. 12:42:17
2009 m. rugpjūčio 25 d. 09:00:28
paklausiau LRT twiteryje, tai atrase kad tikrai rodys 5 sezona!!!!
Manau kad kitaip ir neturejo but ,
2009 m. rugpjūčio 24 d. 21:24:58
2009 m. rugpjūčio 24 d. 17:37:45
Manau visus penkis sezonos rodis.
2009 m. rugpjūčio 24 d. 17:20:28
Gal kas žinot kelintą dabar sezoną rodo per lrt?nes buvau išvykęs net pirmo visiškai nespėjau matyt, tai atsisiunčiau, o dabar teks antrą siųstis, taip užsivedžiau su lost'ai, o taip peikiau jį
Vis dar antra turbut. Man kantrybes nebebuyvo zet per lrt, tai acisiunciau ir perzejau viska