Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Serialas "Dingę" ("Lost")

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1112131415161718192021 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
thatsme
2009 m. rugpjūčio 24 d. 17:15:05
Crazyz rašė:
Gal kas žinot kelintą dabar sezoną rodo per lrt?nes buvau išvykęs net pirmo visiškai nespėjau matyt, tai atsisiunčiau, o dabar teks antrą siųstis, taip užsivedžiau su lost'ai, o taip peikiau jį

Vis dar antra turbut. Man kantrybes nebebuyvo zet per lrt, tai acisiunciau ir perzejau viska

Atsakyti
Crazyz
2009 m. rugpjūčio 24 d. 16:40:13
Gal kas žinot kelintą dabar sezoną rodo per lrt?nes buvau išvykęs net pirmo visiškai nespėjau matyt, tai atsisiunčiau, o dabar teks antrą siųstis, taip užsivedžiau su lost'ai, o taip peikiau jį

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. rugpjūčio 19 d. 12:32:17
MrEko rašė:
lacunacoil rašė:
Daug domėjausi ir sužinojau naujų dalykų: 2007tais filmo scenarijaus autoriai pradėjo streiką susšjusį su Lost media naudojimu ar kažkas tokio, pilnai nesupratau... Ir tai paveikė,jog kol derybos baigėsi 4 sezonas tapo trumpesnis nei turėjo būti.

Ir taip serialas yra kuriamas visiškai eigoje. Jie net žadėjo pabaigti su 4 sezonu, kai vyko streikas.

Paskutiniame sezone bus 18 serijų.

Visai butu idomu suzinot kuom jie ruosesi pabaigt 4 sezona... Dabar gi turem antra pabaigos varianta. Bet ir taip smagiau 5 ir 6 sezonai daugiau galimybiu issiaiskint paslaptis... Kazin ar butu viska parode sulig 4 sez pabaiga... Jacoba, Incidenta, Miles teva, 1977 metus ir tt ... Nekantriai laukiu 6 sezono ...

tai jie ir planao 6 sezonus, bet kadangi buvo streikas buvo sumaste kažkaip greit viską užbaigt bet viskas gerai išsisprendė.

Čia nenormaliai daug visko:

https://lostpedia.wikia.com/

Ir nežinau gal jau matei, bet čia 13 trumpų epizodų, kurie nebuvo niekada parodyti: https://abc.go.com/primetime/lost...ingpi eces/index

2009 m. rugpjūčio 19 d. 12:14:05
lacunacoil rašė:
Daug domėjausi ir sužinojau naujų dalykų: 2007tais filmo scenarijaus autoriai pradėjo streiką susšjusį su Lost media naudojimu ar kažkas tokio, pilnai nesupratau... Ir tai paveikė,jog kol derybos baigėsi 4 sezonas tapo trumpesnis nei turėjo būti.

Ir taip serialas yra kuriamas visiškai eigoje. Jie net žadėjo pabaigti su 4 sezonu, kai vyko streikas.

Visai butu idomu suzinot kuom jie ruosesi pabaigt 4 sezona... Dabar gi turem antra pabaigos varianta. Bet ir taip smagiau 5 ir 6 sezonai daugiau galimybiu issiaiskint paslaptis... Kazin ar butu viska parode sulig 4 sez pabaiga... Jacoba, Incidenta, Miles teva, 1977 metus ir tt ... Nekantriai laukiu 6 sezono ...

2009 m. rugpjūčio 19 d. 11:53:49
lacunacoil rašė:
Na aš tik iš vyriškos paozicijos sakyčiau, kad manau moterim ir Jackas, Soyeris turėtų būt simpatingi. Matyt kūrėjai į tai irgi kreipė dėmesio

taip, moterim ir Jack'as ir Sawyer'is yra simpatingi `]

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
lacunacoil
2009 m. rugpjūčio 19 d. 11:10:52

2009 m. birželio 28 d. 22:56:00
Na aš tik iš vyriškos paozicijos sakyčiau, kad manau moterim ir Jackas, Soyeris turėtų būt simpatingi. Matyt kūrėjai į tai irgi kreipė dėmesio

2009 m. birželio 28 d. 20:04:02
Čia šiaip mano pastebėjimas, kad Kate, Claire ir ta Japonė simpatingos ir gražios labai;]]

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. birželio 27 d. 23:49:09
Jums nekyla įtarimų dėl Ričardo? Na manau po paskutinės 5 sezono dalies jų kilo visiems bet... Manau čia jis, net ne Jacobas yra kažkokia esmė. Nes tarkim 4 sezonas ir ten odė apie Loko gimimą - Ričardas ten šmėstelėjo. Paskui jau tarkim dabartyje irgi. 5 Sezone kai rodo prieš 30 metų jsi ten irgi yra, kitos grupės, ne Dharmos lyderis. Ir kas čia keisto? O kad jis visur atrodo vienodai. Lokui koks 40 metų ir jis buvo ten kai jis gimė, dabartis po 40 meų, o Ričardas atrodo taip pat ,Prieš 30 mnetų darmos laikais irgi taip apt atrodė. Ir dar kai rodė apie Juliet jis irgi buvo realiame pasaul;yje, o ne saloje. Kažkaip įdomiai.

2009 m. birželio 26 d. 15:01:22
lacuna>pirmam semestre 9, antram 8, kažkaip šiuos metus labai tingiai mokinausi geografiją.Ir paskutinis atsiskaitymas maždaug buvo iš miškų zonų;]
turbūt neatkreipiau dėmesio į tropinią zoną;]
bet vistiek įdomiai per 1sekundę
o tas senis visada laimingas, kai lyja

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. birželio 26 d. 14:36:45
Crazyz> leisk paklausti kiek iš Geografijos turėjai?

Dinozaurus dar išaiškins, o dėl Lietaus, tai Tropiniuose miškuose būtent taip ir lyja, staiga prasideda, staiga baigiasi

2009 m. birželio 25 d. 23:29:31
parsisiunčiau 1sezono pirmąją seriją, kurios nebuvau matęs.
Patiko, bet ir nepatiko du dalykai toje serijoje.
1.Kas ten per dinozaurai po mišką laksto?D
2.Pradeda ir nustoja lyti smarkiai per 1 sekundęD

o šiandien rodė serija per lrt,
na ir lost serialas, sakyčiau labirintas.
tikiuosi ten viskas bus gerai su Claire, nes tas Etanas pagrobė ją ;/

laukiu nesulaukiu, kai pradės rodyti daugiau tų žmonių iš 'kitų''
ir man įdomu, kodėl jie taip elgiasi?nenori draugiškai?aa?

Atsakyti
Crazyz
2009 m. birželio 24 d. 15:25:22
krč, vakar ir šiandien per kažkokius suknistus koncertus nerodė ir nerodys lost ;/

Atsakyti
dingussi
2009 m. birželio 24 d. 15:08:00
lacunacoil rašė:
Nu aš prasukinėjau tuos dialogus daugmaž, tai reiks dabar sakau atidžiai pažiūrėt.

tai tada nepagaunu pointo kam tu juos išvis žiūri, jei dialogus prasukinėji ))))))))))

2009 m. birželio 24 d. 15:01:40
Nu aš prasukinėjau tuos dialogus daugmaž, tai reiks dabar sakau atidžiai pažiūrėt.

2009 m. birželio 24 d. 14:59:40
lacunacoil rašė:
Kažkaip neatkreipiau dėmesio. O tai kada sužinojo? Ar jau ir tą užmiršau Nu ok tada reik įdėmei sekti likusias seriajs peržiūrėti

matyt užsimerkęs žiūri... (pikta aš ant tavęs) kai Jackas išsigelbėjo, ir tėvo laidotuves darė, tada Claire mama atėjo ir pasakė... (tiksliai nepamenu, ką, bet nuo tada aišku, jam pasidarė, kas ir, kaip tik, jai nieko apie Aroną nepasakė, tai padarė Kate, vėliau, kai nusprendįė grįšt į salą)

2009 m. birželio 24 d. 14:52:48
Kažkaip neatkreipiau dėmesio. O tai kada sužinojo? Ar jau ir tą užmiršau Nu ok tada reik įdėmei sekti likusias seriajs peržiūrėti

2009 m. birželio 24 d. 14:50:01
lacunacoil rašė:
Blaimba buvau visiškai užmišęs, kad Kler yra Jacko sesuo. Kažin jie tai išsiaiškins serialo pabaigoje?

Ir išvis Jacko tėvas su nemaža dalim veikėjų buvo susitikęs. Nemaža figūra

taigi Jack'as žino, kad Aronas jo sunėnas, kiek kartų šiemet su Kate ginčijos, kad ji net neturi jo kraujo, o jis jo dėdė...

2009 m. birželio 24 d. 14:32:30
Blaimba buvau visiškai užmišęs, kad Kler yra Jacko sesuo. Kažin jie tai išsiaiškins serialo pabaigoje?

Ir išvis Jacko tėvas su nemaža dalim veikėjų buvo susitikęs. Nemaža figūra

2009 m. birželio 19 d. 13:45:42
MrEko rašė:
Pirmam sezone 24 serijos, vakar rode 10-ą, ar spes arodyt iki liepos 11 d. ? kazkaip abejoju... n

tai reiks tada visus sezonus atsisiųsti ;] o Rugsėjį gal pradės rodyti naują sezoną?

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1112131415161718192021 ... 39
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Backstreet Boys Backstreet Boys
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3222
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 257457