Ohogo kokia serija uzturejom. Lockas eina nuzudyt Jacobo. Omg Wtf. Cia tai sokiruojantis posukis, niekas net negalejo pagalvot apie ta.
Gaila kad Daniel pasimiro . Ir siaip viskas pagal plana, eina. Tik del ju isikisimo praeityje, turi jie dabar tokia dabarti. Nieko nepakeisi. (ziureti ankstesni mano posta )
Dabar visi issibarste kas kur papuola. Vieni laive, kiti urvuose, treti krumuose kiti net ne tam paciam laike ...
Vis dar manau sezonas baigsis ta katastrofine nelaime, po kurios visi sugris i savo laikus. Cia galbut del del to Richardas sake kad jie visi mire, nes isnyko
Juokingiausias serijos epizodas:
- Ar jus is ateities?
- Tai nesamone.
- Kas dabartinis Jav prezidentas?
- Na gerai, mes is ateities .
Hurlis
100-toji serija jau buvo. Bet zinant kad ju liko mazdaug 20 , tai nezinau ar dziaugtis ar ne.
Nu serija viena is geresniu veiksmo ir paslapciu atskleidimo prasme. Kai parode Eloise ir Widmora iskart pagalvojau kad jie Danielio tevai, ir pasitvirtino. Ir labai gaila butu jei Danielius neisgyventu ...
Beveik atspejau kad tas mygtukas bus reikalingas spaudinet po kazkokios nelaimes... Taip ir yra.
Biski uzmezge intriga su ta ideja kad sustabdzius nelaime pasikeis ateitis t.y. lektuvas niekada nenukris. Taciau mano nuomone taip nebus... Manyciau kad tai kas vyks ateityje yra pasekmes kas vyksta Dharmoj 1977 m. T.y. viskas yra savo vietoj ir ivyke. Kaip jie besistengtu ir ka bedarytu nelaime vistiek yvyks ir po 30 m lektuvas nukris. Tas ka jie bandys daryt - nepavyks. Cia as taip manau, gal kurejai galvoja kitaip. Kitaip sakant "Whatever Happened, Happened"
Ir iskart mintis kad ta nelaime gali isaukti tai kad jie sugris i savo laikus. Ir sawyeriui nereiks begt is dharmos. Idomu kur Sayidas dejosi ka jis veikia, gal nubego pas prancuze
Primaliau cia visko gal suprasit ka norejau pasakyt
lacunacoil rašė: Senų senovei buvo sakyta kad bus 6 sezonai, tad ne be galo. buvo išsigelbėję ir tris metus gyveno normaliam pasaulį, tačiau gįžoir sala dabar keliauja laiku ir jei įstrigę 30 metų atgal, kai visi experimentai tik prasidėjo. Ir dabar atsiskleidžia visos paslaptys.
lacunacoil rašė: Senų senovei buvo sakyta kad bus 6 sezonai, tad ne be galo. buvo išsigelbėję ir tris metus gyveno normaliam pasaulį, tačiau gįžoir sala dabar keliauja laiku ir jei įstrigę 30 metų atgal, kai visi experimentai tik prasidėjo. Ir dabar atsiskleidžia visos paslaptys.
Senų senovei buvo sakyta kad bus 6 sezonai, tad ne be galo. buvo išsigelbėję ir tris metus gyveno normaliam pasaulį, tačiau gįžoir sala dabar keliauja laiku ir jei įstrigę 30 metų atgal, kai visi experimentai tik prasidėjo. Ir dabar atsiskleidžia visos paslaptys.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gegužės 8 d. 09:07:20
Gaila kad Daniel pasimiro . Ir siaip viskas pagal plana, eina. Tik del ju isikisimo praeityje, turi jie dabar tokia dabarti. Nieko nepakeisi. (ziureti ankstesni mano posta
Dabar visi issibarste kas kur papuola. Vieni laive, kiti urvuose, treti krumuose kiti net ne tam paciam laike ...
Vis dar manau sezonas baigsis ta katastrofine nelaime, po kurios visi sugris i savo laikus. Cia galbut del del to Richardas sake kad jie visi mire, nes isnyko
Juokingiausias serijos epizodas:
- Ar jus is ateities?
- Tai nesamone.
- Kas dabartinis Jav prezidentas?
- Na gerai, mes is ateities .
Hurlis
2009 m. gegužės 5 d. 10:21:26
100-toji serija jau buvo. Bet zinant kad ju liko mazdaug 20 , tai nezinau ar dziaugtis ar ne.
Nu serija viena is geresniu veiksmo ir paslapciu atskleidimo prasme. Kai parode Eloise ir Widmora iskart pagalvojau kad jie Danielio tevai, ir pasitvirtino. Ir labai gaila butu jei Danielius neisgyventu ...
Beveik atspejau kad tas mygtukas bus reikalingas spaudinet po kazkokios nelaimes... Taip ir yra.
Biski uzmezge intriga su ta ideja kad sustabdzius nelaime pasikeis ateitis t.y. lektuvas niekada nenukris. Taciau mano nuomone taip nebus... Manyciau kad tai kas vyks ateityje yra pasekmes kas vyksta Dharmoj 1977 m. T.y. viskas yra savo vietoj ir ivyke. Kaip jie besistengtu ir ka bedarytu nelaime vistiek yvyks ir po 30 m lektuvas nukris. Tas ka jie bandys daryt - nepavyks. Cia as taip manau, gal kurejai galvoja kitaip. Kitaip sakant "Whatever Happened, Happened"
Ir iskart mintis kad ta nelaime gali isaukti tai kad jie sugris i savo laikus. Ir sawyeriui nereiks begt is dharmos. Idomu kur Sayidas dejosi ka jis veikia, gal nubego pas prancuze
Primaliau cia visko gal suprasit ka norejau pasakyt
2009 m. gegužės 1 d. 13:26:05
2009 m. gegužės 1 d. 10:35:31
Karoče nebepasitikėsiu MrEko
gal jis apsiskaičiavo
2009 m. gegužės 1 d. 10:33:09
2009 m. gegužės 1 d. 10:31:20
2009 m. gegužės 1 d. 09:16:01
2009 m. gegužės 1 d. 00:21:32
2009 m. balandžio 20 d. 10:19:13
2009 m. balandžio 18 d. 12:17:15
Nu jei būtum matęs praeitą ir šį sezoną matytum kad tai pakankamai logiškai paaiškinta. Kiek logiška gali būti Fantastika
Sita seriala ziuri nuo pradziu bet on tv tai man cia skaityt kur kazi katra sezona ziuri kankine nes nesinori nk zinot kol nepamaciau.
A, na tuomet neskaityk, bo kaip matai mes čia akršatai kiekvieną naują seriją aptarinėjam
Jei parsisiu tai nebus per tv ka zet.
2009 m. balandžio 18 d. 11:05:15
Nu jei būtum matęs praeitą ir šį sezoną matytum kad tai pakankamai logiškai paaiškinta. Kiek logiška gali būti Fantastika
Sita seriala ziuri nuo pradziu bet on tv tai man cia skaityt kur kazi katra sezona ziuri kankine nes nesinori nk zinot kol nepamaciau.
A, na tuomet neskaityk, bo kaip matai mes čia akršatai kiekvieną naują seriją aptarinėjam
2009 m. balandžio 18 d. 11:01:27
2009 m. balandžio 18 d. 10:59:28
2009 m. balandžio 18 d. 10:58:08
Senų senovei buvo sakyta kad bus 6 sezonai, tad ne be galo. buvo išsigelbėję ir tris metus gyveno normaliam pasaulį, tačiau gįžoir sala dabar keliauja laiku ir jei įstrigę 30 metų atgal, kai visi experimentai tik prasidėjo. Ir dabar atsiskleidžia visos paslaptys.
kokia mistika, net laiko mašinos atsirado
Blm jau kazi kur taip toli ziuri
2009 m. balandžio 18 d. 10:57:13
kokia mistika, net laiko mašinos atsirado
2009 m. balandžio 18 d. 10:54:40
2009 m. balandžio 18 d. 10:44:57
Crazyz nu jei nežiūri ir nepatinka tai ko čia kišiesi
nu ir kas, kad nežiūriu ir nepatinka, įdomu pamėsinėti šį serialą, kuris yra be galo.O tai kur buvo jie išvykę, kad sugrįžo?
2009 m. balandžio 18 d. 10:42:13
2009 m. balandžio 18 d. 10:38:57
tai dar jie nedingo iš salos?
Jie sugrizo i sala,
aj tai čia tipo persikėlė į kitą salą, nes atsibodo anoje gyventi
2009 m. balandžio 18 d. 08:43:45
tai dar jie nedingo iš salos?
Jie sugrizo i sala,