Bet šiaip toks jausmas, kad epizodas skirtas, tiems "Men of science", kurie vis negalėjo paleisti, kad tipo daug ko neatskleidė. Na gavo atsakymus dabar apie Dharma ir Walta Šiaip smagu vis kažką dar pamatyt
Kai pagalvoju, kiek sugaišau laiko žiūrėdamas tuos 6 sezonus ir kiek tikrai įdomių akimirkų juose buvo, santykis nedžiugina. O pabaigai išvis nesąmonė, tikiesi atsakymų, o gauni dar didesnę painiavą.
Ach, done.
Žiūrėdamas paskutinę seriją maniau, kad tai dar ne paskutinė serija. Nes buvo pas manęs folderis su 18serija, susimaišiau, ten buvo ta pati serija tik geresnės kokybės.
Na, įspūdis iš šešto sezono gana neblogas, daug atsakymų, bet taipogi jų ir liko nemažai neatskleistų.
Nepatiko man paskutinės serijos pabaiga nuo Džeko ir jo tėvo pokalbio Nesuprantu, They are all real, but they are all dead.;//
Visi porom
Nu ką žinau, maniau, jog pabaiga bus kitokia. Nebūtinai gera, bet ne tokia, kokia dabar ji.
Ką tik įveikiau 5 sezoną
Na, atsakymų į klausimus daug gavau, bet jų atsirado vis naujesnių ir naujesnių.
Gaila Džiuljetos, kuri mirs, bent jau paskutinė akimirka tokia atrodė ;/
Su tuo Džeikobu mįslės kol kas neįveikiamos..
Dar Loke kažkas apsigyveno
Anyway, esu patenkintas ir nenusivylęs pamatęs 5 sezoną, belieka 6 ;]
Na, neiškentėjau ir atsisiunčiau penktą sezoną, kol kas mačiau tik dvi serijas ir šiek tiek susipainiavau tarp tų laikų
Bet good, kad ir ką berodytų per Lost vis tiek patiks ;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. rugpjūčio 6 d. 23:56:54
2010 m. rugpjūčio 6 d. 23:20:59
2010 m. rugpjūčio 6 d. 23:11:30
2010 m. rugpjūčio 6 d. 23:10:14
2010 m. rugpjūčio 6 d. 23:04:27
2010 m. liepos 15 d. 07:16:28
2010 m. liepos 14 d. 22:25:01
2010 m. liepos 14 d. 21:05:39
2010 m. liepos 14 d. 17:04:17
Žiūrėdamas paskutinę seriją maniau, kad tai dar ne paskutinė serija. Nes buvo pas manęs folderis su 18serija, susimaišiau, ten buvo ta pati serija tik geresnės kokybės.
Na, įspūdis iš šešto sezono gana neblogas, daug atsakymų, bet taipogi jų ir liko nemažai neatskleistų.
Nepatiko man paskutinės serijos pabaiga nuo Džeko ir jo tėvo pokalbio Nesuprantu, They are all real, but they are all dead.;//
Visi porom
Nu ką žinau, maniau, jog pabaiga bus kitokia. Nebūtinai gera, bet ne tokia, kokia dabar ji.
O dėl Volto, klydote, nebuvo jo.
2010 m. liepos 9 d. 23:57:51
Blyn, ar aš ką praleidau, ar nesupratau, tai dėl ko mirdavo moteris pagimdžiusios vaikus?;/
2010 m. liepos 9 d. 23:19:24
2010 m. liepos 9 d. 23:00:53
Ale, ir skerdynės, pastebėjau, jog kiekvieno sezono serijoje būdavo didelios skerdynės, kada žūdavo daug žmonių.
Šiaip pastebėjau, jog Claire'i ta nauja škuosena taip baisiai atrodo, tokia tapo susivėlusi ir kietuolė kaip ir Ruso.
Keista, kur dingo tada Džeko tėvo kūnas, jei tas persikėlė į Locko kūną, ir kaip atsirado du kūnai? Klonavimas?
2010 m. liepos 7 d. 22:51:37
2010 m. liepos 7 d. 22:29:30
Klausimų vėl kaip niekad daug iškilo, o atsakymų nė velnio.
Sumaištis.
2010 m. liepos 4 d. 21:43:32
2010 m. birželio 14 d. 19:00:38
hehe funny
https://www.youtube.com/watch?v=Vg-2DRbS8 7k
patiko man
2010 m. birželio 14 d. 16:39:59
https://www.youtube.com/watch?v=Vg-2DRbS8 7k
2010 m. birželio 9 d. 00:15:38
Na, atsakymų į klausimus daug gavau, bet jų atsirado vis naujesnių ir naujesnių.
Gaila Džiuljetos, kuri mirs, bent jau paskutinė akimirka tokia atrodė ;/
Su tuo Džeikobu mįslės kol kas neįveikiamos..
Dar Loke kažkas apsigyveno
Anyway, esu patenkintas ir nenusivylęs pamatęs 5 sezoną, belieka 6 ;]
2010 m. birželio 5 d. 12:11:36
Bet good, kad ir ką berodytų per Lost vis tiek patiks ;]
2010 m. birželio 2 d. 12:32:54