negaliu pakesti sio serijalo, man jis be galo nuobodus ir per daug perdetas. As aisku nenoriu izeisti kitu zmoniu kuriems sis serialas patinka, bet man ''Dinge'' niekada nepatiko, nepatinka ir manau, kad niekada ir nepatiks
Tai pasirodo Milesas irgi is Dharmos. Gera serija . Jauciasi kad arteja svarbus ivykiai. Paskutines dvi sezono serijos vadinsis "The Incident". Cia matyt kazkas bus su incidentu po kurio reiks spaudyt mygtuka kas 108 min. Galbut po to incidento visi sugris i savo laikus, o gal ne.. Bet kad Farraday prie to prisides tai jau fakts, nes neveltui jis sugrizo i sala su submarinu.
Idomu kas tie buvo juodam busiuke, gal beno saika , nors kazkaip nesitiki. Galbut dar kazkas nori tos salos
Idomu kiek dar dharmos islike kurie isvyke is salos. galbut yra norinciu sugrizt.
Patiko man Hurlio ir Miles pokalbiai autobusiuke, ypac kai dar mileso tevas kartu vaziavo
Sekanti serija turetu suktis D.Faraday.. Nes vadinsis "Variable". O variable eina salia Constant. O Constant serija mes turejom.
Alex neprisikėlė, ji pasirodė kaip dvasia. Juk nepirmas kartas šiame seriale... O šiaip tai serija nereali. Tiek daug visko.. Pagaliau sužinojom kas taip išgražino Bena prieš kelionę. Va šito serijos kai veikia Benas ir Lokas man yra įdomiausios. Ta dharma nealbai kažkaip. Manau vis tiek Čerlį prikels
Ohohoho Superserija. Daug veiksmo, daug kas atskleista buvo. Sventyklos siek tek parode. Nu super. Tai Benas geras, tai blogas.. neina suprast is tikro kas. Tas pats ir Widmoras. Speju kad tie kaubojai su deze bus Widmoro siusti atsiimt salos. Ta panele arši pasidare
Galbut ir karas (kur sake Widmoras kad bus) vyks tarp situ atvykeliu ir senuju ar "kitu". Nezinia.
Pamazu Lockas jama virsu saloj . Naujas vadas bus.
Aisku penelopes nenusove, nes taip teisingiausia...
Alex kazkaip pasirode, neaisku kokiu pavidalu ..tikriausiai prisikele, kaip ir Christianas ir Lockas Kazin ka dar prikels?
Laukiam kitos serijos stipriai
Mhm. viskas atrodo deliojasi i vietas.. Nebus jokiu pasikeitimu ateityje , viskas eina savo vaga... Tik as galvojau kad Benas turetu visus situs prisiminti, bet Richardas sake kad pagydys ir Benas nieko neprisimins... Nu gal ir neatsimena. Jauciu kad reiks begt tuoj is Dharmos visiems nes Beno atidavimas netures iseit jiems i nauda.
Patinka man Miles, vyrukas gerus bajerius skaldo Sako "Jus laisvi galit eit kur norit, bet as sausiu jums i kojas"
Nu serijos pabaiga ir gera Lockas vs. Benas "Welcome Back To The Land Of Living"
Logiskai mastant tai taip, bet manau kad Benas mazasis liks gyvas, gal Jackas operacija kokia padarys ar pan... ir taip išsiduos kad jie visai ne Dharma
tuomet, viskas taptų labai paprasta ir neoriginalu... norėtųsi kažko labiau lostiško )
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. balandžio 17 d. 23:07:12
2009 m. balandžio 17 d. 15:42:20
2009 m. balandžio 17 d. 10:14:28
Kaip suiprast Miles is Dharmos? Jo tėvas iš Dharmos o jis visą gyvenimą net nežinojo kas tai yra.
As tai supratau kad jis 3 metus gyveno su Dharma, nuo gimimo tikriausiai
2009 m. balandžio 16 d. 20:19:35
Labai gera ir įdomi serija. Ypač patiko Hurlio pkstas: You just jealous because i have better powers
2009 m. balandžio 16 d. 15:47:36
2009 m. balandžio 16 d. 14:50:37
2009 m. balandžio 16 d. 13:47:26
Idomu kas tie buvo juodam busiuke, gal beno saika , nors kazkaip nesitiki. Galbut dar kazkas nori tos salos
Idomu kiek dar dharmos islike kurie isvyke is salos. galbut yra norinciu sugrizt.
Patiko man Hurlio ir Miles pokalbiai autobusiuke, ypac kai dar mileso tevas kartu vaziavo
Sekanti serija turetu suktis D.Faraday.. Nes vadinsis "Variable". O variable eina salia Constant. O Constant serija mes turejom.
2009 m. balandžio 9 d. 23:02:54
2009 m. balandžio 9 d. 23:00:38
2009 m. balandžio 9 d. 13:17:34
Galbut ir karas (kur sake Widmoras kad bus) vyks tarp situ atvykeliu ir senuju ar "kitu". Nezinia.
Pamazu Lockas jama virsu saloj . Naujas vadas bus.
Aisku penelopes nenusove, nes taip teisingiausia...
Alex kazkaip pasirode, neaisku kokiu pavidalu ..tikriausiai prisikele, kaip ir Christianas ir Lockas
Laukiam kitos serijos stipriai
2009 m. balandžio 2 d. 21:54:38
2009 m. balandžio 2 d. 13:28:39
Patinka man Miles, vyrukas gerus bajerius skaldo
Nu serijos pabaiga ir gera Lockas vs. Benas "Welcome Back To The Land Of Living"
2009 m. kovo 28 d. 12:10:27
bet, juk pagal idėja pakeitus praeitį - pasikeičia ir ateitis...(?)
Logiskai mastant tai taip, bet manau kad Benas mazasis liks gyvas, gal Jackas operacija kokia padarys ar pan...
tuomet, viskas taptų labai paprasta ir neoriginalu... norėtųsi kažko labiau lostiško
2009 m. kovo 28 d. 12:00:34
Siunčiamės internetu naujas serijas
2009 m. kovo 28 d. 11:58:59
2009 m. kovo 28 d. 11:54:25
2009 m. kovo 28 d. 10:54:02
bet, juk pagal idėja pakeitus praeitį - pasikeičia ir ateitis...(?)
Logiskai mastant tai taip, bet manau kad Benas mazasis liks gyvas, gal Jackas operacija kokia padarys ar pan...
2009 m. kovo 28 d. 00:17:04
2009 m. kovo 26 d. 16:16:35
2009 m. kovo 26 d. 12:51:53