Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Serialas "Dingę" ("Lost")

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1617181920212223242526 ... 39
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
MrEko
2009 m. kovo 19 d. 14:49:04
Na kaip ir sakiau kad 4(?) nusikele i 1977 metus, o Sun, Benas, Frankas ir Lockas liko siuose laikuose. Idomi serija. Linksmi dialogai tikrai pakele nuotaika Idomu ar neprisizais jie ten su apsimetinejimais Dharmoj ir ar nereiks begt pas otherius. Bet kai ta nuotrauka parode su visais tai kilo visokiu minciu ... ar jie gris i savo laika, o gal jie cia gyvena ligi siol (kas yra abejotina) . Sun pradeda virst blogiete. Kai kirto Benui su irklu ir pasake "I Lie" . .. Lygiai taip kaip butu pasielges Benas ... Nusimato ydomus ivykiai, nes jauciu greit isaiskes kad tie apsimetineja ... O kas bus su Locku, Sun, ir Cezario net nenumanau ...

2009 m. kovo 11 d. 14:12:52
lacunacoil rašė:
Kodėl?

9 serija pasirodys tik kovo 18 d. matyt pertraukele

2009 m. kovo 11 d. 11:52:23
Kodėl?

2009 m. kovo 11 d. 09:15:17
Baisu. Sia savaite nebus naujos Lost serijos

2009 m. kovo 6 d. 14:22:35
o man kažkada buvo kilusi įdėjai kad jie prisiskaito ivedžiojimų geriausius išsirenka ir kuria

2009 m. kovo 6 d. 10:35:06
Kiek daug visokiu isvedziojimu del statulos ir egipteiciu. Vieni sako kad ten Anubio, kiti kad Horus statula... Ji rankose laike egiptietiska kryziu, kuri turejo ir Paulas ant kaklo... Vis labiau norisi tiket kad Richardas yra egiptietis bent jau isvaizda tai tikrai atitinka... Dar radau net toki isvedziojima kad vardo Richard Alpert pirmos raides yra lygu RA (egiptieciu dievas). teoriju daug ...

2009 m. kovo 5 d. 19:53:42
Na ką mano teorija nepasirodė tokia jau neįtikėtina Ko lkas viskas stojasi į vietas, ir nemanau kad mes šiemet pamatysim karą , kol kas viskas tik dėliosis į vietas manau, o kitais metais jau bus viskas

2009 m. kovo 5 d. 13:41:33
Sitoj serijoj sudeta trys metai gyvenimo saloj... O tie metai 1974 - 1977 kai veike Dharma. Isidarbino Dharmoj kaip ir galima buvo nuspet. Ir 1977 susitiko tie kurie liko su tais kurie sugrizta i sala... Parode statula is nugaros dar nenugriauta..panasu i senoves Egiptieciu mena ? Kazin kaip ji is priekio atrodo Sokinejimai pe laika baigesi ... gal tereikejo daikta ta Johnui pasukt ir vsio, sugrizimas nebutinas? O gal cia apgaule kokia? o gal jie turejo sugrizt del to kad viskas atsitiestu i savo laikus... nezinau sitoj vietoj kas bus... Idomu ar ir kiti is antrojo lektuvo + Johnas ir Benas irgi 1977 -uosiuose metuse... O gal ne? gal jie cia sutiks visus 30 m pasenusius... juokauju ...
Matom kad Sawyeris eme valdzia ir rankas... Atrodo susiporavo su Juliet ... o gal dar ne... Aplamai daug misliu ir nenumanau kas bus toliau sekanciose serijose ir kokiu ivykiu baigsis sezonas ... gal tuo ateinanciu karu ... visokios mintys plaukia ...
Vis dar nezinoma kas sugrizo ... Kai parode Walt tai emiau galvot kad ir jis skrido nes jis nezino kad Michaelas sprogo su laivu... O gal Michaelas gyvas? Nors abejoju, nebent kur trobelej sedi :

"Mr. I Speak To Dead People"

2009 m. vasario 28 d. 10:59:09
lacunacoil rašė:
Aš suprantu kad visškai neįtikinama bet ma šovė tokia mintis:

Jie vis keliavo per tuos laiko tarpus, o gal kai dabar gryš visi tie kurie buvo jie nebekeliaus ir pasiliks ten kur buvo tuo metu kai jie grįžo. Ir gal tai bus Dharmos pradinė stadija, juk į tai jau daug nuorodų: Faradėjus pačioje sezono pradžioje su dharma, paskui džinas ir panašiai... Gal jie bandys sunaikinti visą tai dar neprasidėjus Čia nusisvaigau bet vistiek ...

Kaizkaip nesitiki kad kazka sunaikins , greiciau gal bandys pakeist laika ar pan... Vis delto sala turetu likti, ir mano manymu sala valdys Lockas ir Richardas... o ne Ben ar Widmoras ...

2009 m. vasario 27 d. 14:39:32
Aš suprantu kad visškai neįtikinama bet ma šovė tokia mintis:

Jie vis keliavo per tuos laiko tarpus, o gal kai dabar gryš visi tie kurie buvo jie nebekeliaus ir pasiliks ten kur buvo tuo metu kai jie grįžo. Ir gal tai bus Dharmos pradinė stadija, juk į tai jau daug nuorodų: Faradėjus pačioje sezono pradžioje su dharma, paskui džinas ir panašiai... Gal jie bandys sunaikinti visą tai dar neprasidėjus Čia nusisvaigau bet vistiek ...

2009 m. vasario 26 d. 23:50:08
Sakai netikėta, kad Benas Lock'ą nužudė? kai tik jis pro duris įėjo, jau supratau, kad klasta kažkokia sumastęs šiaip ne tik Beno su kitais nenukėlė, bet ir Sun su pilotu (ar bent jau kaip aš suprantu, tai moteris ir pilotas pavogę vieną iš trijų valčių yra būtent jie)... po šios serijos man toks įspūdis, jog Benas neturėjo sugrįžti... ech tas Benas... įspūdingas blogiukas sugebantis nuostabiai manipuliuoti kitais bet aš vistiek ne už jį...o Lockas, kaip Lockas įvykdė užduotį pasiaukojo, atgimė, nenustebino kūrėjai čia...įdomu ar Waltas grįžo į salą..? ok... laukiam kitos serijos

2009 m. vasario 26 d. 19:33:15
Pritariu tau Merko, bet kažkodėl aš esu Widmoro pusėj

2009 m. vasario 26 d. 13:30:23
Na va 7 serija. Aplanke Johnas Walta, Kate, Jacka, savo mylimosios kapa ... Liūdnoka serija. Bent jau kai aplanke Hurley tai sujuokino tas "Atsargiai, atrodo mus seka" tai nemirtinga vieta... Atsirado dar daugiau sumaisties. Dabar nezinau kurie cia blogiukai, kurie cia gerieji. Ar cia du blogiukai nepasidalija salos... Netiketa buvo kad Ben'as nuzudys Johna....
Idomu tai kad lektuvas su kitais keleviais bei Johnas, Benas nukrito i antra sala. Kazi kodel Beno ir Johno nenukele su Jack, Kate ir kitais?... Ir tikriausiai cia atsidure Lapidusas plius kazkokia moteris(?)... bet jie nelauke isplauke i kita sala.
Arteja karas ... hm ... ka tai galetu reikst ...Tarp Beno ir Widmoro? Nu ziuresim idomios serijos arteja...
Ceasaris sniukstineja ... ginkla pasislepe... Kazkas ne taip su juo ...

P.S. Dar iki siol vadina sala, nors zinom seniai kad jos yra dvi ...

2009 m. vasario 24 d. 10:27:27
Pazejau Promo 7 serijos ... Lokas mire, Lokas prisikele ... Rodys tikriausiai kaip aplanke Jacka , Kate ... ir netgi Widmora... Dar kazkokia nematyta aktore smekstelejo ... laukiu

2009 m. vasario 22 d. 21:39:22
gal jis pvz pabėgo iš dharmos station persirengęs? nes jam gi šitie laiko šuoliai realiai negalioja, kaip matėm, kai jis paliko ruso prie šventyklos

2009 m. vasario 22 d. 21:26:08
tai taip bet jie per trumpai būna tuose laiko tarpose kad džinas būtų spėjęs įsidarbinti.

2009 m. vasario 22 d. 21:18:53
lacunacoil rašė:
Sutinku su viskui, tik manau kad nusikėlė ne į praeitąį o ateitį, nes Džinas juos pažino, ir matyt jau jis paskui ateity taps Dharmos darbuotojou

džinas juos pažino, nes jis pats maklinėja ten po tą laiko kebeknę.

2009 m. vasario 21 d. 08:34:43
O as va taip pamasciau, kad Lockas gali prisikelti ne kaip zmogus, o taip paciai kaip Jack tevas... Ir sedet toj troboj ar vaidentis visiem ... Del Kler vaiko ... gal ji atidave Kler motinai? ... Dar vienas klaustukas del "sudauzyto" Beno... Matyt cia Widmoro darbas arba Desmondo ... nes Benas zadejo nuzudyti Penelope ... Taip kasdien vis nauju minciu atsiranda...

2009 m. vasario 20 d. 19:57:14
MrEko rašė:
dingussi rašė:
o čia tik man vienai po vakarykštės serijos atrodo, jog Hugo grįšti į salą Čarlis ar kažkas su kas Čarliu susiję? nes labai jis jau tenįtartinai su tuo gitaros dėklu atrodė

Jo ir man pasirode kad gitara galibut Carlio

Ta pati pamasčiau

2009 m. vasario 20 d. 16:18:42
dingussi rašė:
o čia tik man vienai po vakarykštės serijos atrodo, jog Hugo grįšti į salą Čarlis ar kažkas su kas Čarliu susiję? nes labai jis jau tenįtartinai su tuo gitaros dėklu atrodė

Jo ir man pasirode kad gitara galibut Carlio

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ella Fitzgerald Ella Fitzgerald
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3350
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 11028