lacunacoil rašė: Na tai tikrai ne tiesiogiai reiškia Dar man aptiko ta, kad iš Beno reakcijos puikiai amtės, kad jis nežinojo, kad ta moteris yra Faradėjaus mama. Man įdomu kaip mirs Lokas. Aišku kad paskui prisikels... Kas enaptiko tai jog džinas liko gyvas... Na man jo personažas patinka ,bet jau štikino jog miręs ir galėjo kažką paaukot, nes dabar jau pradedu galvot kad ir Būnas ir ta jo sesuo prisikels...
Jo ir man patiko Beno reakcija, ... apsisuko ir visu greiciu i baznycia... Kad Jin'o nepaukos jau galima buvo nuspet... kazkaip netas be jo butu ... Vat kas dar idomu kur pasidejo kiti is keleiviu ...Bernardas , jo zmoma ir tt... Visu gi nenuzude...
Na tai tikrai ne tiesiogiai reiškia Dar man aptiko ta, kad iš Beno reakcijos puikiai amtės, kad jis nežinojo, kad ta moteris yra Faradėjaus mama. Man įdomu kaip mirs Lokas. Aišku kad paskui prisikels... Kas enaptiko tai jog džinas liko gyvas... Na man jo personažas patinka ,bet jau štikino jog miręs ir galėjo kažką paaukot, nes dabar jau pradedu galvot kad ir Būnas ir ta jo sesuo prisikels...
Taip sakant 5 dalis - viskas pamazu destosi i savo vietas, taciau vistiek dar sukuriamos naujos paslaptys .. pvz. "Temple" ir kas atsitiko kai ten francai nusileido, ir kodel jie pasikeite... Pamazu eina prie to kad Farraday tampa vienas svarbiausiu, manau jis turet grizt i Dharmos laikus ir kazka nuveikt kad viska sustabdyt (istrauka to buvo galima mtyt berods pacioj pirmoj 5 sez serijoj). ... o gal ir ne... Idomu kad nevisi panoro grizt i sala, bet E.Hawking sake "tai galim pradeti tik su puse"...Hmm ... Panasu kad tas sugrizimas gal bus tik apgaule... O gal jie atvyks veliau .... Idomu dar tai kad Charlotte daugiau zinojo apie sala negu sake. o tas jos rekimas "This place is Dead" gan suintrigavo , kazin ka jis reiskia...
Tada atsitiko tai kas ir turejo atsitikti: reitingai auksti, pinigai byra, ziurovai ziuri - reikia kurti toliau...bet ka...bet kaip... tik kad butu pavadinimas "LosT". Neabejoju, jog neuzilgo parodys ir ateivius... o gal jau rode...
aš tai manau, kad serialo esmė nėra rodyt apie juos, kaip ie aceit robinzonai kruzai yra. spėjui, kad Lost pavadinimas yra bišk su gilesne prasme, dėl kurios ir rodo tuos visus fintus. spėju, kad "Lost" ne tik, kad tipo saloj dignę, bet ir pasimetę savy, ieškantys kažko, nepatenkinti savo gyvenimais, ir ta sala ten vaidina tą tokį vaidmenį, kuris jiems leidžia tą kažką surasti. nu aišku, čia tik mano prielaidos.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Galvojau bus įdomu laukti kas savaitę, bet nebegaliu po 4 serijos noriu pamatyti viską iškart Bet neina... Bliamba taip įdomu, taip viską susuko... Ypač gale kai parodė ka d Džinas gyvas ir dar su Russo jauna... Bliamba jie genijai
Pirmasis sio serialo sezonas - vienas geriausiu sou televizijos istorijoje.
Tada atsitiko tai kas ir turejo atsitikti: reitingai auksti, pinigai byra, ziurovai ziuri - reikia kurti toliau...bet ka...bet kaip... tik kad butu pavadinimas "LosT". Neabejoju, jog neuzilgo parodys ir ateivius... o gal jau rode...
gali būt, kad iš anksto nuspręsta, bet aš,nemačius dar penkto sezono, vis dėlto manau, kad serialas šitas yra eigoj kuriamas
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pritariu, ir kuo toliau tuo labiau matosi, jog viskas nuplanuota iš anskto ir negalima sakyti, jog nusivažviavo ,nes taip jau nuo pirmo sezono buvo sugalvota
Dabar eina vienos geriausiu seriju nes jose daug kas susidelioja i vietas, o ne sukuriami nauji mistiniai dalykeliai. Manau 5 sezono pabaigoj visi susirinks i sala atgal, 6 sezonas bus atskleista viskas ir galutinai issikapstys is salos, kai kas pasiliks joje... O aplamai jei pradejo zaist su laiku, tai gali but kad kaip nors gali is vis sutrukdyt lektuvui nukrist i sala, bet to kazkaip nesinori ir liks tada nuskriausti kai kurie pagrindiniai veikejai (pvz Desmond).. nu nezinau variantu daug ... ziurim toliau serijas ir deliojam viska... Kuo toliau tuo idomiau ...
Nu va nuo trečios serijos vėl pagavau azartą. Vis dėlto tai yra fantastinis serialas, ir tie laiko šuoliai vis dėlto juk nėra kaip kažkokia laiko, tūpa ir nuvalkiota mašina, viskas vyksta gana logiškai ir rišasi, vis stebiuosi toliau scenaristų darbu. Lauksim tolimesnių serijų.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. vasario 13 d. 18:35:45
Na tai tikrai ne tiesiogiai reiškia
Jo ir man patiko Beno reakcija, ... apsisuko ir visu greiciu i baznycia... Kad Jin'o nepaukos jau galima buvo nuspet... kazkaip netas be jo butu ... Vat kas dar idomu kur pasidejo kiti is keleiviu ...Bernardas , jo zmoma ir tt... Visu gi nenuzude...
2009 m. vasario 13 d. 18:21:24
2009 m. vasario 13 d. 15:07:15
2009 m. vasario 13 d. 09:00:52
2009 m. vasario 12 d. 21:56:53
2009 m. vasario 5 d. 15:00:27
Pirmasis sio serialo sezonas - vienas geriausiu sou televizijos istorijoje.
aš tai manau, kad serialo esmė nėra rodyt apie juos, kaip ie aceit robinzonai kruzai yra. spėjui, kad Lost pavadinimas yra bišk su gilesne prasme, dėl kurios ir rodo tuos visus fintus. spėju, kad "Lost" ne tik, kad tipo saloj dignę, bet ir pasimetę savy, ieškantys kažko, nepatenkinti savo gyvenimais, ir ta sala ten vaidina tą tokį vaidmenį, kuris jiems leidžia tą kažką surasti. nu aišku, čia tik mano prielaidos.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 5 d. 08:35:31
2009 m. vasario 3 d. 22:54:04
2009 m. sausio 31 d. 13:43:42
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 31 d. 13:38:09
2009 m. sausio 30 d. 22:29:51
2009 m. sausio 30 d. 21:24:30
2009 m. sausio 30 d. 21:07:29
2009 m. sausio 30 d. 20:33:23
2009 m. sausio 23 d. 16:54:47
permetė mane. ;S
2009 m. sausio 22 d. 22:00:29
2009 m. sausio 22 d. 20:33:12
2009 m. sausio 22 d. 20:31:58
2009 m. sausio 22 d. 20:27:12
2009 m. sausio 22 d. 19:03:34