Nerealus serialas ;> stengiuosi iš paskutiniųjų nepraleist nė vienos serijos,tik gaila,kad pačių pirmų serijų nemačiau... Ir lėva kad mano du mėgstamiausi herojai neišgyvens (Bunas ir Šanon) ;>> Vistiek lbj cool ;>
The_Wicked_One rašė: man patinka, bet jei reikai rinktis ka ziuret: CSI ar dingusius ziruiu CSI. siaip tas serialas visai nieko, bet kai kur spalvos jau yra per daug sutirastinamos ir t.t. man patinka ta ideja, ajkd kiekvienoj serijoj vis parodo apie kurio nors personazo gyvenima ir t,t.
man labai patinka Saiyd'as, Jack'as, Kate, Michael'as, tas negras vaikis. Charlie'is ir Sawyer'is turbut. dar John'as Locke'as.
as irgi CSI ziuredavau, o dingusius tik per reklama paziuredavau
man patinka, bet jei reikai rinktis ka ziuret: CSI ar dingusius ziruiu CSI. siaip tas serialas visai nieko, bet kai kur spalvos jau yra per daug sutirastinamos ir t.t. man patinka ta ideja, ajkd kiekvienoj serijoj vis parodo apie kurio nors personazo gyvenima ir t,t.
man labai patinka Saiyd'as, Jack'as, Kate, Michael'as, tas negras vaikis. Charlie'is ir Sawyer'is turbut. dar John'as Locke'as.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
stengiuos nepraleist nei vienos serijos, o jei kokia ir praleidziu, tai visada zinau kad kiti seimos nariai nepraleis, nes mama ir ketvirtadieni norejo ta seriala ziuret... aisku nerodo ketvirtadieniais...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 26 d. 11:57:19
2006 m. rugpjūčio 26 d. 11:32:57
2006 m. rugpjūčio 26 d. 11:24:33
man patinka, bet jei reikai rinktis ka ziuret: CSI ar dingusius ziruiu CSI. siaip tas serialas visai nieko, bet kai kur spalvos jau yra per daug sutirastinamos ir t.t. man patinka ta ideja, ajkd kiekvienoj serijoj vis parodo apie kurio nors personazo gyvenima ir t,t.
as irgi CSI ziuredavau, o dingusius tik per reklama paziuredavau
2006 m. rugpjūčio 25 d. 22:41:56
Mano mėgstamiausi Sayid ir Sawyer
Ooo... Sawyer
2006 m. rugpjūčio 25 d. 22:40:53
2006 m. rugpjūčio 25 d. 22:29:06
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. rugpjūčio 25 d. 22:21:42
2006 m. rugpjūčio 25 d. 22:08:40
2006 m. rugpjūčio 25 d. 21:53:28
2006 m. rugpjūčio 25 d. 15:46:12
2006 m. rugpjūčio 25 d. 15:41:01
2006 m. rugpjūčio 23 d. 20:46:45
???
man tai Kate,dar Jack
2006 m. rugpjūčio 22 d. 00:21:38
2006 m. rugpjūčio 20 d. 22:00:01
Laukiu 3 sezono labai labai labai...
Per LTV žiūri? Ar kur nors kitur?
DC++ mano draugas... Parsisiunciau visa antra sezona is ten, o pirma sezona jau antra karta ziuriu per ltv
2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:27:57
2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:25:55
2006 m. rugpjūčio 20 d. 17:50:02
2006 m. rugpjūčio 20 d. 17:24:42
Laukiu 3 sezono labai labai labai...
Per LTV žiūri? Ar kur nors kitur?
2006 m. rugpjūčio 17 d. 20:57:52
2006 m. rugpjūčio 16 d. 08:41:16