AJAJAJAJAI... kaip gaila... Pirmą kart tirkai pajutau kaip man trūks Lostų. Šita serija tobula. Tiesiog mėgavausi kiekviena sekunde. Finalas turėtų būti nuostabus. Įdomu ką realybėj esantys sumąastė ir darys.
Jo, gal jie primėtė visokio briedo serialo eigoje, akd paskui galėtų išsikapstyti, juolab, kad po kūrėjų streiko, dalis kiek supratau kūrėjų nebedirbo, tai, manau, serialas nebesigavo toks, koks turėjo būt.
MrEko rašė: Matyt sviesa paverte ji i Smoke Monster ... Jacobui liepe neit ten jo Fake motina...
Kitas dalykas jau ikyrejo ... kad visdar nezinom Jacobo brolio vardo
Bet tie rutuliukai ir lavonai, kur ten 3iam ar 2am sezone buvo, kur rodė šiandien pabaigoi sugrįžimą, tarsi parodo, kad rimtai kūrėjai viską užmanę buvo.
Matyt sviesa paverte ji i Smoke Monster ... Jacobui liepe neit ten jo Fake motina...
Lyg ir parodė visas ištakas, kas aišku kiek jau eprdaug buvo nufantastinta, bet tai vistiek, juk rodė, kad po to jau kai Ričardas buvo saloj, tas brolis buvo gyvas, ar čia gaunasi, kad Smokas gali bet kuo pasiverst? Nes Jacobas su juo normaliai kalėdavo ankščiau, kaip su broliu.
Pasiziurejau sekancios serijos sneak peak'us ir atrodo kad rodys Jacobo ir MIB istorija .... laukiu su nekantrumu
imdb.com apie busima serija : The motives of John Locke are finally explained. ... Idomu
Labai puiki serija, nors man vėl aišku visokios priešpriešos, kad buvo galbūt galima ir geriau viską rišti, na bet dar nepabaiga, nors ji jau arti Miršta visi, ir ar nebus, kad visi ir mirs? Bet realybėje prisimins vieni kitus, ar tiesiog susibendraus...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. gegužės 23 d. 21:24:39
2010 m. gegužės 23 d. 21:21:00
Kokie jums liko klausimai?
Man tai truputį vis dar neaišku kam ta Dharma ten buvo... Widmoras ieškojo ar saugojo tos šviesos? kažkaip nesiriša man čia kažkas
2010 m. gegužės 19 d. 20:16:37
2010 m. gegužės 19 d. 19:22:55
2010 m. gegužės 19 d. 18:56:40
2010 m. gegužės 19 d. 18:34:35
2010 m. gegužės 19 d. 18:32:29
2010 m. gegužės 19 d. 18:22:58
Man patiko Hurlis: O Ana Liucija
2010 m. gegužės 19 d. 17:43:48
Ir greiciausiai sunaikins sala kad nereiktu Jackui jos saugot ...
2010 m. gegužės 19 d. 14:10:33
2010 m. gegužės 13 d. 08:35:29
2010 m. gegužės 13 d. 00:35:03
2010 m. gegužės 13 d. 00:31:28
2010 m. gegužės 12 d. 18:03:23
Matyt sviesa paverte ji i Smoke Monster ... Jacobui liepe neit ten jo Fake motina...
Bet tie rutuliukai ir lavonai, kur ten 3iam ar 2am sezone buvo, kur rodė šiandien pabaigoi sugrįžimą, tarsi parodo, kad rimtai kūrėjai viską užmanę buvo.
2010 m. gegužės 12 d. 18:00:12
2010 m. gegužės 12 d. 17:49:35
2010 m. gegužės 10 d. 13:25:23
imdb.com apie busima serija : The motives of John Locke are finally explained. ... Idomu
2010 m. gegužės 6 d. 10:42:44
2010 m. gegužės 5 d. 18:48:46
2010 m. gegužės 5 d. 17:43:01