Dabar realiai viską permąsčiau ir manau jei reiktų stayti tai statyčiau už FakeLoką, nes prisiminkime visą serialą, smoke monsteris taip daug nužudė, bet dažnai gi būdavo kabliukų, kad jis geras, ir juo labiau niekad nežudė "išrinktųjų", nors jie buvo JAcekobo išrinktieji, o ne MIB.
MrEko rašė: Rami serija perdaug nieko neparode ... Na bet Fake Lockas sake "Here We Go" ... vadinasi prasides veiksmas
Rami serija? Man kaip tik čia buvo vau! Kaip realybėj visi susitiko, Sojerio pabėgimo planas, Widmoro išdavystė, lokas... Ir svarbiausia, vėl viskas apsiverčia ir vėl atrodo, kad WIdmoras čia blogiukas. Žiauriai įdomu.
Pirmo sezono nemačiau, poto žiūrėjau du ar tris, bet nusibodo. Laukiau pabaigos, bet per daug užtestas ir šiaip nebe toks įdomus kaip pirmieji sezonai.
Ji_Kvepuoja rašė: Hmm. Per TV niekada nežiūrėjau.
Baigiau pirmą sezoną ir baiginėju antrą. Pirmas buvo kur kas įdomesnis. Bet ir šiaip įtraukė jis mane ganėtinai : D
Antras man pasirodė prasčiausias iš visų. Kiti bus įdomesni
lacunacoil rašė: Čia tai aukščiausias pipiec... Aš jau nebe sulaukiu kitos savaitės... Kaip viskas išsispręs, kai visa chebra kartu, kas bus kai Desmondą nužudė ir ar nužudė lokas, ir kas bus kai Desmondas nužudė loką, kas tas berniukas... AAA DD Bent jau Whispersus pagaliau atskleidė Nors buvo galima ir įtarti. Malonu matyti Libe grįžus. Nu nereali serija.
Ir aišku sezono naujas topas: "Why arent you afraid?"
Man labiau topas: "What is a point being afraid?".
Čia tai aukščiausias pipiec... Aš jau nebe sulaukiu kitos savaitės... Kaip viskas išsispręs, kai visa chebra kartu, kas bus kai Desmondą nužudė ir ar nužudė lokas, ir kas bus kai Desmondas nužudė loką, kas tas berniukas... AAA DD Bent jau Whispersus pagaliau atskleidė Nors buvo galima ir įtarti. Malonu matyti Libe grįžus. Nu nereali serija.
Nu nafik... trūksta žodžiu, net drebu visas. Atsiimu visus blogus žodžius apie šį sezoną. Čia buvo geriausia pasatarųjų 3 sezonų serjija. Žiauriai geras, taip dabar įdomu kaip galutinai viską išvartys.
Ir aš net nepagalvojau, kad būtent tokiu būdu jie sužinos, kad tai ne tikrasis jų gyvenimas.
Gera serija. Tai jau panašu i pabaigos pradžia ...
Atrodo kad Desmondas po to pakratymo EM gali buti dvejose tikrovese ... tik idomu kodel jis eina pas fakeLocke ... gal surinkt visu
as wisada ziuredawau, nepraleisdawau seriju, bet galiu pasakyt po kiek laiko sitas serialas tikrai nuswaigo. nesamoniu pradejo rodyt, kad tik istempt sezonus
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. balandžio 28 d. 17:13:15
Čia šią savaitę nebuvo serijos ar tiesiog neįmetė jos niekur? Nes pagal facebooką atrodo, kad buvo...
Ne nebuvo sia savaite naujos serijos ... kazkur skaiciau kad rodys ankstesne "ab aetemo" lygtais, nu ta kur apie Richarda
2010 m. balandžio 28 d. 17:06:23
2010 m. balandžio 24 d. 11:11:39
2010 m. balandžio 24 d. 10:50:04
2010 m. balandžio 22 d. 11:54:33
Rami serija perdaug nieko neparode ... Na bet Fake Lockas sake "Here We Go" ... vadinasi prasides veiksmas
Rami serija?
Ir aišku, kad Desmio nenušovė Saydas.
2010 m. balandžio 22 d. 10:17:48
2010 m. balandžio 14 d. 23:07:27
2010 m. balandžio 14 d. 17:27:07
Hmm. Per TV niekada nežiūrėjau.
Baigiau pirmą sezoną ir baiginėju antrą. Pirmas buvo kur kas įdomesnis. Bet ir šiaip įtraukė jis mane ganėtinai : D
Žiūrėk dar spėsi peržiūrėti iki finalinės serijos
2010 m. balandžio 14 d. 16:17:00
Hmm. Per TV niekada nežiūrėjau.
Antras man pasirodė prasčiausias iš visų. Kiti bus įdomesni
2010 m. balandžio 14 d. 15:45:24
2010 m. balandžio 14 d. 13:10:24
Čia tai aukščiausias pipiec... Aš jau nebe sulaukiu kitos savaitės... Kaip viskas išsispręs, kai visa chebra kartu, kas bus kai Desmondą nužudė ir ar nužudė lokas, ir kas bus kai Desmondas nužudė loką, kas tas berniukas... AAA
Man labiau topas: "What is a point being afraid?".
2010 m. balandžio 14 d. 12:12:07
2010 m. balandžio 7 d. 21:36:17
2010 m. balandžio 7 d. 20:41:35
2010 m. balandžio 7 d. 17:05:00
Ir aš net nepagalvojau, kad būtent tokiu būdu jie sužinos, kad tai ne tikrasis jų gyvenimas.
2010 m. balandžio 7 d. 14:06:06
2010 m. balandžio 7 d. 10:41:51
Atrodo kad Desmondas po to pakratymo EM gali buti dvejose tikrovese ... tik idomu kodel jis eina pas fakeLocke ... gal surinkt visu
2010 m. balandžio 1 d. 08:36:20
2010 m. kovo 31 d. 12:02:21
2010 m. kovo 29 d. 10:37:46