Jeėz rašė: Am, kiek žinojau tai LTV kartojo "Dingę" praeitų sezonų serijas. Velnias žino kiek ten tų sezonų. Jau rodo naują? >.<
Per ltv kažkokį rodo, bet ne naują. Naują, tiksliau paskutinį, mes siunčiamės ir čia diskutuojam taip kad Spoilers ahead, geriau jei nematei dar neskaityk
Bet 5tas sezonas turėjo tą pačią atmosferą kaip kiti ir buvo tarsi tąsa, o šitas visiškai iškrenta iš konteksto, bet gal dėl to ir atrodo prastesnis. Nors žiūrėsim kaip viską išvartys. Mano manymu per trumpas jis bus, nes bando kūrėjai viską sukišt į albai trumpą laiko tarpą.
O ši serija nuostabi, vat ko reikia sezono finalui. Paslapčių atskleidimo.
lacunacoil rašė: Šiaip pritariu, kad vis dėlto, matyt, paskutinis sezonas bus prasčiausias ir labiausiai pritemptas. Bet ką padarysi.
o va aš tai kitaip manau .. manau kad penktas buvo prasciausias, o tai kad kai kuriems sestas prasciausias tai tik 5 sezono pasekme. Nes jis toks iskrentantis is konteksto.. laiko keliones, dharma, ruso ... nors kurejai gal tik taip sugalvojo paaiskint kai kurias paslaptis... is esmes jau ketvirtam sezone su tuo laivu galejo atvaryt widmoras ir prasidet kova
taip pat jau reikejo anksciau parodyt Jacoba ir Mib, temple gyventojus . nes kiekvienas naujas veikejas i pabaiga dabar jie irgi prisideda prie siokio tokio chaoso ...
labiausiai nervina tie " as atsakysiu i visus klausimus, bet pirmiausiai reikia padaryt ta ir ana " sitoj serijoj flockas, praejusioj richardas ... duokit zmonem paslatis issiaiskint
Prasideda smagumai. Jau gaila darosi rimtai, kad tuoj viskas baigsis. Sojerio tapimas policininku tikrai nustebino, o ir Kate pagavimas taip pat, po truputį realiame pasaulyje viskas sprendžiasi irgi. Kažkiek jau pabodo, kai apie vieną žmogų viskas sukasi, norisi matyti visas puses jau kas ką daro.
\
Taigi turim, Widmore`o, Flocke`o ir JAcob`o kariaunas. Žiūrėsim kaip viskas čia išsirutuliuos.
Nereali serija. Tiek suk4l4 emocij7 ir nostalgijos. Tas Jacko ir Hurlio parėjimas paplūdimiu pabaigoje priminė kaip pirmuose sezonose jie grįždavo ir visi pasitikdavo. Paskui Beno gyvenimas visas. Ir tai, kad jis jau buvo saloje ir kad svarsto su tėvu, jog jiem būtų buvę geriau ten pasilikti, suteikia minčių, kad gal viskas bus taip kad ir tie grįš į salą, nors aišku laiko per mažai.
Na štai viena is seriju , kur daugiau atskleidziamos paslaptys buvo ... kaip ir spejau - parode kad atvaro i sala Widmoras, tik i domu ar dar kas nors su juo ...
Visi renkasi i papludimy ... pamazu ...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. kovo 27 d. 18:51:46
2010 m. kovo 27 d. 18:00:01
Am, kiek žinojau tai LTV kartojo "Dingę" praeitų sezonų serijas. Velnias žino kiek ten tų sezonų. Jau rodo naują? >.<
Per ltv kažkokį rodo, bet ne naują. Naują, tiksliau paskutinį, mes siunčiamės ir čia diskutuojam taip kad Spoilers ahead, geriau jei nematei dar neskaityk
2010 m. kovo 27 d. 15:06:33
2010 m. kovo 27 d. 15:05:41
2010 m. kovo 24 d. 16:33:38
O ši serija nuostabi, vat ko reikia sezono finalui. Paslapčių atskleidimo.
2010 m. kovo 24 d. 11:40:35
2010 m. kovo 24 d. 09:00:22
Šiaip pritariu, kad vis dėlto, matyt, paskutinis sezonas bus prasčiausias ir labiausiai pritemptas. Bet ką padarysi.
o va aš tai kitaip manau .. manau kad penktas buvo prasciausias, o tai kad kai kuriems sestas prasciausias tai tik 5 sezono pasekme. Nes jis toks iskrentantis is konteksto.. laiko keliones, dharma, ruso ... nors kurejai gal tik taip sugalvojo paaiskint kai kurias paslaptis... is esmes jau ketvirtam sezone su tuo laivu galejo atvaryt widmoras ir prasidet kova
taip pat jau reikejo anksciau parodyt Jacoba ir Mib, temple gyventojus . nes kiekvienas naujas veikejas i pabaiga dabar jie irgi prisideda prie siokio tokio chaoso ...
2010 m. kovo 23 d. 19:55:16
2010 m. kovo 23 d. 14:16:14
LOST rulez!!! Nieko geriau už lost nėra...
Man paskutiniose serijose kkaip truputi trųksta kabliuko, jos įdomios, bet nesukelia tokios didelės įtampos kaip būdavo kokiam 2 sezone.
Laukiam rytojaus, serija labai įdomiu pavadinimu...
Turetu butu apie Ilana .l.. bent Sneak Peak'ai apie ja
2010 m. kovo 23 d. 09:18:03
Man paskutiniose serijose kkaip truputi trųksta kabliuko, jos įdomios, bet nesukelia tokios didelės įtampos kaip būdavo kokiam 2 sezone.
Laukiam rytojaus, serija labai įdomiu pavadinimu...
2010 m. kovo 17 d. 18:12:07
labiausiai nervina tie " as atsakysiu i visus klausimus, bet pirmiausiai reikia padaryt ta ir ana "
2010 m. kovo 17 d. 16:33:51
\
Taigi turim, Widmore`o, Flocke`o ir JAcob`o kariaunas. Žiūrėsim kaip viskas čia išsirutuliuos.
2010 m. kovo 10 d. 22:30:10
Na įdomumai prasideda.
2010 m. kovo 10 d. 16:09:53
Visi renkasi i papludimy ... pamazu ...
2010 m. kovo 5 d. 23:53:58
Šiaip gal ir tavo tiesa, nes turi vis dėlto visus kažkaip suvesti ir realiame pasaulyje.
2010 m. kovo 5 d. 22:01:53
2010 m. kovo 5 d. 11:00:04
2010 m. kovo 5 d. 08:36:13
2010 m. kovo 4 d. 20:04:01
2010 m. kovo 3 d. 21:24:13