Atrodo Ilana jama viska i savo rankas...
Gaila Saidas pavirto blogu ... bet manau kad dar ne 100 proc ...
Dar vienas geras momentas tai saidos ir beno pokalbis
i sala turetu atvaryt Widmore, Desmondas arba Walt... daugiau nezinau kas o gal jie visi Widmoras nori sugrisst i sala, desmondas kazkoks kertinis akmuo .. gal jis dar ne viska ivykde... Waltas dar pirmuose sezonuose buvo uzsiminta kad jis svarbus ... kol kas neaisku kuo
idomu kas yra trecioji puse ... kaip matem tas vaikas netikram Lokui sake "negalima lauzyt taisykliu".. O gal tokios nera
Mane tai sunervino... Tas vaikis vienintelė nauja kažkokia paslaptis, o senų išvis neatskleidė, juk jau senų senovėj žinom, kad Jacekobas visus juos ten susikvietė. Kiek dar gumą tampys. Pirmas epizodas jėga buvo, bet paskutiniai du tai biški silpno.ki.
nu peržiūrėjau naujausią seriją. nors ir suplėšė tą vizitine Džeko, bet manau jie vis tiek galop susitiks ir operacija įvyks po kurios, turbūt Džonas galės vaikščiot. ir smalsu kas tas vaikis yra, kuris pasirodė džiunglėse. ir kodėl jo kruvinos rankos buvo vienu metu. šiaip, toks jausmas, jog tiek Smokey, tiek Džeikobas yra lyg žaidėjai, o tas vaikis teisėjas.
šiaip jaučiu visai tikėtina, kad taip ir bus viskas. jei taip, tai beveik viso serialo metu buvom išdūrinėjami. arba bus taip, kad nei vienas iš jų nėra geras. abu siekia blogo. nu nžn. anksti spėliot.
lacunacoil rašė: Ir aš, manau, kad Jacekobas su šaika savo yra blogiečiai, MIB su smokey gerėčiai.
ar MIB ir smokey nėra tas pats? ir kodėl taip manai? dėl išreikšto nusivylimo?
Nu taip lyg ir tas pats, o taip manau nes nu kūrėjai visada viską apverčia, tai dabar, matyt, rodo, jog fakelokas yra blogas, o po to paaiškės, kad ne, nes visų pirma, kam saida bando užmušt. Na nežinau pamatysim, bet čia tokia mano teorija.
Jo, manau, čia kažkas bus surišta su tuo, nes jie ten sakė Roso mirus, tai, matyt, Kler pakeitė ją. Dar neblogą teoriją radau, kad taip pat viskas dėl ko jie atvyko į salą, na sugrįžo, jiems išsipildys realybėje. Kate grįžo, kad surastų Kler, o realybėje surado...
Ir aš, manau, kad Jacekobas su šaika savo yra blogiečiai, MIB su smokey gerėčiai.
Kaip ir spėjom, realybėj viskas vyksta kaip ir vyko saloje, Kate padėjo Kler priimti kūdikį, o daktaras buvo Etanas. Dabar tik įdomu kas per tamsos jėgos užvaldo Sayda ir jau užvaldė Kler.
Vadinasi dvi realybes:
Vienoje sprogimas paskandino sala 1977 ir lektuvui nebuvo del ko nukrist, kitoje sprogimas sugrazino juos is praeities i dabarti...
O toliau nzn kaip jie cia vartysis su tuo laiku
Vis pagalvoji ir vis kitokios mintys kyla
Va čia tai serijos Idomiai cia jie pateikia dvi skirtingas laiko tekmės. Pagalvojau kad visai gali but toks scenarijus:
Susprogdina bomba ir grizta i savo laikus bet saloje, tada papuola pas others .. ka mes ir matem .. toliau turetu but didysis musis kurio pasekoje sala atsidurs po vandeniu, o visi gris i ta laika kai lektuvas turejo nukrist ir bet jis nenukris .. o viskas bus taip kaip viskas vyksta lektuvui nenukritus ...
Aisku gali but ir atvirksciai, galejo pirmiau lektuve, o paskui po kokio nors ivykio atgal i sala grizt ... bet mazai tiketina...
Dar keli pastebejimai:
Tas Man In Black kuris pasivertes locku ir gali pavirst i black smoke, anksciau buvo pasivertes Yemi (atsimenat kaip zuvo Eko? is pradziu pasisnekejo tada staigiai pradingo Yemi ir atleke Black Smoke... viskas taip paciai kaip vakar.. ) ir taip pat manau kad jis buvo pasivertes i Wolta
Idomu kas prisikele Sayid'as ar Jacob'as... Arba kaip jie susije, kad Jacobas parase kad Sayidas negali mirt... nes bus š.
Ar gali but kad tas saltinis neitk gydo zaisdas bet ir leidzia gyvent labai ilgai? Richardo ir tikriausiai to japono atveju...
Richardas gelejo but prirakintas grandinemis Black Rock'e...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. kovo 3 d. 17:53:53
Atrodo Ilana jama viska i savo rankas...
Gaila Saidas pavirto blogu ... bet manau kad dar ne 100 proc ...
Dar vienas geras momentas tai saidos ir beno pokalbis
2010 m. kovo 2 d. 14:45:20
idomu kas yra trecioji puse ... kaip matem tas vaikas netikram Lokui sake "negalima lauzyt taisykliu".. O gal tokios nera
2010 m. vasario 25 d. 18:24:39
2010 m. vasario 24 d. 20:30:25
2010 m. vasario 24 d. 19:54:44
2010 m. vasario 24 d. 14:47:48
Jackas turi sūnų? Apendicitas vaikystėje? Visi tie neatitikimai turės tikrai kažkokią prasmę. Dar labiau pasimečiau kas geras, kas blogas. Matyt, Widmoras atvaro į salą.
2010 m. vasario 17 d. 21:29:19
2010 m. vasario 17 d. 20:58:22
O tas vaikis, man voltą priminė
2010 m. vasario 17 d. 19:01:02
2010 m. vasario 13 d. 22:02:27
2010 m. vasario 13 d. 21:58:21
Ir aš, manau, kad Jacekobas su šaika savo yra blogiečiai, MIB su smokey gerėčiai.
Nu taip lyg ir tas pats, o taip manau nes nu kūrėjai visada viską apverčia, tai dabar, matyt, rodo, jog fakelokas yra blogas, o po to paaiškės, kad ne, nes visų pirma, kam saida bando užmušt. Na nežinau pamatysim, bet čia tokia mano teorija.
2010 m. vasario 13 d. 21:47:49
2010 m. vasario 13 d. 21:39:06
2010 m. vasario 10 d. 18:35:34
2010 m. vasario 10 d. 18:18:39
2010 m. vasario 10 d. 13:42:54
2010 m. vasario 4 d. 10:09:53
Vienoje sprogimas paskandino sala 1977 ir lektuvui nebuvo del ko nukrist, kitoje sprogimas sugrazino juos is praeities i dabarti...
O toliau nzn kaip jie cia vartysis su tuo laiku
Vis pagalvoji ir vis kitokios mintys kyla
2010 m. vasario 4 d. 10:08:05
2010 m. vasario 4 d. 08:53:38
Susprogdina bomba ir grizta i savo laikus bet saloje, tada papuola pas others .. ka mes ir matem .. toliau turetu but didysis musis kurio pasekoje sala atsidurs po vandeniu, o visi gris i ta laika kai lektuvas turejo nukrist ir bet jis nenukris .. o viskas bus taip kaip viskas vyksta lektuvui nenukritus ...
Aisku gali but ir atvirksciai, galejo pirmiau lektuve, o paskui po kokio nors ivykio atgal i sala grizt ... bet mazai tiketina...
Dar keli pastebejimai:
Tas Man In Black kuris pasivertes locku ir gali pavirst i black smoke, anksciau buvo pasivertes Yemi (atsimenat kaip zuvo Eko? is pradziu pasisnekejo tada staigiai pradingo Yemi ir atleke Black Smoke... viskas taip paciai kaip vakar.. ) ir taip pat manau kad jis buvo pasivertes i Wolta
Idomu kas prisikele Sayid'as ar Jacob'as... Arba kaip jie susije, kad Jacobas parase kad Sayidas negali mirt... nes bus š.
Ar gali but kad tas saltinis neitk gydo zaisdas bet ir leidzia gyvent labai ilgai? Richardo ir tikriausiai to japono atveju...
Richardas gelejo but prirakintas grandinemis Black Rock'e...
2010 m. vasario 3 d. 23:53:39