Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kūno kultūra

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
philia
2006 m. rugsėjo 8 d. 18:10:35
k_b rašė:
Si pamoka skirta tiems, kas praleidzia dali savo gyvenimo prie pc, apie sporta dalyka ziuri kazkaip kaip i galaktika, tai tokiems zmonems tikrai reikia pagalbos, tai nors biski ten gal isjudintu ir priverstu nors kiek pasportuoti, nes ateina tokiu perbalusiu, kad atrodo ta rateli viena stadione prabegtu ir sirdis isliptu... pamoka kaip pamoka, ateini pazaidi krepsini su draugais ir iseini, tik lieva kad suprakaituoji ir pns...

Nuostabu. Puiki mintis.

Atsakyti
Flashe
2006 m. rugsėjo 8 d. 15:30:57
as tai beweik wisada darau

2006 m. rugsėjo 8 d. 14:40:55
Nepatinka.Stengiuosi daryti

2006 m. rugsėjo 8 d. 14:37:29
nium gal butu ir nieko,jei po jos nesijausciau,kaip traukiniu pervaziuota nors siaip patinka sportas,bet kruviai pas mus nerealus,bet uztai mokytojas jegiskas.

2006 m. rugsėjo 7 d. 23:46:42
Si pamoka skirta tiems, kas praleidzia dali savo gyvenimo prie pc, apie sporta dalyka ziuri kazkaip kaip i galaktika, tai tokiems zmonems tikrai reikia pagalbos, tai nors biski ten gal isjudintu ir priverstu nors kiek pasportuoti, nes ateina tokiu perbalusiu, kad atrodo ta rateli viena stadione prabegtu ir sirdis isliptu... pamoka kaip pamoka, ateini pazaidi krepsini su draugais ir iseini, tik lieva kad suprakaituoji ir pns...

2006 m. rugsėjo 7 d. 23:42:43
seniau patiko.. db lieva, nebent palost kaiko. lieva suprakaituoji, varyt praustis reik tada, i pamokas tada paveluoji.. lauke tai isvis nedarau

2006 m. rugpjūčio 5 d. 15:31:20
anksciau patiko, o db NE

2006 m. rugpjūčio 4 d. 18:59:29
ech... cia jau sudetingesne situacija... geda bet 8 teturiu is jos vien del to kad nedarau, o kai nedarai tai raso 2. i pusmeti gal 5 kartus esu darius...

2006 m. rugpjūčio 4 d. 18:54:17
gerai,kad pažymių nerašo ..! šiaip užtektų vienos pamokos...nors jei nenukankintų taip žiauriai,tai galėtų būt ir daugiau

2006 m. kovo 9 d. 20:17:45
kuno kultura man niekada nepatiko...

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. vasario 5 d. 11:15:52
Nannerl rašė:
Ko gero iš visų dalykų labiausiai nekenčiu k. k. Kokia gi ten pamoka, koks gi mokslas?.. Šiais metais dariau tik keletą kartų, bet dvejeto dar neturiu, o kitais metais pereisiu į kitą mokyklą, kur šito "mokslo" nebus.

Sveikame kūne, sveika siela.
Būnant vyresnio amžiaus išlikti sveikam irgi mokslas. O pradmenys, ir ateina iš mokyklos.

Atsakyti
gretelita
2006 m. vasario 5 d. 10:49:12
mano mokytojas lb jau mus kankina..

Atsakyti
ugnitia
2006 m. sausio 30 d. 14:21:30
mokkytoja viska gadina, dura kazkokia, o siaip su mielu noru ja daryciau...

2006 m. sausio 22 d. 15:33:01
Kuno kultura-pati nemegstamiausia pamoka kokia tik gali buti...fe!!!

2006 m. sausio 22 d. 15:00:41
nemegstu as jos, nes tingiu persirenginet. ir dar, po fiziniobuna labai nemalonu eit namo arba sedet kitose pamokose visai sukaitusiai siaip del krosu nebegaliu skustis, mane nuo ju siais mokslo m. atleido lucky me

2006 m. sausio 22 d. 14:32:56
Ko gero iš visų dalykų labiausiai nekenčiu k. k. Kokia gi ten pamoka, koks gi mokslas?.. Šiais metais dariau tik keletą kartų, bet dvejeto dar neturiu, o kitais metais pereisiu į kitą mokyklą, kur šito "mokslo" nebus.

2006 m. sausio 22 d. 13:55:34
sportuot nieko , bet priklauso nuo kuncu mokytoju , bet seubingai nepernesu persirengimo

2006 m. sausio 22 d. 13:28:41
musu mokytojos kunces buvo visa nesveikos, nukrioshusios senos bobos... kurios amzinai rekdavo ir dvejetus rasydavo... baigesi viskas tuo, kad budama 12kl rugseji nusitraukiau kojos raiscius (per kazkoki sushikta krosa be apshilimo) ir po to visus metus buvau atleista. shudas, kad iki shiol kenciu kojos skausmus ir siaip su ja daug bedu... univere i fizini labai saziningai vaiksciojau, nei vieno karto nepraleidau, nes visai smagu - pasivaiksciodavom su panom po Vingio parka, paplepedavom... kazkokius 2km lakui reikejo bekt, tai pastovi uz krumo pora minuciu tada islendi, uzskaito tau viena rata, tada vel uz krumo pastovi... smagiai ten chalturindavom... bet bent jau po gryna ora pasivaiksciodavom, vietoj to kad kambary sedet... ziauriausia kai univere buvo kuno kulturos teorines paskaitos, nu numirt galima... tos diedukas ateidavo pasakoti apie plauciu turi cia VU taip juokina zmones...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
elfooke
2006 m. sausio 22 d. 11:32:23
o man kuno kultura patinka.... mes su vienu klasioku gavom leidima is mokytojos fechtuotis per pamokas LARPui su droztais kalavijukais... jega... tik traumu buna... bet jega

2006 m. sausio 22 d. 10:55:35
viena mylimiausiu pamoku galetu but dazniau man patinka sportuot

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2920
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 18928