k_b rašė: Si pamoka skirta tiems, kas praleidzia dali savo gyvenimo prie pc, apie sporta dalyka ziuri kazkaip kaip i galaktika, tai tokiems zmonems tikrai reikia pagalbos, tai nors biski ten gal isjudintu ir priverstu nors kiek pasportuoti, nes ateina tokiu perbalusiu, kad atrodo ta rateli viena stadione prabegtu ir sirdis isliptu... pamoka kaip pamoka, ateini pazaidi krepsini su draugais ir iseini, tik lieva kad suprakaituoji ir pns...
nium gal butu ir nieko,jei po jos nesijausciau,kaip traukiniu pervaziuota nors siaip patinka sportas,bet kruviai pas mus nerealus,bet uztai mokytojas jegiskas.
Si pamoka skirta tiems, kas praleidzia dali savo gyvenimo prie pc, apie sporta dalyka ziuri kazkaip kaip i galaktika, tai tokiems zmonems tikrai reikia pagalbos, tai nors biski ten gal isjudintu ir priverstu nors kiek pasportuoti, nes ateina tokiu perbalusiu, kad atrodo ta rateli viena stadione prabegtu ir sirdis isliptu... pamoka kaip pamoka, ateini pazaidi krepsini su draugais ir iseini, tik lieva kad suprakaituoji ir pns...
Nannerl rašė: Ko gero iš visų dalykų labiausiai nekenčiu k. k. Kokia gi ten pamoka, koks gi mokslas?.. Šiais metais dariau tik keletą kartų, bet dvejeto dar neturiu, o kitais metais pereisiu į kitą mokyklą, kur šito "mokslo" nebus.
Sveikame kūne, sveika siela.
Būnant vyresnio amžiaus išlikti sveikam irgi mokslas. O pradmenys, ir ateina iš mokyklos.
mokkytoja viska gadina, dura kazkokia, o siaip su mielu noru ja daryciau...
there's jus too much
that time cannot erase
nemegstu as jos, nes tingiu persirenginet. ir dar, po fiziniobuna labai nemalonu eit namo arba sedet kitose pamokose visai sukaitusiai siaip del krosu nebegaliu skustis, mane nuo ju siais mokslo m. atleido lucky me
Ko gero iš visų dalykų labiausiai nekenčiu k. k. Kokia gi ten pamoka, koks gi mokslas?.. Šiais metais dariau tik keletą kartų, bet dvejeto dar neturiu, o kitais metais pereisiu į kitą mokyklą, kur šito "mokslo" nebus.
musu mokytojos kunces buvo visa nesveikos, nukrioshusios senos bobos... kurios amzinai rekdavo ir dvejetus rasydavo... baigesi viskas tuo, kad budama 12kl rugseji nusitraukiau kojos raiscius (per kazkoki sushikta krosa be apshilimo) ir po to visus metus buvau atleista. shudas, kad iki shiol kenciu kojos skausmus ir siaip su ja daug bedu... univere i fizini labai saziningai vaiksciojau, nei vieno karto nepraleidau, nes visai smagu - pasivaiksciodavom su panom po Vingio parka, paplepedavom... kazkokius 2km lakui reikejo bekt, tai pastovi uz krumo pora minuciu tada islendi, uzskaito tau viena rata, tada vel uz krumo pastovi... smagiai ten chalturindavom... bet bent jau po gryna ora pasivaiksciodavom, vietoj to kad kambary sedet... ziauriausia kai univere buvo kuno kulturos teorines paskaitos, nu numirt galima... tos diedukas ateidavo pasakoti apie plauciu turi cia VU taip juokina zmones...
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugsėjo 8 d. 18:10:35
Si pamoka skirta tiems, kas praleidzia dali savo gyvenimo prie pc, apie sporta dalyka ziuri kazkaip kaip i galaktika, tai tokiems zmonems tikrai reikia pagalbos, tai nors biski ten gal isjudintu ir priverstu nors kiek pasportuoti, nes ateina tokiu perbalusiu, kad atrodo ta rateli viena stadione prabegtu ir sirdis isliptu... pamoka kaip pamoka, ateini pazaidi krepsini su draugais ir iseini, tik lieva kad suprakaituoji ir pns...
Nuostabu. Puiki mintis.
2006 m. rugsėjo 8 d. 15:30:57
2006 m. rugsėjo 8 d. 14:40:55
2006 m. rugsėjo 8 d. 14:37:29
2006 m. rugsėjo 7 d. 23:46:42
2006 m. rugsėjo 7 d. 23:42:43
2006 m. rugpjūčio 5 d. 15:31:20
2006 m. rugpjūčio 4 d. 18:59:29
2006 m. rugpjūčio 4 d. 18:54:17
2006 m. kovo 9 d. 20:17:45
2006 m. vasario 5 d. 11:15:52
Ko gero iš visų dalykų labiausiai nekenčiu k. k. Kokia gi ten pamoka, koks gi mokslas?.. Šiais metais dariau tik keletą kartų, bet dvejeto dar neturiu, o kitais metais pereisiu į kitą mokyklą, kur šito "mokslo" nebus.
Sveikame kūne, sveika siela.
Būnant vyresnio amžiaus išlikti sveikam irgi mokslas. O pradmenys, ir ateina iš mokyklos.
2006 m. vasario 5 d. 10:49:12
2006 m. sausio 30 d. 14:21:30
2006 m. sausio 22 d. 15:33:01
2006 m. sausio 22 d. 15:00:41
2006 m. sausio 22 d. 14:32:56
2006 m. sausio 22 d. 13:55:34
2006 m. sausio 22 d. 13:28:41
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. sausio 22 d. 11:32:23
2006 m. sausio 22 d. 10:55:35