Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kūno kultūra

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
gretelita
2006 m. sausio 22 d. 10:48:26
nekenciu

Atsakyti
liucytia
2005 m. gruodžio 27 d. 17:23:29
pati sheip sportuot megstu, bet pamokos tai nea.. bo pas mus tai prisigalwoja wisokiu nesamoniu.. jetau..!!! kaip buna 2 kilometrus begt arba dar kokias nesamones.. che wa, neseniai, nemokejau kulwerschiu daryt tai 2 parashe.. dar sako, kad ateitumem mes kurie nemoka, ir jis pamokys mus.. jo, jo!! blemba, atejo pasakiau ash, kad tu kulwerschiu nemoku, taj apwerte jis mane du kartus ir wiskas. nu bet tai ash wistiek juu taip ir nemoku. beto, jis irgi yra ishkrypelis.

2005 m. gruodžio 27 d. 17:08:39
Man labai patinka.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. gruodžio 27 d. 16:36:25
ar darau ? jo padarau kartais semestro gale oj tada papluset tenka. siaip didziausi pykciai ir vyksta su kuno kulturos mokytoja. gal ir patinka si pamoka bet labai jau tingiu persirenginet

2005 m. gruodžio 27 d. 15:43:14
ziuriu daug kieno kuno kulturos mokytojai iskrypeliai, mano taip pat, bet dziaugiuosi, kad jau jis Man nebedesto

2005 m. spalio 31 d. 19:54:04
few few few... ziauresnez pamokoz nera... (ir dar kaj tavo mokytojas iskrypeliz...)

2005 m. spalio 21 d. 14:10:50
tai aisq kad darau nematau priezasties nedaryti

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
violin
2005 m. spalio 21 d. 14:09:23
jo,pas mus atvirksciai

Atsakyti
Arkangelas
2005 m. spalio 21 d. 14:07:20
violin rašė:
siaip man patinka si pamokamokytoja tokia labai rupestinga ir gera,leidzia zaist tinklini bet kai reik ir manksta gera padarom,atsiskaitom visokius testustik kad dabar buna,kad reik rusy rengtis tai nepavydekit
Pas mus irgi rūsyje yra persirengimo kambariai.Uft kaip ten karšta

Atsakyti
violin
2005 m. spalio 21 d. 13:52:21
siaip man patinka si pamokamokytoja tokia labai rupestinga ir gera,leidzia zaist tinklini bet kai reik ir manksta gera padarom,atsiskaitom visokius testustik kad dabar buna,kad reik rusy rengtis tai nepavydekit

Atsakyti
Arkangelas
2005 m. spalio 21 d. 13:48:10
Darau,bet nekenčiu..jei būtų dauguma futbolas,vat tada kitas reikalas.O kai nesamonių prisigalvoja..Na nesakau,sportuoti reikia,bet jau ne tiek kiek mūsų mokykloj laužia..nežinau ten ką jie nori iš mūsų padaryti,ar į olimpines žaidynes išleisti ar ką..

Atsakyti
AnsweR
2005 m. spalio 21 d. 12:42:02
kadangi mums VISADA leidzia krepsini visa pamoka zaisti (turiu krepsini pasirinkes), tai skustis tikrai negaliu nepatinka tai:
1. Reikia neshiotis apranga, o tai nera labai patogu.
2. Nesmagu nesiprausus kitose pamokose buti, nes zaidziant kashi ziauriai suprakaituojam.
3. Mokytojo charakteris gaidiskas... Labai jau jis arogantiskas, pasikeles toks. Bet galima pakenteti, nes kaip jau n kartu sakiau - leidzia kashi zaisti

2005 m. spalio 21 d. 11:26:18
o man butu visx geraj jei nereiketu nesiotis to supisto majso....ir del to kvapelio bishki blogaj

2005 m. spalio 16 d. 12:34:32
nervina ji mane... eini persirengi... sportuoji... priprakaituoji.. po to eini i kitas pamokas... kad ir ten tie dezodorantai fju nepadeda... zodziu visaip stengiuosi issisukti is sios pamokos nes as jos nekenciu!

Atsakyti
eisvinele
2005 m. spalio 16 d. 12:32:01
ojej kajp nemegstu shitos pamokos..

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. spalio 15 d. 07:30:30
mane nervina vienintelis dalykas joje. reikia persirenginet. tas kuitimasis visokios netvarkos ir t.t. o shape tai normaliai

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
rytodukte
2005 m. spalio 15 d. 07:28:03
niekada nemegau jos,aciu Dievui nebera man jos..

2005 m. rugsėjo 23 d. 13:36:08
Nedarau ir nepatinka.Kaip gerai,kad univere nėra tokios disciplinos

2005 m. rugsėjo 23 d. 13:35:11
siaip man sportuot patinka, bet kunce nemegstu, nes tada turiu uzsiimt tokia sporto saka kokia nori mokytoja, o ne tokia kokia noriu ash...

2005 m. rugsėjo 16 d. 12:40:17
mokykloj bishki muilindavau. ir dar univere buvo.. hhh. tai y kt. miesto gala reikdavo vaziuoti- kanchia totali. ypach ziema.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2920
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 18928