pati sheip sportuot megstu, bet pamokos tai nea.. bo pas mus tai prisigalwoja wisokiu nesamoniu.. jetau..!!! kaip buna 2 kilometrus begt arba dar kokias nesamones.. che wa, neseniai, nemokejau kulwerschiu daryt tai 2 parashe.. dar sako, kad ateitumem mes kurie nemoka, ir jis pamokys mus.. jo, jo!! blemba, atejo pasakiau ash, kad tu kulwerschiu nemoku, taj apwerte jis mane du kartus ir wiskas. nu bet tai ash wistiek juu taip ir nemoku. beto, jis irgi yra ishkrypelis.
ar darau ? jo padarau kartais semestro gale oj tada papluset tenka. siaip didziausi pykciai ir vyksta su kuno kulturos mokytoja. gal ir patinka si pamoka bet labai jau tingiu persirenginet
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
violin rašė: siaip man patinka si pamokamokytoja tokia labai rupestinga ir gera,leidzia zaist tinklini bet kai reik ir manksta gera padarom,atsiskaitom visokius testustik kad dabar buna,kad reik rusy rengtis tai nepavydekit
Pas mus irgi rūsyje yra persirengimo kambariai.Uft kaip ten karšta
siaip man patinka si pamokamokytoja tokia labai rupestinga ir gera,leidzia zaist tinklini bet kai reik ir manksta gera padarom,atsiskaitom visokius testustik kad dabar buna,kad reik rusy rengtis tai nepavydekit
Darau,bet nekenčiu..jei būtų dauguma futbolas,vat tada kitas reikalas.O kai nesamonių prisigalvoja..Na nesakau,sportuoti reikia,bet jau ne tiek kiek mūsų mokykloj laužia..nežinau ten ką jie nori iš mūsų padaryti,ar į olimpines žaidynes išleisti ar ką..
kadangi mums VISADA leidzia krepsini visa pamoka zaisti (turiu krepsini pasirinkes), tai skustis tikrai negaliu nepatinka tai:
1. Reikia neshiotis apranga, o tai nera labai patogu.
2. Nesmagu nesiprausus kitose pamokose buti, nes zaidziant kashi ziauriai suprakaituojam.
3. Mokytojo charakteris gaidiskas... Labai jau jis arogantiskas, pasikeles toks. Bet galima pakenteti, nes kaip jau n kartu sakiau - leidzia kashi zaisti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. spalio 16 d. 12:34:32
nervina ji mane... eini persirengi... sportuoji... priprakaituoji.. po to eini i kitas pamokas... kad ir ten tie dezodorantai fju nepadeda... zodziu visaip stengiuosi issisukti is sios pamokos nes as jos nekenciu!
mane nervina vienintelis dalykas joje. reikia persirenginet. tas kuitimasis visokios netvarkos ir t.t. o shape tai normaliai
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 22 d. 10:48:26
2005 m. gruodžio 27 d. 17:23:29
2005 m. gruodžio 27 d. 17:08:39
2005 m. gruodžio 27 d. 16:36:25
2005 m. gruodžio 27 d. 15:43:14
2005 m. spalio 31 d. 19:54:04
2005 m. spalio 21 d. 14:10:50
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 21 d. 14:09:23
2005 m. spalio 21 d. 14:07:20
siaip man patinka si pamoka
2005 m. spalio 21 d. 13:52:21
2005 m. spalio 21 d. 13:48:10
2005 m. spalio 21 d. 12:42:02
1. Reikia neshiotis apranga, o tai nera labai patogu.
2. Nesmagu nesiprausus kitose pamokose buti, nes zaidziant kashi ziauriai suprakaituojam.
3. Mokytojo charakteris gaidiskas... Labai jau jis arogantiskas, pasikeles toks. Bet galima pakenteti, nes kaip jau n kartu sakiau - leidzia kashi zaisti
2005 m. spalio 21 d. 11:26:18
2005 m. spalio 16 d. 12:34:32
2005 m. spalio 16 d. 12:32:01
2005 m. spalio 15 d. 07:30:30
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 15 d. 07:28:03
2005 m. rugsėjo 23 d. 13:36:08
2005 m. rugsėjo 23 d. 13:35:11
2005 m. rugsėjo 16 d. 12:40:17