Dolante rašė: Pamoka kaip pamoka, bent smegenis gali išjungt. Nepatinka kamuoliuko metimas ir šuoliai į tolį iš vietos.
o man kamuoliuko metimas labai patikdavo! toliausiai is klases numesdavau! o bernam tai budavo nuostabos!!!! o db.. pasiilgau (is dalies) tu laiku.. kaip zaisdavom kase!!!! bliamb, gerai budavo! o siemet pagalvojau apie isirasyma i fules komanda.. na, taip.. juokinga.. paziuresim, kaip dar bus..!
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
mokykloje tikrai nekenciu! o dar su tokia mokytoja... va uz mokyklos ribu pas savo trenere taj super! nepraleidziu ne vienos treniruotes! odar varzybos... super!
jeigu visą laiką žaistume krepšinį/futbolą, tai net ir aš mėgčiau. O dabar tai yra tiesiog pamoka, kurios nesureikšminu ir kartais net leidžiu sau praleisti.
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~
____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____
" Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
as ziauriai nekenciu kuno kulturos!!fuij...negaliu pakest...as megstu siaip kai man uzeina dwiraciais pasiwazinet ar dar ka pasportuot bet kuno kulturos ne!!nzn gal cia nuo mokytojos wioskas priklauso...hrrr...
super pamoka! Seip nevirsinu bet treneris tai superinis tai ir pamoka buna cool! Atsimenu per viena kunces pamoka kalbejom apie stilius! As kaip visad klasiokei sakau : ei forse! Ji man : labas gote! ir .t. t. ir treneris klausia : kas tas forsas? klasioke sako : bicas su treningais! O kas ta fyfa : madinga mergina su miniakais! Treneris : o jei fyfa be miniako? as : tada ji kekse! Visi luzom!
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:36:33
aišku, kad sportutoti reikia, bet nervina tos "mankštelės" ir bėgiojimas nesąmoningas ratais.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
sportuoti zmogus privalo, o kuno kultura megstu, nebent reikia krosus begioti. to tai jau nelabai megstu... bet kai duoda visa pamoka kashi loshti tai yra puiku! dabar kaip tik 11 klasej pagal profili pasirinkau "Sporto saka - krepsini" ir tikiuosi leis daug zaisti
badmintona ar stalo tenisa? pas mane mokykloj to niekada nebus- mokykla isiparduoda: mokykloj irengta vairavimo mokykla o stadijonas tai jau seniai parduotas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 15 d. 15:50:02
Pamoka kaip pamoka, bent smegenis gali išjungt. Nepatinka kamuoliuko metimas ir šuoliai į tolį iš vietos.
o man kamuoliuko metimas labai patikdavo! toliausiai is klases numesdavau! o bernam tai budavo nuostabos!!!!
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. rugsėjo 15 d. 15:15:37
2005 m. rugsėjo 15 d. 15:12:36
o siaip baseina lankau, tai man tas liux
2005 m. rugsėjo 15 d. 14:59:56
2005 m. rugsėjo 15 d. 14:51:15
2005 m. rugsėjo 15 d. 12:53:05
2005 m. rugsėjo 15 d. 12:45:42
2005 m. rugsėjo 15 d. 12:16:15
2005 m. rugsėjo 15 d. 12:09:22
taj vat
2005 m. rugsėjo 15 d. 11:48:29
2005 m. rugsėjo 15 d. 11:42:54
2005 m. rugsėjo 15 d. 11:36:51
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugsėjo 14 d. 16:40:04
2005 m. rugsėjo 14 d. 16:19:50
vat. darom visokias nesamones+zaidziam tinklini.
o begt taip pat megstu. dazniausiai.
ir apskritai-kuno kultura yra geris
2005 m. rugsėjo 14 d. 16:16:11
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:36:33
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:33:23
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:20:29
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:19:01
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:18:22