Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 14 d. 14:53:06
kartais darau, kartais-ne.nemėgstu, aišku.bet tenka
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
As tikrai megstu sportuoti,bet kuno kulturos nekenciu.As visai nenusiteikus daryt kuno kultura kai buna kuno kultura.Man patinka sporto klubai,man patinka vaziuoti su dviraciu ir siaip judeti(nors nevisada...).Be to,begu as letai.Sucks,kai tu begi leciausiai klasej.Nieko negaliu padaryt.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 14 d. 14:53:06
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 14 d. 14:45:06
2005 m. rugsėjo 14 d. 14:35:02