Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Išradingos dovanos

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
sweet_piranija
2006 m. gruodžio 7 d. 18:57:19
Vot draugės gimtadienis buvo vakar, bet vakar padovanojom itk simboliką...
Tikroji dovana šeštadienį,,,,
Vakar jai užrišom akis, nuvedėm laiptais žemyn, atrišom akis, ir visi draugai įsikibę į čiupa čiupsą su dainavom jai su gimtadieniu... Čiulpinuko prasmė buvo ale mikrafonas ir plius dovana,.... 2in1 Ir dar padovanojom tokį veidroduką, po juo parašėm : "Nejaugi Tau neiaks iki šiol nepasakė? Kas pasaulyje gražiausia? Aišku,kad TU!" Draugė iš džaiugsmo ir nustebimo net apsiverkė... So sweet ;]
O šeštadienį jai padovanosim visų mėgstamą Baby Born pigesnį variantą [kuris dar kolkas nedaro ant puoduko ir neverkia tikrom ašarom ] Bet tokį pat... Ir kirvį Mintis tokia: "Mes atleikam gandrų misiją...Atnešėm Tau baby... Augink, mylėk, o jei nusibos nudopk " Šeip tikroji kirvio esmė: "Eik per gyvneimą tiesiai nesėkmes kapok" Taigy vaikas galės atlikt nesekmės vaidmenį

Atsakyti
CyberPirate
2006 m. lapkričio 17 d. 13:58:19
Laistytuvo žarna, 80l durpių substrato, sodo tvorelė. Esmė "Senukuose".
16-ojo proga draugei visą rinkinį: agurką, prezervatyvų, erotinį dvd, paketų ir pusgramį. ;x

Atsakyti
_Aglo (Užblokuotas)
2006 m. spalio 3 d. 14:20:16
The_Wicked_One rašė:
draugei opernai dalgi zadejom dovanot. siaip sau, bet nedovanojom.

As to dalgio iki siol laukiu!

Hmm... Shape man baisiai lengva isrinkt dovana (t.y. kai as turiu ta dovana gaut). Baisiai megstu pliusinius zaislus. Galeciau turet ju begales! Va drauges simet padovanojo pliusini suni kuri pavadinau Burbuliuku ir jis dabartinis mano sugulovas nakciai ir dar padovanojo mezgimo siulus (minksti raudoni ir pukuoti, as juos pastoviai pacapydavau praeinant pro juos parduotuveje), vaniles kvapo smilkalu (mmm...irisais labiau kvepia kai degini), bei 12 pieniu };]

Pati esu padovanojus vandens sautuva (gavusiajam labai patiko), vyriskus stringus - keldu senelio kepure, juoda pliusini meskina kuris dabar vardu Jonas, savo siutus/darytus baldelius Barbei (pusseserei dovanojau Naujuju metu proga ^^ , shape netrode jie tokie baisus }xD [beto, jai jie patiko]). O shape megstu kuo prikolnesne dovana iteikt };]

2006 m. rugsėjo 21 d. 12:46:40
na mano draugei patiko kai as jai po langais su kitais draugais dainavom serenadas ... na musu serenados buvo kitokios labiau uznese y rebelheart ir rannberies visi grojom kuom tik galejom o po to padovanojom dezutia su jos vardu o dezutei visu musu vardai si kokiu nors musu daiktu

2006 m. rugsėjo 15 d. 21:12:34
dar kazkur skaiciau, jog viena mergina draugei padovanojo kirvi ant kurio buvo parasyta: "EIK PER GYVENIMA DRASIAI, NESEKMES KAPOK! "
manau, labai linksma ir originali dovana
o siaip, jei niekaip nerandat dovanos, siuliciau eit per miesta ir fotkint visas akimirkas, kaip tu jos ieskai. tada sudet visas fotkes i nedideli albuma, galbut prie kiekvienos foto ka nors linksmo parasyt ir ji padovanot

2006 m. rugsėjo 15 d. 21:08:39
Aš gavau marškinėlius su užrašu "Aš myliu Purvinį".

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
adeline
2006 m. rugsėjo 15 d. 20:59:36
su draugem ruosiuosi sveikinti kita drauge, tad nusprendem jai padovanoti stai tokia dovana:
i dideli dovanu maisa pripylem daug kruopu ir joje paslepem tris nedidelius zaisliukus su musu vardais ir begale monetu po 1 centa... tikrai sunku bus visas jas issirinkti ir vargu ar uzteks kantrybes... o maisas minimum 5 kg sveria vargu ar panes
kitai draugei dovanojau jau mineta dovana- dezute, kurioje buvo pilna ivairiu smulkiu daiktu- ratas, cigarete, buteliukas nuo likerio , barbes batelis, uzrasu knygute, veidrodelis, nuotrauka, teptukas, pirstine, skalbiniu segtukas, degtuku dezute, nosine, moneta, saldainis, baterija ir t.t prie kiekvieno buvo poperelis, kuriame parasyta, ka tas daiktas reiskia... ant dezes uzklijavau drauges nuotrauka ir parasiau: Ieskoma, salia pritvirtinau laiska, ant kurio ryskiausiai uzrasiau zodi BOMBA daug pasakoti, bet esme, kad sia deze padejau prie drauges buto duru, ir paskambinusi pabegau ot staigmena gera jei buvo, vien is nuostbos matesi

2006 m. rugsėjo 10 d. 13:52:17
na na ,kas dar ką?

Atsakyti
skeitaz
2006 m. rugsėjo 10 d. 13:43:50
Esu viena karta balta maike israsinejus smulkiai visokiais palinkejimais,prisiuvus visokiu paveiksliuku,prisegiojus grafkiu ir draugei su gimtadieniu padovanojus.dar dariau is teptuko skulptura.Gavos gana gerai

Atsakyti
SiN
2006 m. rugpjūčio 30 d. 16:37:22
kažkada mačiau kaip padovanojo skardinę,nuo kurios buvo nulupta etiketė(viduj buvo persikų skiltelės).
arba visą tuoletinio popieriaus ruliuko kažko prirašė, ir per tą skylę perkišo nuoga barbę..

2006 m. liepos 29 d. 18:43:54
Uoj mes su draugėm kiekvienai per gimtadienius padovanojam ką nors crazy..

Pwzd. draugei nr.1 pasiuvom žmogaus dydžio boyfriend'ą (darbo daug plius medžiagų ir ypač vatos reik dar daugiau )

Draugei nr.2 palinkėjom tik juodo vyro raudono galfiuko ir šviest kaip saulei tai padovanojom negriuką žaislą, raudoną mažą golfiuką (iš broliuko jos nuknisom ) o saulę padarėm į citriną prismaigsčiusios dantų krapštukų

Draugui nr.3 vienišiui padovanojom barbę ir modeliuką mašinos tipo išpildėm amerikietišką svajonę ir žmona ir mašina

Arba kai man sukako 15 gavau stiklainį uždarytą su 15 lt kurie po 1 ct...

Jei kam reikia patarimų ką dovanot rašykit unreal daug jų žinau

Atsakyti
slyvuke
2006 m. liepos 29 d. 15:46:55
as pati savo draugei buvau padovanojusi kazkoki kompakta... su ipakavimu trupuri apgavau. Tai nuo sitos dovanos ant stalo gulejo kalnas tampomo popieriaus, nes buvau keletu sluoksniu supakavusi. Tai paciai draugei tik per kita gimtadieni, dovanu ceki idejau i didziule deze ir supakavau. Tai nezinau ka ji ten tikejosi rasti... o rado dovanu ceki...

2006 m. liepos 19 d. 19:21:45
p.s. ta prasme wede per wisa miesta

Atsakyti
karoliushka
2006 m. liepos 19 d. 19:20:59
geriausia dowana buwo kaj draugaj uzriso akis ir wedziojo wisur kad pasimesciau ir nuwede iki kavines o ten gawau nerealaus dydzio pica su zwakutem tipo kaj tortas weliau dar wedziojo i wisokias wietas wel uzrisdami akis arba buwau padarius atviruka ant a3 lapo wisa ji ispiesiau ir israsiau linkejimais

Atsakyti
Silentist
2006 m. birželio 7 d. 04:18:49
išradingiausios dovanos mano gyvenime - tai dovanos esančios dovanose. kad ir maisto produktai (jei kas žiūrėjote ir pamenate tą Amelia epizodą).
kas žmogų traukia, kas jam prie širdies - jei tik dovana ben kiek įdomiau pateikta ar įteikta, jam bus visada dvigubas džiaugsmas ją netikėtai gauti.

2006 m. gegužės 31 d. 18:23:00
I grazu sasiuvini surasai visokius grazius prisiminimus, akirmirkas, praleistas su tuo zmogum, ir t.t. Priklijuoji jusu foto. Papaisai ka nors ir siaip. Uzpildai visa. Gaunasi toks kaip ir atsiminimu dienorastis Labai noreciau toki gaut.
Dar viena ideja - "Dezute visiems gyvenimo atvejams". Pridedi visokiu smulkiu daikteliu su rasteliais. Pvz. saldaini - "Kad visuomet butu saldu" ir t.t. Fantazijos tam reikia. Irgi labai grazu.

Abi idejos ne mano, bet labai puikios, linkiu kam nors jas panaudoti

2006 m. gegužės 30 d. 00:59:57
mano klasioke yra padowanojusi klasiokui ( 8-toje klaseje) zaislini traktoriu. pati esu teatre kaledine dowana padarius. dar nezinojom kam bus dovanos ir taip galima sakyt ant duros. tj i tokia didele deze ( mazdaug mikrobangu krosneles dydzio) prigrudau popieriaus, o tarp ju ydejau mazyti lb grazu pliusini meskuti. mano dowana istrauke kazkokia pana. joa akys taaaip zibejo kai pamate kad gaus toookia didele deze dar geriausiai draugei esu dovanojusi remeli, kuriame buvo musu fotke... net susigraudino ji ... hmmm...dar galvoju patovanoti draugui jo gimtadienio proga pripustu prezervatyvu - balionu... siaip gera kai gauni kokia nerealia dowana... buna lb linksma...

2006 m. gegužės 14 d. 23:36:51
na is savo gyvenimo istorijos galiu paminet dvi, mano manymu, originalias dovanas:

Pusseserei padevetu rubu parduotuvej nupirkau vestuvine suknele, aukstakulnius batelius aplklijavau drugeliais ir dar vestuvines pirstines pridejau. Pati padariau "firmines" etiketes ant viso sio garderobo ir dar kvietima i jos pacios vestuves padariau.

Draugui padarem toki dalyka. Na tai jau tape banalu, bet prikrovem i didele deze daug mazejanciu dezuciu, o paskutinej mazyte dezute ziedui... Atidarius ta papuosalo dezute mazas kaspineliu perristas rastelis: "Draugai- didziausia dovana". Kada zmogus nusivylia, kad gavo tik beverti rasteli, istrauki tikraja dovana... va. ;p

2006 m. balandžio 16 d. 16:10:06
dar galima nupirkti remeli, ten ideti bashliu, ar bjsky tualetjnio popiauriaus skiautele (nu ce kajp fantazija duos) ir apacioj parashyti: "Esant rejkalui ishdauzti stikla" D

2006 m. balandžio 12 d. 13:19:59
mes wienakart draugei padowanojom 15balionu(pripustu, o 15todel, kad jai suejo 15metu) ir i kiekwiena baliona idejom po lapeli su palinkejimu, kad kai bus liudna, susprogdintu ir perskaitytu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

The Moody Blues The Moody Blues
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2852
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 294064