pries kokis 4 metus tos cizos ar sargiai kur tipo ismusti stikla dabar taj manau visokios slepetes pliusines su kokios meskos nagais ar dar kox pliusinis zaislas
dar va viena atsiminaiu. Karta kai draugas susizeide ir negalejo net kalbet, nes susiuvo lupa mes jam padovanojom tokia vaikiska stikline su dangteliu ir issistatanciu siaudeliu ir pripylem pieno =] tai gelejo zmogus nors piena gert
as siemet klasipkei dovanojau 16 trintuku ir saldainiu... kazkada vienam draugui dovanojom 4kg cukraus ir robota mike pukuotuka, dar kazkada draugai padovanojo pazistamai toki daigta kaip Menhyras, bet cia ilga istorija...
vat galvojom su drauge, ir kelios geros idejos sove galvon jei butu galima cia parasysiu
a) nupirkti sliauztinukus ir atejus nustebti: "ech, kaip greitaj tie waikai auga "
b) nupirkti zaislini traktoriu "mazojo traktoristo rinkini" ir uzrasyti "pletokime zemes uki!" "rinkis preke lietuviska!". tada dar kokiu seklu (durnaropiu, aguonu, kanapiu - tegu pasireiskia fantazija) ir vazoneli su zemem
c) vietoj auskaru nuperki kabliukus su dirbtinem zuvytem (masala), o ant kaklo uz sniurelio uzrisi elektros lempute - kad visada svytetum
d) nemaza dovanu maiseli pilna pripilti cukraus - saldaus ir laimingo gyvenimo
e) pilna balioneli pripilti pjuvenu ir primetyti po viena centa - kaip grazu bus, kai bandys babkes iskrapstyt
taigi tike ideju siam kartui karta pamastes negali sustot
http://net.niekas.eu/mildak/
http://net.niekas.eu/skarolis/
-----------------------------
Sekite reklama. As rimtai. Sekite.
uj kadangi mano drauges lb isradingos ir linksmos panelytes, tai kazkada gavau nuo ju dovanu tokia didele deze ir ten buvo prikista daug popieriu, po to visokiu reikalingu mokyklai daikciuku, po to gavau i remelius ireminta prezervatyva, po to gavau toki 1000000 vertes doleri ant kurio buvo mano nuotrauka ) nu zodziu svarbiausia kad dovana butu dovanojama su nuosirdumu aciu :*
mes draugui buvom padovanoje kalpokus, nezinantiem- ratu plastmasiniai gaubtai. jie buna supakuoti vienas ant kito ir ivilkti i plevele. pazejom pazejom- nu grynai torto forma. nupirkom grietineles purskiamos, apipurskem, papuosem vaisiais. vos neluzom, kol jis ji pjove ir galvojo kad kazkas turi sprogt
patarimas i ateiti- jei noresite ka nors apipurkst plakta grietinele, zinokit kad ji labai greit istezta.
As tai beveik visada knygas dovanoju.. Kazkada kaimynej buvau nupirkus knyga ir dar tualetini vandeni.. O man ji buvo tokia knygute padovanojus per gimtadieni apie suniukus, po to piestukine tokia zalia ir prie to rinkinio tokia medziagine dezute i kuria buvo idetas graziu spalvu plastilinas.. Va..mano sese dar buvo 2004 metais per kaledas gavus tokia bezdzione...As dar gavau per kaledas dezute kur atidarai, ten veidrodelis, galima ka nors susidet.. Labai patiko.. nu daugiau nieko nebezinau..
nata rašė: Kazkur skaiciau kad vaikinas merginai padovanojo 101 raudona roze ir rasteli: "Kai paskutine roze nuvys, nustosiu tave myleti". Pasirodo ta 101-oji roze buvo dirbtine...
vo ce geras,
Ai kaip gaila, kad negaliu pasigirti jog as tokia dovana gavau...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nata rašė: Kazkur skaiciau kad vaikinas merginai padovanojo 101 raudona roze ir rasteli: "Kai paskutine roze nuvys, nustosiu tave myleti". Pasirodo ta 101-oji roze buvo dirbtine...
Kazkur skaiciau kad vaikinas merginai padovanojo 101 raudona roze ir rasteli: "Kai paskutine roze nuvys, nustosiu tave myleti". Pasirodo ta 101-oji roze buvo dirbtine...
Pernai per Kalėdas puskėms ką sumąsčius buvau: į pailgas dėžės, nuo vyno, į patį dugną įdėjau po žaisliuką, o ant viršaus užpyliau saldainiais, įvyniotais laikraščio gabalėliuose. Garantija jog išvyniojant visi pirštai buvo juodi...
O dar seniau per Kalėdas tetai padovanojom tris rūkytas dešras, įvyniotas tampomajame popieriuje - atrodė tarsi saldainiai. O jos manė jog ten agurkai...
esu padovanojusi vienai draugei - pieno mėgėjai tokio senovinio stiliaus pieno butelį, išpieštą karvutėm ir prikištą pilną "Karvutės" saldainių; dar buvo stiklinė (irgi karvutėm išpiešta) ir, kad nesusidaužytų maišelyje, buvo jame pilna lapelių su sveikinimais.. ; )
kitai draugei gimtadienio proga padovanojau 12 lapų sąsiuvinį langeliais, pilną prirašytą linkėjimų (smulkiu raštu, į kiekvieną eilutę ir niekur neatitraukiant nuo krašto! ).
šiemet klasėj keisdamiesi dovanom žadam vienam bernui nupirkt skutimosi rinkinį.. nes jis pamiršta nusiskust.
šiaip mielos dovanos - rankų darbo. kas nors iš beading'o, ar koks tikrai įspūdingas ir nuoširdus piešinys.. : )
(jei dar ką nors prisiminsiu ar sugalvosiu, parašysiu)
T_y_L_a rašė: O man patinka visokie niekai. Žvakės, smilkalai, pižamos, tapkės, tik jokios kosmetikos nemėgstu, o už kosmetiką baisiau ČEKIS kosmetikai..
Esu gavus pastaraji... Is buvusios geriausios,pabreziu,drauges...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 25 d. 22:40:41
2006 m. kovo 24 d. 18:00:02
365 degtukai.
Šiluma visiems metams.
Šitas man patiko. Dovana su prasme ;>
2006 m. kovo 22 d. 14:43:55
2006 m. kovo 22 d. 14:36:28
2006 m. kovo 19 d. 22:40:43
2006 m. kovo 9 d. 20:08:29
a) nupirkti sliauztinukus ir atejus nustebti: "ech, kaip greitaj tie waikai auga
b) nupirkti zaislini traktoriu "mazojo traktoristo rinkini" ir uzrasyti "pletokime zemes uki!" "rinkis preke lietuviska!". tada dar kokiu seklu (durnaropiu, aguonu, kanapiu - tegu pasireiskia fantazija) ir vazoneli su zemem
c) vietoj auskaru nuperki kabliukus su dirbtinem zuvytem (masala), o ant kaklo uz sniurelio uzrisi elektros lempute - kad visada svytetum
d) nemaza dovanu maiseli pilna pripilti cukraus - saldaus ir laimingo gyvenimo
e) pilna balioneli pripilti pjuvenu ir primetyti po viena centa - kaip grazu bus, kai bandys babkes iskrapstyt
taigi tike ideju siam kartui
2006 m. vasario 8 d. 14:26:05
2006 m. sausio 21 d. 13:03:16
patarimas i ateiti- jei noresite ka nors apipurkst plakta grietinele, zinokit kad ji labai greit istezta.
2005 m. gruodžio 23 d. 16:34:35
Šiluma visiems metams.
2005 m. gruodžio 16 d. 09:47:58
2005 m. gruodžio 15 d. 21:58:14
Kazkur skaiciau kad vaikinas merginai padovanojo 101 raudona roze ir rasteli: "Kai paskutine roze nuvys, nustosiu tave myleti". Pasirodo ta 101-oji roze buvo dirbtine...
vo ce geras,
Ai kaip gaila, kad negaliu pasigirti jog as tokia dovana gavau...
2005 m. gruodžio 14 d. 16:34:17
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 14 d. 16:28:14
2005 m. gruodžio 9 d. 10:50:36
vo ce geras,
2005 m. gruodžio 8 d. 20:44:54
2005 m. gruodžio 8 d. 19:11:16
O dar seniau per Kalėdas tetai padovanojom tris rūkytas dešras, įvyniotas tampomajame popieriuje - atrodė tarsi saldainiai. O jos manė jog ten agurkai...
2005 m. gruodžio 8 d. 19:00:28
esu padovanojusi vienai draugei - pieno mėgėjai
kitai draugei gimtadienio proga padovanojau 12 lapų sąsiuvinį langeliais, pilną prirašytą linkėjimų (smulkiu raštu, į kiekvieną eilutę ir niekur neatitraukiant nuo krašto! ).
šiemet klasėj keisdamiesi dovanom žadam vienam bernui nupirkt skutimosi rinkinį..
šiaip mielos dovanos - rankų darbo. kas nors iš beading'o, ar koks tikrai įspūdingas ir nuoširdus piešinys.. : )
(jei dar ką nors prisiminsiu ar sugalvosiu, parašysiu)
2005 m. gruodžio 8 d. 18:56:48
O man patinka visokie niekai. Žvakės, smilkalai, pižamos, tapkės, tik jokios kosmetikos nemėgstu, o už kosmetiką baisiau ČEKIS kosmetikai..
Esu gavus pastaraji...
2005 m. gruodžio 8 d. 18:54:08
Vis gi Kalėdos artėja.
2005 m. lapkričio 23 d. 14:57:16