lietusryte rašė: BEJE, SEX PISTOLS ALBUMAS BUVO ISRINKTA SKETVIRTOJ VIETOJ,IS GERIAUSIO VISU LAIKU BRITU ROKO ALBUMU RINKIMU.[PIRMOJ VIETOJ-LED ZEPPELIN]
Gerai, kad ketvirtą, bet jei duosi nuorodą su visų albumų išvardinimu, būsi Cezaris. Jei ne - būsi Brutas.
sunku viena isrinkt..nu va, dabar klausau green day "the grouch", taj ji gera
ir tuoj man kas nors pasakys suda apie taj bet man taaaip dzin, kad ojojoj
The day the music died
I started singin’
geriausia tai cia jau faktas kad Sex Pistols -Anarchy in the UK
o man patinka..
The Distillers- Coral Fang
Green Day - At The Library (ir neprikaisiokit man cia visokiu avril simple plan ir good CHarlotte nes tai nieko panasaus i green day, o jei jum panasu tai cia jau ne mano problema)
Generation X - Dancing with myself (nors nzn ar tai galima pavadint punk rocku)
Ramones - Sheena is A punk rocker
Rancid- Ruby SOho ...
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
mr_brightside rašė: man LUSTRA - scotty does'nt know
uuuu ta dainuska tai super!
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
We're jammin'...
kazkodel as nemanau, kad nupopsejimas praeis. o shape pritarciau hopeless - tikrai turbut visu laiku geriausia "anarchy in the U.K"
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
eglermknt rašė: walkingcontradiction >> kaip čia įrodinėjai, kad GD pankai, gal jie ir tokie, bet vistiek žiauriai lievi, kad pasidavė komercijai. Tokie jau ir pankai. Nors koks man skirtumas. Forget it.
kad ir kaip bebutu gaila, pritariu kad suposejo...ir dar kaip (!) neisivaizduoji kaip man gaila man ju muzika vistiek patinka siaip ar taip daug kas db keiciasi ir popseja juk jau nebe 8 desimtmetis kad underground'e vis dar bruzintu gitara... zmones nori pasirodyt....kaip Billie sake "there's nothing wrong with being a rock star if you use it to inspire people" taigi... gd tikrai ikvepia ;] (zn gali ir nesakyti kad taves nea as suprantu )
jei ikvepia dauguma - tikrai nieko blogo. bet daugumai GD kelia pasaipia sypsenele pazveklgus i ju dabartines dainas, kurias jie visdelto vadina punk rock'u. arba as kazka maisau
praeis tas supopsejimas ir gris jie be sypseneliu...nors man ir db jos nieks nekelia nebent juokingi dainu tekstai (geraja prasme ) o tiem kas ju nemegsta tai niekad nemegs as tai suprantu man ir daug kas nepatinka kas kitiem nepatinka,,....viespatie..gi mes zmones
We're jammin'...
eglermknt rašė: walkingcontradiction >> kaip čia įrodinėjai, kad GD pankai, gal jie ir tokie, bet vistiek žiauriai lievi, kad pasidavė komercijai. Tokie jau ir pankai. Nors koks man skirtumas. Forget it.
kad ir kaip bebutu gaila, pritariu kad suposejo...ir dar kaip (!) neisivaizduoji kaip man gaila man ju muzika vistiek patinka siaip ar taip daug kas db keiciasi ir popseja juk jau nebe 8 desimtmetis kad underground'e vis dar bruzintu gitara... zmones nori pasirodyt....kaip Billie sake "there's nothing wrong with being a rock star if you use it to inspire people" taigi... gd tikrai ikvepia ;] (zn gali ir nesakyti kad taves nea as suprantu )
jei ikvepia dauguma - tikrai nieko blogo. bet daugumai GD kelia pasaipia sypsenele pazveklgus i ju dabartines dainas, kurias jie visdelto vadina punk rock'u. arba as kazka maisau
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
We're jammin'...
Na prieš 15 metų Green Day dar tik pradėję savo karjerą buvo ir kiek esu girdėjęs visas tas klubas ar kur ten jie koncertuodavo pradžioj paskuj žiauriai nusivylė jais nes jie pakeitė savo muziką. , ,kažkas tokio. Ne esmė, ,ne tokia čia tema
walkingcontradiction >> kaip čia įrodinėjai, kad GD pankai, gal jie ir tokie, bet vistiek žiauriai lievi, kad pasidavė komercijai. Tokie jau ir pankai. Nors koks man skirtumas. Forget it.
nzn GD tik db deja supopsejo biski bet seniau pries kokius 15 metu tai grojo punk todel ir manau kad punk....zmones viduj nesikeicia dzin kad tokia daina punk o tokia pop svarbiausia yra gd dvasia kurios daznas punk neturi.VAT nu del Boulevard of Broken Dreams tai nesuiginsysiu ten man irgi nlb i punk nesa ;] bet pvz At the library Green day the judge's daughter ir visos kitos GD dainos is 39/smoth tai punk juo labiau kad Gd nariai uzaugo ir isiugde ta savo muzikini stiliu panku buveinej Gilman street'e tai ka as zn manau jiem nebutu ten ka veikt tarp panku su savo popsu kaip cia kazkam atrodo
We're jammin'...
Geriausi pankūchos šmotai ever man būtų:
1. Dead Kennedys "I Fought The Law"
2. Dead Kennedys "California Uber Alles"
3. D.I. "Richard Hung Himself"
4. The Stooges "I Wanna Be Your Dog"
5. X-Ray-Spex "Oh Bondage Up Yours!"
6. Sex Pistols "Anarchy In The UK"
7. UK Subs "Waiting For The Man"
8. Blondie "X Offender"
9. Ramones "Sheena Is A Punk Rocker"
10. The Clash "London Calling"
O visokie Gryndėjai, Gūd Šarlotės ir Blinkai jokie ne pankai. Pouzeriai kažkokie. Pankai visokioms MTV ir Vivoms neparsidavinėja ir nekuria muzikos, kuri įtiktų apsisnarglėjusiems maištaujantiems paaugliams.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 30 d. 14:44:31
2006 m. kovo 30 d. 02:45:48
BEJE, SEX PISTOLS ALBUMAS BUVO ISRINKTA SKETVIRTOJ VIETOJ,IS GERIAUSIO VISU LAIKU BRITU ROKO ALBUMU RINKIMU.[PIRMOJ VIETOJ-LED ZEPPELIN]
2006 m. kovo 28 d. 00:29:54
ir tuoj man kas nors pasakys suda apie taj bet man taaaip dzin, kad ojojoj
2006 m. kovo 26 d. 12:28:47
2006 m. kovo 24 d. 17:07:25
2006 m. kovo 24 d. 16:39:03
o man patinka..
The Distillers- Coral Fang
Green Day - At The Library (ir neprikaisiokit man cia visokiu avril simple plan ir good CHarlotte nes tai nieko panasaus i green day, o jei jum panasu tai cia jau ne mano problema)
Generation X - Dancing with myself (nors nzn ar tai galima pavadint punk rocku)
Ramones - Sheena is A punk rocker
Rancid- Ruby SOho ...
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. kovo 24 d. 16:25:26
man LUSTRA - scotty does'nt know
uuuu ta dainuska tai super!
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. kovo 24 d. 13:47:18
2006 m. kovo 22 d. 23:28:31
ramones - sheena is a punk rocker
the exploted - punks not dead
sex pistols - anarchy in the UK
2006 m. kovo 22 d. 23:07:44
2006 m. kovo 22 d. 18:50:37
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 22 d. 18:48:58
walkingcontradiction >> kaip čia įrodinėjai, kad GD pankai, gal jie ir tokie, bet vistiek žiauriai lievi, kad pasidavė komercijai. Tokie jau ir pankai. Nors koks man skirtumas. Forget it.
kad ir kaip bebutu gaila, pritariu kad suposejo...ir dar kaip (!) neisivaizduoji kaip man gaila
2006 m. kovo 22 d. 18:41:40
kad ir kaip bebutu gaila, pritariu kad suposejo...ir dar kaip (!) neisivaizduoji kaip man gaila
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 22 d. 18:31:17
2006 m. vasario 19 d. 13:31:49
2006 m. vasario 19 d. 13:04:03
2006 m. vasario 19 d. 11:33:28
Blem, įsikalkit jūs vieną dieną į galvą kad Green Day nėra joks punk rock (!!!)
nzn GD tik db deja supopsejo biski bet seniau pries kokius 15 metu tai grojo punk
2006 m. vasario 19 d. 10:34:38
2006 m. vasario 19 d. 10:10:26
2006 m. vasario 19 d. 02:23:27
1. Dead Kennedys "I Fought The Law"
2. Dead Kennedys "California Uber Alles"
3. D.I. "Richard Hung Himself"
4. The Stooges "I Wanna Be Your Dog"
5. X-Ray-Spex "Oh Bondage Up Yours!"
6. Sex Pistols "Anarchy In The UK"
7. UK Subs "Waiting For The Man"
8. Blondie "X Offender"
9. Ramones "Sheena Is A Punk Rocker"
10. The Clash "London Calling"
O visokie Gryndėjai, Gūd Šarlotės ir Blinkai jokie ne pankai. Pouzeriai kažkokie. Pankai visokioms MTV ir Vivoms neparsidavinėja ir nekuria muzikos, kuri įtiktų apsisnarglėjusiems maištaujantiems paaugliams.