jo regis man primena vasara...O shiais shaltais ir darganais rudens vakarais vasara puikiai atstoja zhalio augalelio dumelis ir doze gero regio arba dub...
regi man irgi patinka bet kazhkaip pa barabanu ar cia kas diskutuoja apie ji ar ne,jei reikia galiu rast apie reggae ko nors per pieshkos sistemas,suzhinot per draugus ir tt.Nes cia vargu ar kas zhino(ishskyrus aishq shios muzikos myletojus)tokius vardus kaip Burning spear,lee scratch perry,ini kamoze,sizzla,5nizza,the upsetters,black roots ir pan.
BoNG-o-CERo rašė: starki,one love!!! ish tiesu ash rimtai tikejausi NAUJAME music.lt rasti daugiau temu/skyriu skirti ragga,reggae legendoms,bet kai taip neatsitiko tiesiog...man vienodai,yra tikrai daug geru forumu ir draugiju kurias wienyja wienas didelis ri bendras dalykas 0 REGGAE. Reggae ritmas - mano shirdies ritmas ir wa
pagaliau sulaukiau bendraminciu ir muzikos srityje!! taj BoNG-o-CERo pasidalink kontaktais, kuriuose forumuose ce tikraj idomiai galetau pasneketi regio tema.. nes as zinau tik viena, bet ten ne tiek kiek apie reggae kiek apie ganja etc. ir sheip ten nelabai aktyvus forumas(as ce apie www.legalus.net)
starki,one love!!! ish tiesu ash rimtai tikejausi NAUJAME music.lt rasti daugiau temu/skyriu skirti ragga,reggae legendoms,bet kai taip neatsitiko tiesiog...man vienodai,yra tikrai daug geru forumu ir draugiju kurias wienyja wienas didelis ri bendras dalykas 0 REGGAE. Reggae ritmas - mano shirdies ritmas ir wa
2005 m. rugsėjo 22 d. 13:02:48
starkis rašė: taj prie ko ce Sometimes i snekas lenda nesupratau...
waikas jis,nekrejpk demesio,siusk **
So keep standin' on the corner,
the thrash-man will collect you in the mornin'
Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm,
tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes
Tha War Is On
http://odb.tinkle.lt
starkis rašė: prie ko ce Sometimes i snekas lenda nesupratauquote]
Žinai, pareiškiau savo nuomonę apie reggae'į, ne to norėjai šita diskusija?
I'm cruisin' now round the way,
Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket)
New diss in its way
Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
lacunacoil rašė: o tau sometimes galiu pasakyt kad tu klausai popso ir klausyk ...
Žinai, dėl manęs tu gali galvot kad klausau popsą, nes man tavo nuomonė kažkaip neypatingai rūpi. Aš neklausau vien tik undergroundo, tiek pat ir popso, aš klausau daug ko, tik man skirtingai skirtinga muzika patinka. Aš nežinau, kas Lacuna Coil yra, bet taip pat galiu sakyt kad tavo skonis tikras mėšlas bet to nesakau nes nežinau, tai turėk proto ir nespręsk apie mano klausomą muziką, nes tai mano reikalas.
I'm cruisin' now round the way,
Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket)
New diss in its way
Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
NegativeDaDeep (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 22 d. 11:28:20
lacunacoil rašė: o tau sometimes galiu pasakyt kad tu klausai popso ir klausyk ...
tixlej pasakyta
So keep standin' on the corner,
the thrash-man will collect you in the mornin'
Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm,
tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes
Tha War Is On
http://odb.tinkle.lt
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 26 d. 20:56:52
aš regio neklausau...
neklausau ir blue krc...
pas mane tik hard music ir nei vienos bob marley dainso me negirdėjus
2005 m. spalio 26 d. 20:06:30
2005 m. spalio 26 d. 17:56:37
2005 m. spalio 26 d. 17:48:53
2005 m. spalio 26 d. 17:39:58
2005 m. spalio 26 d. 17:37:30
2005 m. spalio 26 d. 17:35:17
2005 m. spalio 26 d. 17:19:46
nebent apsirukius
2005 m. spalio 26 d. 16:56:51
2005 m. spalio 26 d. 16:54:05
2005 m. spalio 26 d. 16:51:22
2005 m. spalio 1 d. 17:10:37
2005 m. spalio 1 d. 08:01:52
2005 m. rugsėjo 29 d. 05:57:05
2005 m. rugsėjo 22 d. 16:40:55
starki,one love!!! ish tiesu ash rimtai tikejausi NAUJAME music.lt rasti daugiau temu/skyriu skirti ragga,reggae legendoms,bet kai taip neatsitiko tiesiog...man vienodai,yra tikrai daug geru forumu ir draugiju kurias wienyja wienas didelis ri bendras dalykas 0 REGGAE. Reggae ritmas - mano shirdies ritmas ir wa
2005 m. rugsėjo 22 d. 15:48:28
2005 m. rugsėjo 22 d. 13:02:48
taj prie ko ce Sometimes i snekas lenda nesupratau
waikas jis,nekrejpk demesio,siusk **
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
2005 m. rugsėjo 22 d. 12:59:50
prie ko ce Sometimes i snekas lenda nesupratau
Žinai, pareiškiau savo nuomonę apie reggae'į, ne to norėjai šita diskusija?
Do you want an Encore? Do you wanna more cookin' raw with this Klp boy? So it's like the one last time, try to make 'em some noise I'm cruisin' now round the way, Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket) New diss in its way Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
2005 m. rugsėjo 22 d. 12:56:31
o tau sometimes galiu pasakyt kad tu klausai popso ir klausyk ...
Žinai, dėl manęs tu gali galvot kad klausau popsą, nes man tavo nuomonė kažkaip neypatingai rūpi. Aš neklausau vien tik undergroundo, tiek pat ir popso, aš klausau daug ko, tik man skirtingai skirtinga muzika patinka. Aš nežinau, kas Lacuna Coil yra, bet taip pat galiu sakyt kad tavo skonis tikras mėšlas bet to nesakau nes nežinau, tai turėk proto ir nespręsk apie mano klausomą muziką, nes tai mano reikalas.
Do you want an Encore? Do you wanna more cookin' raw with this Klp boy? So it's like the one last time, try to make 'em some noise I'm cruisin' now round the way, Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket) New diss in its way Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
2005 m. rugsėjo 22 d. 11:28:20
o tau sometimes galiu pasakyt kad tu klausai popso ir klausyk ...
tixlej pasakyta
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt