gintuks77 rašė: Man asmeniškai iš Jurgos albumo labiausiai patinka daina "Aukso pieva", nes ji nėra tokia saldi, dainoje juntama ryškesnė nuotaika, ypač priedainyje. Nemėgstu dainu, kuriose neišreištos, monotoniškai saldžios nuotaikos pvz. šalala-opapa. Tik gaila, kad klausytojai jos taip gerai neįvertina kaip titulinę dainą Nebijok.
Klausimas: kuri jums daina geresnė Nebijok ar aukso pieva? Nepatingėkite padiskutuoti.
nium man ta jurga nelabai patiko bet kai pamaciau kad ja taip apdovanoja visur na tai galvoju gal reikia pasiklausyti jos dainu ir man visaj patiko o albumo neturiu tai nieko negaliu pasakyti bet manau kad jis yra geras nes jeigu ja taip apdovanoja tai jus pagalvokit
2006 m. kovo 9 d. 21:46:22
nieko idomaus.labai nuobodus ir aiskiai saldumu persmelktas albumas.o kai kurie tekstai visai juokingi ir banalus.net neaisku,ka norima pasakyti.nezinau kaip jums, bet daina ''laisve'' man asmeniskai,viena blogiausiu..
labai esu kritiskas muzikos atzvilgiu bet jurgos albumui deciau 9 is 10. bereikalo idejo laisve. laisve yra laisve ir jos perdainuot nebreikejo. o seip beveik visos dainos vienodai auksto lygio. blogu dainu isvis nera. man labiausiai patinka "geliu takai"
Man asmeniškai iš Jurgos albumo labiausiai patinka daina "Aukso pieva", nes ji nėra tokia saldi, dainoje juntama ryškesnė nuotaika, ypač priedainyje. Nemėgstu dainu, kuriose neišreištos, monotoniškai saldžios nuotaikos pvz. šalala-opapa. Tik gaila, kad klausytojai jos taip gerai neįvertina kaip titulinę dainą Nebijok.
Klausimas: kuri jums daina geresnė Nebijok ar aukso pieva? Nepatingėkite padiskutuoti.
Labai labai nuostabiai siltai sauni daininke ...Labai grazus dainu zodziai , bei svajingai svelnios melodijos tiesiog pakeri...Balsas - glostantis ir padedantis uzmigti nemigai kankinant ir siaip sukelianti vidiniu pamastymu muzika , o kartais net uzgaunanti jautriausia sirdies dalele ...Kaip sakoma tobulumui ribu nera , bet man sis albumas tobulas , kaip ir pati atlikeja ...Cia mano muzika ...
gera, dainininke labai seniai jau gerai kad pasirode, nes paskutiniu metu tai tikrai nebuvo vertu daininku o vat jurga tai tikras talentas, grozis ir visko ko tik reikia manau ji taps legenda musu vaikams jos dainos patiks, ir tikrai bus daug kalbu apie ja nors as tai manau,
Albumo neturiu, kelias dainas tik girdejau, kurios lb malonios ausiai muzika kur kas originalesne ir prasmingesne nei nusibobodusiu Lietuvos pop atlikeju...
Is tikruju sis albumas nepakartojamas - jis didele viltis Lietuvos muzikoje! Negalejau patiketi, kad atsirado kazkas tokio nepaprasto tarp visu mango, yvu, 69 danguje ir kitu "atlikeju". Jurga - saunuole!
there's jus too much
that time cannot erase
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2006 m. kovo 20 d. 11:09:04
Man asmeniškai iš Jurgos albumo labiausiai patinka daina "Aukso pieva", nes ji nėra tokia saldi, dainoje juntama ryškesnė nuotaika, ypač priedainyje. Nemėgstu dainu, kuriose neišreištos, monotoniškai saldžios nuotaikos pvz. šalala-opapa. Tik gaila, kad klausytojai jos taip gerai neįvertina kaip titulinę dainą Nebijok.
Man tai Aukso Piewa.
2006 m. kovo 19 d. 10:57:43
2006 m. kovo 14 d. 19:22:51
Šaunuolė.
2006 m. kovo 14 d. 19:03:36
2006 m. kovo 12 d. 17:10:20
2006 m. kovo 11 d. 20:32:55
2006 m. kovo 9 d. 21:46:22
2006 m. vasario 22 d. 14:44:24
2006 m. vasario 20 d. 09:55:33
2006 m. vasario 20 d. 06:44:29
2006 m. vasario 20 d. 00:01:24
2006 m. vasario 9 d. 22:42:48
2006 m. sausio 29 d. 11:34:26
2006 m. sausio 27 d. 16:05:59
2006 m. sausio 22 d. 10:53:54
2006 m. sausio 22 d. 10:49:55
2006 m. sausio 14 d. 19:20:37
O pirkt newerta,juk internetas yra.
2006 m. sausio 12 d. 18:25:31
2006 m. sausio 12 d. 08:24:02
2006 m. sausio 9 d. 14:25:05
siaip tik dziaugiuos kad lietuvoj daugeja atlikeju kuriu galima klausyti...