Recklessabandon rašė: sudu sudas meslo bliudas. Jau vemt vercia, kaip jie gadina jaunima, koki poveiki jie jiems padaro. Sudziai suknisti, as ju nekenciu.
Patiko pirmasis sakinys ~ Num o man jie tai tiesiog klasioku "diewaj". Neapatinka, neklausau ir man wisishkaj wjenodaj.
oooo...lietuvoj pasirodo tokiu reikia, kad uzpildytu besitusinancio kaimo muzikini fona...nors nepasakyciau kad sis "fonas" labai jau muzikinis....svarbiausia dainuoti apie nesvankybes, ir populiarumas garantuotas...
And I would like to complain in vain.
Nuosirdziai nekenciu NL!!! lievos dainos,ziauriai lieva muzika (jej taip galima sakyt "muzika"),berysio textai (prisiminiau Afigenus) ir patys man kazkokie pydariukai...
Pirmą kart kai išgirdau, galvojau kas čia per velnias...
Kiek vėliau žvengiau iš jų dainų...
Stotelėje stovėdama buvau šokiruota, kai išgirdau kaip mažas vaikas dainuoja kitai mažai mergaitei su pasimėgavimi R1...
Ir galiausiai siaubas, kaip jie siaubingai gyvai dainuoja...
Pastebejau kad naujieji lietuviai kuria dainas visiskas pievas. Nu pagalvokit pvz "Afigenai". Kas cia per daina? Vardyja visokiu zodzius ir po juo afigenai. Kad vardintu tik gerus dalykus bet kad ir gerus ir blogus, viska suvare ir wsx. Arba "R1"? Is pradziu dainuoja apie savo mazute, kaip ja buciuotu, myletu nu krc. O paskui pradeda apie britvas varyt nu krc cia tai isvis nichuj nesupratau esmes. O siaip tai kad ir sudas bet akrtais veza
Iš tikro tai, talentas tik labiau atsiskleidžia su metais, o ne mažėja, nes susidaro didžiausias sukauptos patirties / įgūdžių koncentratas. Bet išties įdomu, kaip jie "ant tiek" gerai grojo, kad Dream Theater toli dar.
Rush irgi savo kai kuriuose koncertuose atlieka Moving Pictures ištisai. Bet Rush kaitalioja setlistą ir turi didelę jūrą gabalų rezerve... tokias varijuot mėgstančias grupes aš labai gerbiu.
Darosi populiaru muzikantams susirinkti ir gyvai sugroti tam tikrą albumą ištisai (Cavalera, the Gathering) arba štai BEAT prikelia King Crimson. Seniems fanams pasidžiaugti, naujiems - atrasti.
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
Liepos 21-osios naktį Ukrainos nusipelniusi am artistui ir baleto „L ife Dance“ teatro solistui Ol eksandrui Garbarčukui sustojo širdis. Šokėjas, kuris kartu su dainininke Ruslana 2004 m. nušvietė „Eurovizijos“ sceną pergalingo jų pasirodymo metu, mirė nuo s
Paskutiniai du siūlymai (Illusion ir You Keep On Moving) labai panašūs, tokios atmosferiškai melancholiškos dainos. Abu kūriniai nuo seno pažįstami ir labai mano mėgstami.
Konditerijaus dienos dainų siūlymai pastaruoju metu mane nervina. Tik gerąja prasme. Nes primena apie daug puikios muzikos, kurią norisi perklausyti, bet nėra kada. Gabūt kada iš šių dienų pavyyks...
2006 m. gruodžio 14 d. 18:13:54
2006 m. gruodžio 13 d. 22:35:12
o del muzikos, taj jie cia beleka daro, muzika nera svarbi
2006 m. gruodžio 13 d. 19:54:27
2006 m. gruodžio 12 d. 15:31:37
sudu sudas meslo bliudas. Jau vemt vercia, kaip jie gadina jaunima, koki poveiki jie jiems padaro. Sudziai suknisti, as ju nekenciu.
Patiko pirmasis sakinys
2006 m. gruodžio 5 d. 19:03:06
2006 m. gruodžio 5 d. 17:27:06
2006 m. gruodžio 5 d. 14:17:23
2006 m. lapkričio 15 d. 19:28:34
2006 m. lapkričio 15 d. 19:01:15
2006 m. lapkričio 15 d. 18:49:13
2006 m. lapkričio 15 d. 17:59:17
2006 m. lapkričio 5 d. 15:48:32
O šiaip nieko gero iš tos grupės.
2006 m. lapkričio 5 d. 15:08:31
2006 m. spalio 31 d. 18:37:01
2006 m. spalio 29 d. 19:49:40
2006 m. spalio 15 d. 00:43:00
Kiek vėliau žvengiau iš jų dainų...
Stotelėje stovėdama buvau šokiruota, kai išgirdau kaip mažas vaikas dainuoja kitai mažai mergaitei su pasimėgavimi R1...
Ir galiausiai siaubas, kaip jie siaubingai gyvai dainuoja...
2006 m. spalio 12 d. 19:55:11
Ir gerbėjų turi milijonus...
Degraduoja lietuvių skonis...
Banalūs tekstai,rusiško popso muzika...
2006 m. spalio 11 d. 23:02:09
2006 m. spalio 11 d. 22:00:42
2006 m. spalio 11 d. 19:23:25