Nu man patinka tik ju dainos Pasitusinam ir afigenai, sejp kitu ir neklausiau, bet man jie nlb.. del tu dainu negaleciau sakyti, kad jie man patinka. bet..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
apverktina "muzika". Ir prisiekiu, ne esmė, kiek žmonių man sakys, kad ji daroma "ant durniaus", nerimtai ir t.t., bet aš vis tiek manau, kad mėšlo mūsuose ir taip užtenka, kam reikalinga kažkokia grupė, kuri parodijuoja pati save.
Aisku tokia muzika nera padori, bet gi nereikia jos vertint rimtai. Kartais tenka paklausyt. O kuo geriau tada G&G Sindikatas? Va ten tai tikrai apgailetina muzika, kurios neimanoma klaustytis iskyrus ta nauja ju hita. Man asmeniskai jau NL daug geriua G&G.
O jeigu NL yra undergroundine grupe, tai nera ko putotis. Kam patinka tas klausosi, juk per radija neisgirsi.
siaip tie NL yra paskutinis dumblas, o kas jo klausosi, tam reiketu IQ testa atlikti... vargu ar 100 siektu... kodel tokios muzikos klausosi jaunimas? gal todel, kad dabar nemaza dalis jaunimo degradave yra? koks turi buti zmogaus muzikinis skonis, kad klausytis tokio dumblo? man visai nieko buvo paklausyti ju daina po keliu buteliu alaus. nors tada man ir cicinas, ir zvagulis, ir yva tinka...
na taip jie intelektu ir gerais dainu tekstais nepasizymi, taciau, jie ne taip kaip kitos lietuwiskos grupes, man kelia ne pasipiktinima, o juoka manau, jie to ir siekia
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
Liepos 21-osios naktį Ukrainos nusipelniusi am artistui ir baleto „L ife Dance“ teatro solistui Ol eksandrui Garbarčukui sustojo širdis. Šokėjas, kuris kartu su dainininke Ruslana 2004 m. nušvietė „Eurovizijos“ sceną pergalingo jų pasirodymo metu, mirė nuo s
Paskutiniai du siūlymai (Illusion ir You Keep On Moving) labai panašūs, tokios atmosferiškai melancholiškos dainos. Abu kūriniai nuo seno pažįstami ir labai mano mėgstami.
Konditerijaus dienos dainų siūlymai pastaruoju metu mane nervina. Tik gerąja prasme. Nes primena apie daug puikios muzikos, kurią norisi perklausyti, bet nėra kada. Gabūt kada iš šių dienų pavyyks...
2005 m. lapkričio 5 d. 20:06:08
2005 m. lapkričio 5 d. 20:01:57
2005 m. lapkričio 5 d. 17:38:25
Tai jauciu per muzikos daunuojat NL dainas
isivaizduk dar pradetu klausyt "18 mne uze"......
kad ir kaip nemegciau istikruju NL bet ta daina nebesveika....
2005 m. lapkričio 5 d. 14:51:48
2005 m. lapkričio 5 d. 14:32:52
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. lapkričio 4 d. 18:52:25
2005 m. lapkričio 4 d. 18:40:41
2005 m. lapkričio 4 d. 17:54:15
2005 m. lapkričio 4 d. 15:23:04
2005 m. lapkričio 3 d. 19:00:30
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 3 d. 18:39:22
2005 m. lapkričio 3 d. 16:40:39
2005 m. lapkričio 3 d. 15:06:15
2005 m. lapkričio 3 d. 08:02:15
O jeigu NL yra undergroundine grupe, tai nera ko putotis. Kam patinka tas klausosi, juk per radija neisgirsi.
2005 m. lapkričio 2 d. 21:55:31
2005 m. lapkričio 2 d. 21:54:22
2005 m. lapkričio 2 d. 21:49:59
Afigienai?B*** dėjau?
Čia grupė?Kas jai leido taip vadintis?
nušauk mane,nupjauk liežuvį,bet neištarsiu,jog šitas darinys yra grupė.
enigmatic,tau ispejimas!
2005 m. lapkričio 2 d. 21:49:24
2005 m. lapkričio 2 d. 21:46:54
2005 m. lapkričio 2 d. 19:45:21