Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diskusijos apie stovyklas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
carameLee
2005 m. birželio 12 d. 11:08:21
labai ger stovykla yra balsiu, ji yra prie tryskiu miestelio, telsiu r. www.balsiai.lt>>>>pasiziurekit))) visi kas buvo atsilipeia tik gerai!

2005 m. birželio 12 d. 10:12:20
seimet varysu i kazkoke druskinikuose tik pavadinimo tai neatsimeniu

2005 m. birželio 12 d. 10:10:57
niekada nebuvau jokioj stovykloj.... noreciau...

Atsakyti
LustlosJungfer
2005 m. birželio 12 d. 10:05:18
nebuvau dar jokioj bet antradieni warysiu i plukes. gal zinot tokia?

2005 m. balandžio 29 d. 12:15:58
Ignalinoj buvau
ispudhziai jo geri ispudhziai visgi smagu,
ne nesakau, kad momenta uostyti smagu (aš netoks ir durnas) bet visumoj smagu geras tai dalykas

2005 m. balandžio 22 d. 15:09:47
as buvau pries 3 metus ir pries 2 pasakoje tai zmones buvo liux ir wiskas buvo super.. bet seip salygos biski prastos, nes mums lijo daug tai salta nameliuose buvo, ir jie mediniai tai as susirgau ir tas jau buvo liewai...

2005 m. balandžio 21 d. 19:35:53
Jegele!! As varysiu i pacia nuostabiausia kiek galiu isivaizduoti, kur jau karteli buvau, bet tada budama neisnaudojau suteiktu galimybiu, dabar taip nebus !! Vaje kaip laukiu, o butumet mate reakcija, kai suzinojau kad siais metais ta stovykla bus (nes dar galejo buti ir taip, kad sia vasara, kaip ir praeita, jinai nebutu rengiama), tiesiog sokinejau is dziaugsmo. Speju nuo birzelio pradzios pradesiu krautis daiktus . Kai pati galutinai uzsiregistruosiu ir jums galesiu pasakyti daugiau, kol kas dar ne, nes ir taip labai daugkas ten nori

2005 m. balandžio 21 d. 17:22:48
Buvau berods tris metus is eiles stovykloj uz Kauno."Pusynas" berods vadinosi.Na visai smagu buvo,tik paskutiniais metais suprastejo pvz. maistas.Tad sekanciais tevai neleido.Siais irgi zadu vaziuot i dvejas,tad labai vasaros laukiu.

2005 m. balandžio 21 d. 14:17:59
Uzsienio geresnes uz Lietuvos be abejoniu...

2005 m. balandžio 20 d. 15:32:48
fe, kaip nemegstu stovyklu.

2005 m. balandžio 18 d. 06:52:11
na, nebuvau jokioj stovykloj, bet teko girdeti labai gerus atsiliepimus apie stovykla Varniuose, ypac tuo metu kai buna Bliuzo arba Roko naktys

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
super_girl
2005 m. sausio 24 d. 18:56:29
Aš jau pradedu rūpintis į kokią stovyklą šią vasarėlę reikės vykti, nors dar nieko neradau, nenoriu į tas labai brangias, kažkaip man pasiseka rasti fainas ir visai pigias, gerose vietose,pvz: praeitais metais buvau net prie jūros 10 dienų, o dar praeitais prie labai faino ežero netoli Molėtų . Nu dar laiko daug, rasiu dar ką nors...

2005 m. sausio 24 d. 18:21:32
as buvau biologu stovykloje(klaipedoje lygtais zvejone vadinosi ai nebeprisimenu)labai idomu buvo,prasimaitinau ledais,sriuba,limonadu ir keksiukais(gryzusi numeciau6 kg!!!!!!),bet siap idomu buvo gal ir siais metais reiks vaziuoti...tik nervindavo,kad anksti keltis reikedavo ir labai toli eiti

Atsakyti
yndre
2005 m. sausio 24 d. 18:08:51
na.. stovykloj buvau tris kartus.. pirma kart senai buvau zilvicio... atsimenu, patiko..
o pastaruosius du metus varau i talsa (kas zinot taura siauliu raj, tai turit zinot ir sia).. apgriuvus tokia bet nieko... bent jau faini zmones renkas
bet siaip nebemanau kad vaziuosiu, isaugama, praeita vasara tik ir pykaus su vadovais, nervino. norisi laisves, o stovykla tam nelb tinka.. aisq ziurint kokia ir kokie vadovai.

2005 m. sausio 24 d. 15:42:25
turiu kaima kur yra vasarom geriau nei stovyklose...visiska laisve!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Aistuliux
2004 m. spalio 28 d. 13:50:56
as tai dwi wasaras is eiles wariau i sporto stowykla. organizawo baseino trenere. krc, atsikeli puse astuoniu, manksta, pawalgai, susitwarkai kambari, treniruote, pietus, pailsi walanda, wel treniruote, tada wakariene, wel kokia nesamone su sportu susijusi. galu gale wakare einam i diskana, bet leidzia tik iki 22 buti ir waro miegoti. wisa nakti klausomes kaip groja muzika ir pawydim. tada ryte wel tas pats. Galutinis rezultatas - per 10 dienu numesti 5kg. Sia wasara warysiu i kokia normalia stowykla.

2004 m. spalio 28 d. 11:48:20
aplamai gyvenime nebuvau jokioj stovykloj

2004 m. spalio 27 d. 19:13:53
buvau krikscioniskoj stovykloj, kuri man labai patiko. nors ten buvo daug apie dievulius,taciau zmones lb draugiski. jega. susiradau daug draugu idomiau, negu trintis kaime

Atsakyti
hera
2004 m. spalio 27 d. 17:32:16
buvau vienoje tokioje stovykloje, kurioje man nepatiko(nezinau gal ten buvo ne stovykla, bet sake kad stovykla) na vienu zodziu nuo to laiko i stovyklas net nesinori vaziuoti.

Atsakyti
lucky1
2004 m. spalio 18 d. 19:54:36
Varysiu kita vasara i skautu stovikla ten labai faina.

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Evelyn Evelyn Evelyn Evelyn
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1998
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 45290