nebuvau dar jokioj bet antradieni warysiu i plukes. gal zinot tokia?
ne nesakau, kad momenta uostyti smagu (aš netoks ir durnas) bet visumoj smagu geras tai dalykas
as buvau pries 3 metus ir pries 2 pasakoje tai zmones buvo liux ir wiskas buvo super.. bet seip salygos biski prastos, nes mums lijo daug tai salta nameliuose buvo, ir jie mediniai tai as susirgau ir tas jau buvo liewai...
Jegele!! As varysiu i pacia nuostabiausia kiek galiu isivaizduoti, kur jau karteli buvau, bet tada budama neisnaudojau suteiktu galimybiu, dabar taip nebus !! Vaje kaip laukiu, o butumet mate reakcija, kai suzinojau kad siais metais ta stovykla bus (nes dar galejo buti ir taip, kad sia vasara, kaip ir praeita, jinai nebutu rengiama), tiesiog sokinejau is dziaugsmo. Speju nuo birzelio pradzios pradesiu krautis daiktus . Kai pati galutinai uzsiregistruosiu ir jums galesiu pasakyti daugiau, kol kas dar ne, nes ir taip labai daugkas ten nori
Buvau berods tris metus is eiles stovykloj uz Kauno."Pusynas" berods vadinosi.Na visai smagu buvo,tik paskutiniais metais suprastejo pvz. maistas.Tad sekanciais tevai neleido.Siais irgi zadu vaziuot i dvejas,tad labai vasaros laukiu.
na, nebuvau jokioj stovykloj, bet teko girdeti labai gerus atsiliepimus apie stovykla Varniuose, ypac tuo metu kai buna Bliuzo arba Roko naktys
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš jau pradedu rūpintis į kokią stovyklą šią vasarėlę reikės vykti, nors dar nieko neradau, nenoriu į tas labai brangias, kažkaip man pasiseka rasti fainas ir visai pigias, gerose vietose,pvz: praeitais metais buvau net prie jūros 10 dienų, o dar praeitais prie labai faino ežero netoli Molėtų . Nu dar laiko daug, rasiu dar ką nors...
as buvau biologu stovykloje(klaipedoje lygtais zvejone vadinosi ai nebeprisimenu)labai idomu buvo,prasimaitinau ledais,sriuba,limonadu ir keksiukais(gryzusi numeciau6 kg!!!!!!),bet siap idomu buvo gal ir siais metais reiks vaziuoti...tik nervindavo,kad anksti keltis reikedavo ir labai toli eiti
na.. stovykloj buvau tris kartus.. pirma kart senai buvau zilvicio... atsimenu, patiko..
o pastaruosius du metus varau i talsa (kas zinot taura siauliu raj, tai turit zinot ir sia).. apgriuvus tokia bet nieko... bent jau faini zmones renkas
bet siaip nebemanau kad vaziuosiu, isaugama, praeita vasara tik ir pykaus su vadovais, nervino. norisi laisves, o stovykla tam nelb tinka.. aisq ziurint kokia ir kokie vadovai.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
as tai dwi wasaras is eiles wariau i sporto stowykla. organizawo baseino trenere. krc, atsikeli puse astuoniu, manksta, pawalgai, susitwarkai kambari, treniruote, pietus, pailsi walanda, wel treniruote, tada wakariene, wel kokia nesamone su sportu susijusi. galu gale wakare einam i diskana, bet leidzia tik iki 22 buti ir waro miegoti. wisa nakti klausomes kaip groja muzika ir pawydim. tada ryte wel tas pats. Galutinis rezultatas - per 10 dienu numesti 5kg. Sia wasara warysiu i kokia normalia stowykla.
buvau krikscioniskoj stovykloj, kuri man labai patiko. nors ten buvo daug apie dievulius,taciau zmones lb draugiski. jega. susiradau daug draugu idomiau, negu trintis kaime
buvau vienoje tokioje stovykloje, kurioje man nepatiko(nezinau gal ten buvo ne stovykla, bet sake kad stovykla) na vienu zodziu nuo to laiko i stovyklas net nesinori vaziuoti.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 12 d. 11:08:21
2005 m. birželio 12 d. 10:12:20
2005 m. birželio 12 d. 10:10:57
2005 m. birželio 12 d. 10:05:18
2005 m. balandžio 29 d. 12:15:58
ispudhziai jo geri ispudhziai visgi smagu,
ne nesakau, kad momenta uostyti smagu (aš netoks ir durnas) bet visumoj smagu geras tai dalykas
2005 m. balandžio 22 d. 15:09:47
2005 m. balandžio 21 d. 19:35:53
2005 m. balandžio 21 d. 17:22:48
2005 m. balandžio 21 d. 14:17:59
2005 m. balandžio 20 d. 15:32:48
2005 m. balandžio 18 d. 06:52:11
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 24 d. 18:56:29
2005 m. sausio 24 d. 18:21:32
2005 m. sausio 24 d. 18:08:51
o pastaruosius du metus varau i talsa (kas zinot taura siauliu raj, tai turit zinot ir sia).. apgriuvus tokia bet nieko... bent jau faini zmones renkas
bet siaip nebemanau kad vaziuosiu, isaugama, praeita vasara tik ir pykaus su vadovais, nervino. norisi laisves, o stovykla tam nelb tinka.. aisq ziurint kokia ir kokie vadovai.
2005 m. sausio 24 d. 15:42:25
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. spalio 28 d. 13:50:56
2004 m. spalio 28 d. 11:48:20
2004 m. spalio 27 d. 19:13:53
2004 m. spalio 27 d. 17:32:16
2004 m. spalio 18 d. 19:54:36