Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Visu laikų geriausias filmas....

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Priesajka
2005 m. spalio 5 d. 16:30:55
"Raudonoji roze 1 2 3"

Atsakyti
Velvet_rain_drops
2005 m. spalio 2 d. 10:11:44
Jėzau,kas čia visiem su ta 8mile pasidarė?

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. spalio 2 d. 10:04:23
[rockgirl rašė:
]
T_y_L_a rašė:
[rockgirl rašė:
]Ispudingiausi filmai kuriami rytu salyse. Juose pilna poteksciu kuriu nevisad izvelgsi ar suprasi viena kart ziuredama filma ji tektu pamatyt maziausiai tris kartus,
ir tyla gali isreiksti daugiau nei zodziai, kas neimanoma vakarieciu filmams.
Zodziu, kas yra mate 'Bisumo skraidantis karys' , 'Leles' ir daug kitu rytuose kurtu filmu supras...

Jei esi ar manai kad esi pakankamai stipri ir atvira suprasti, paziurek Matrix ir jos antra bei trecia dali.
labai suklysi jei manysi kad tai tik efektu kratinys,kaip teko girdeti.
Aš filma žiurejau mažiausiai penkis kartus bet kikviena karta atrandu vis kažką naujo ko nepastebejau.
Na žodzžiu jei nematei linkiu gero žiurejimo.

Suprantu, ka nori pasakyt, nes kai ziurejau pirma dali, buvo vietu, kur visiskai pasimesdavau ir nesuprasdavau kur, kas, kaip. Bet siaip fantastika manes nezavi, nesvarbu, kokios to filmo potekstes, ar ka nori tuom irodyt. Bet gal kada reiks paziuret. Taciau as visvien dievinu filmus, kur buna tobulai suderintas siurkstumas su svelnumu, kur filmas buna isigeres romantikos, grozio, subtilumo, ziaurumo ir t.t. ... kazko nenusakomo...

Visikai suprantu, bet pabandyk dar karta paziureti pirma dali, o tada ir kitas..
Siaip kai pirma karta ziurejau pati nieko nelabai supratau, buvo svarbu keli faktai : myli, graziai, isgelbes. Bet tai buvo labai pavirsutiniska. Jau esu ta trilogija paziurejusi apie 7kartus, ir kieviena karta pastebiu kaska ko nepastebejau anksciau. Siaip visas filmas yra pagristas biblija, ir budistu ismintim, ten isminties tiek kad as per tiek kartu ne viska suvirskinau, ir aisku iki tam tikro amziaus gal ir nesuprasiu. Bet siaip galiu pasakyti tiek, ten kiekvienas zingsnis yra zengiamas su tikslu ir prasme.
Na o be sios trilogijos labai geri yra k-paxas, amistadas, zalioji mylia neblogas, va prisimenu toki rytieciu filma apie keturias moteris ir ju gyvenimus, tik niekaip pavadinimo neatgamainu, tik prisimenu,kad labai geras buvo, The Animatrix, Constantine, Rurouni Kenshin(anime) ir angel sanctuary (taip pat anime).
Tik labai nesuprantu kaip titanikas,arba drugio efektas gali buti graudinantys filmai...
Nieko priesisko neturiu,tik nesuprantu..

Atsakyti
anolla
2005 m. spalio 1 d. 12:57:45
gal ir ne pats geriausias bet man labai patiko filmas ''Drugio efektas''

2005 m. rugsėjo 24 d. 11:15:03
na jeigu 8mylia cia priskiria geriausiems visu laiku filmams, tai jau atejo pasaulio pabaiga

2005 m. rugsėjo 24 d. 11:00:22
"Zmogzudyste.lt" (".com for Murder"), "dzo bleko viesnage" ("Meet Joe Black"), "8 mylia" ("8 Mile"), "Titanic", "Pragaro virtuves vaikezai" ("Sleepers"), "Dvylika bezdzioniu" ("Twelve Monkeys"), "Interviu su vampyru" ("Interview With The Vampire"),...

2005 m. rugsėjo 24 d. 10:48:18
T_y_L_a rašė:
[rockgirl rašė:
]Ispudingiausi filmai kuriami rytu salyse. Juose pilna poteksciu kuriu nevisad izvelgsi ar suprasi viena kart ziuredama filma ji tektu pamatyt maziausiai tris kartus,
Zodziu, kas yra mate 'Bisumo skraidantis karys' , 'Leles' ir daug kitu rytuose kurtu filmu supras...

Jei esi ar manai kad esi pakankamai stipri ir atvira suprasti, paziurek Matrix ir jos antra bei trecia dali.
Aš filma žiurejau mažiausiai penkis kartus bet kikviena karta atrandu vis kažką naujo ko nepastebejau.

Suprantu, ka nori pasakyt, nes kai ziurejau pirma dali, buvo vietu, kur visiskai pasimesdavau ir nesuprasdavau kur, kas, kaip. Bet siaip fantastika manes nezavi, nesvarbu, kokios to filmo potekstes, ar ka nori tuom irodyt. Bet gal kada reiks paziuret. Taciau as visvien dievinu filmus, kur buna tobulai suderintas siurkstumas su svelnumu, kur filmas buna isigeres romantikos, grozio, subtilumo, ziaurumo ir t.t. ... kazko nenusakomo...

Atsakyti

2005 m. rugsėjo 24 d. 10:44:54
ice age!!!! geriasias!!! siaip patiko skrydis virs gegutes lizdo, love actually, italu nuotykiai niu jorke, psichoterapija, the hitchhikers guide to the galaxy!!!!!
42

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:39:37
[rockgirl rašė:

Atsakyti
[rockgirl]
2005 m. rugsėjo 24 d. 06:02:44
Ispudingiausi filmai kuriami rytu salyse. Juose pilna poteksciu kuriu nevisad izvelgsi ar suprasi viena kart ziuredama filma ji tektu pamatyt maziausiai tris kartus,

Atsakyti
theJumpoff
2005 m. rugsėjo 24 d. 05:53:50
Tikrai ne Hollywood'o filmas. Jauciu,kas nors is euro ar asian films

2005 m. rugsėjo 23 d. 21:20:45
Nebylusis kinas. T_y_l_o_s gyvenimo istorija. Juodo humoro tragikomedija.
Rodo kasdien.

Atsakyti

2005 m. rugsėjo 23 d. 20:54:13
Man pats geriausias filmas yra Švytėjimas 'The Shining' . . . sužavėjo jis mane.

Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. rugsėjo 23 d. 20:24:31
Ziedu Valdovas man,aciu.

Dar Star Warsai yra BIG,bet nieko neturiu kol kas pasakyt nes maciau tik naujausiaja paskutiniaja dali.

2005 m. rugsėjo 23 d. 19:47:39
sunshine,tuos ir aš paminėčiau šiaip.labai dėkinga tau už "skylę"tavo dėka ją pamačiauir patiko lb.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:44:08
8 mylia tikrai geras, bet ne pats geriausias, man tai atrodo kad "Titanic" pati legenda... bent jau žiūrint mano akimis... "drugio efektas" labai patiko... dar "skylė"...

Atsakyti
orangeee_girl
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:22:11
joa 8 mile taip pat labai geras filmas reikes kada vel pasiziuret ji....

2005 m. rugsėjo 23 d. 19:09:38
negalėčiau išskirti.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
her_dreamy_eyes
2005 m. rugsėjo 23 d. 19:06:03
manau neimanoma isrinkti geriausio...yra ne vienas ir ne du filmai,turintis gilia prasme,ir verciantys susimastyt...man-tai gero filmo bruozai..

2005 m. rugsėjo 23 d. 18:55:57
mano manymu tai Titanikas, kas be ko ir drugio efektas....abu filmai sugraudino...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1594
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 151999