man jis patinka su atlanta ilgai netemps. nieko jiems gero neiseis. nera ji tokia gera dainininke, kad galetu ji islaikyt prie saves. va dabar jis man labiau patinka nei is pat pradziu koks buvo.
Greven (Užblokuotas)
2005 m. gruodžio 24 d. 10:21:46
jonas nera metalas...Sakyciau alternatyvus zmogus ir tiek...Bent jau Lietuvoje niekas is metalistu tarpo jo metalistu nelaiko.So, tegul daro ka nori, jo pasirinkimas.
Pastebėjau kad dabar Jonas mala š nes suprato kad tokio pagrindinio prizo jis tikrai nesiekia . .o ta 'Vieną naktį' žiauriai nuostabi daina , ,blem m ,,o jis su tokia kvaial veido išraiška dainavo ją per atranką , ,
apie runation nieko nealiu pasakyti bet jonas tai tox pasikeles pasidare!!! jis anksciau man taip patiko bet dabar taip suzvaigzdejo ir taip man nebepatinka... gerai vakar ant jo pasake shapras
Jei žmogus nori išbandyti vis ką nors naujo, jis jau išduoda kažką? Labai keista. Galų gale, jei jis sutiko truputį pagroti Atlantai, tai dar nereiškia, kad su ja gros vis amžinybę. O ir iš Ruination Jonas niekur neišeina.
P.S. Sutikdamas groti su Atlanta, Jonas puikai galėjo numanyti, kokia bus metalistų reakcija, ir jei jam būtų svarbi kieno nors nuomonė, jis nebūtų sutikęs.
Čia mano prielaidos.
Kas liecia tai, kad Jonas sutiko su Atlanta groti ir kodel, mano akim, ziurint, tai yra pakankamai smerktinas dalykas: pries einant i si realybes sou, pastarasis asmuo labai vare ant "Zalvarinio", esa jie supopsejo, pasinese i komercija, po paskutiniojo ju albumo isleidimo. O ka jis pats dabar daro? Dar daugiau, jis gi prisiekinejo, kad neisduos savo principu, savo muzikos, savo bendravimo ipatybiu - o ka jis dabar daro?
Pasnekejus su zmonem, kurie pazista Jona, teko isgirsti, kad daugelis,net ir tu, kurie ji palaike, labai nusivyle juo...
man tai neatrodo labai jau smerktina kad jis sutiko su atlanta grot. juk daugiau ar maziau kiekvienas sau naudos ziuri. aisku negrazu pries ruination,bet. na gal mano poziuris toks nes esu pagarsejus savanaude
jis neturi savigarbos visai...sutiko su atlanta grot vien tam, kad butu matomas kai iseis is dangaus...jai buvo toks uztikrintas savo isitikinimais ir siekiais, tai kodel visa tai isdave, pasirinkdamas lengviausia kelia o nesistenge igyvendinti to su savo grupe?....
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2006 m. sausio 3 d. 18:04:51
2006 m. sausio 3 d. 17:47:23
O jis nėra jau toks geras vokalistas, kad vardan populiarumo nesilaikytų įsikibęs jos neegzistuojančio sijono...
2006 m. sausio 2 d. 09:56:02
2005 m. gruodžio 27 d. 20:48:00
2005 m. gruodžio 24 d. 12:25:58
Nu ir Hopeless nuomoniu kaitos greitis...
A,tada gerai viskas
2005 m. gruodžio 24 d. 10:29:19
2005 m. gruodžio 24 d. 10:28:04
Nu ir Hopeless nuomoniu kaitos greitis...
2005 m. gruodžio 24 d. 10:21:46
2005 m. gruodžio 24 d. 10:17:45
2005 m. gruodžio 24 d. 10:11:53
2005 m. gruodžio 23 d. 15:22:25
2005 m. gruodžio 15 d. 14:28:40
2005 m. gruodžio 15 d. 09:50:46
2005 m. gruodžio 14 d. 13:37:35
2005 m. gruodžio 3 d. 12:03:50
P.S. Sutikdamas groti su Atlanta, Jonas puikai galėjo numanyti, kokia bus metalistų reakcija, ir jei jam būtų svarbi kieno nors nuomonė, jis nebūtų sutikęs.
Čia mano prielaidos.
2005 m. gruodžio 2 d. 16:30:22
2005 m. lapkričio 28 d. 06:46:20
Pasnekejus su zmonem, kurie pazista Jona, teko isgirsti, kad daugelis,net ir tu, kurie ji palaike, labai nusivyle juo...
2005 m. lapkričio 27 d. 19:45:52
2005 m. lapkričio 27 d. 19:26:01
2005 m. lapkričio 27 d. 18:08:44