O man pavyzdziui patinka tas jo grieztumas, nebijojimas visiems i akis pasakyti tiesa. Jis bent jau neveidmainiauja. Be to jis vienintelis is dangaus dalyviu dainuoja Ditkovskio ar Smorigino dainas - jau vien delto jis nusipelne mano pagarbos
timberleikas-gaidys rašė: Tai cia tas Jonas yra ruination kazkokio tai vokalistas? Ka galiu pasakyt tada, visikas avigalvis, 100% atitinkantsi idioto savoka, net galetu but ilisutruotas tarptautiniu zodziu zodyne kaip pavyzdys kas yra idiotas. Ir siaip jis yra niekam tikes savanaudis arogantiskas nevykelis. Keista ten jam dar nieks nedave i galva. Gal visi laikosi vien del televizijos, kad nebutu skandalu, nes siaip tokiam dalbajobui jau senai laikas snuki isdauzyt.
Visa tai parašė žmogus kuris kažkurioje temoje labai nuoširdžiai surašė 8 ar 9 priežastis kodėl MOKINUKĖS yra labai gera grupė.
Pz taip lietuviai . .visi jūs dievai kol nereikia nieko patiems daryti. Blem, kaip mūsų šalyje gali būti kažkokia gera muzika kada kiekvienas kažką normalesnio darantis žmogus iškarto išdedamas į šuns dienas? Taip, turi tas Jonas krūva neigiamų savybių, taip yra arogantiška, bet kartu ir silpna asmenybė, žaidime dažnai bando vienokiai ar kitokiais metodais pakreipti žiūrovus į savo pusę blah blah . . bet dainuot jis tikrai moka, groti - tuo labiau. Turi savybes ir duomenis reikalingus geram daininkui, turi supratimą apie gerą muziką . . vnzh, galir neikt mane kiek norit, bet pateikit normalius argumentus.
P.S. Visas šitas mano vertinimas daromas tik pagal tai kaip Jonas atrodo scenoje , ,nežinau koks jis iš tikro yra savo gyvenime, galbūt susipažinus pradėčiau jo nekęsti . . bet jo kuriamą muziką vertinu ir vistiek vertinčiau gerai.
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 8 d. 13:48:24
Seip jis uz Antana geriau bet ir negaliu pakesti.Apie Antana yra atskira tema as manau kad jis turejo iskristi as to labai norejau bet neiskrito tas arkliasnukis Antanas tad man jie abu yara vienodai slykstus.
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 8 d. 12:27:21
As visiskai pritariu:
"Timberleikas - gaidys"Kad joneliui reikia snuki ten ismalti ir kad jis yra visiskas 100%avigalvis ir idiotas ir tikras nevykelis.
Siap jis ten per daug maivosi ir vaidina teisinguoli tipo koks as saunuolis ir kokie visi aplinkiniai nevykeliai.
timberleikas-gaidys rašė: Tai cia tas Jonas yra ruination kazkokio tai vokalistas? Ka galiu pasakyt tada, visikas avigalvis, 100% atitinkantsi idioto savoka, net galetu but ilisutruotas tarptautiniu zodziu zodyne kaip pavyzdys kas yra idiotas. Ir siaip jis yra niekam tikes savanaudis arogantiskas nevykelis. Keista ten jam dar nieks nedave i galva. Gal visi laikosi vien del televizijos, kad nebutu skandalu, nes siaip tokiam dalbajobui jau senai laikas snuki isdauzyt.
Kaip meniskai, korektiskai ir tiesiog nuostabiai issakyta mintis - man patiko. Sutinku su tavo nuomone - 100% teisybe pasakei
yellowglow88 rašė: jonas - labai ryški asmenybė, manau net pati ryškiausia šiame muzikiniame šou. aš jį gerbiu už tai, kad tai vienintelis žmogus iš tų visų “danguje“ esančių, kuris reiškia savo nuomonę ir išsako tai ką galvoja..aš esu panaši dėl to į jį..man patinka tai, kad nevaro už akių, o tiesiai šviesiai gali pasakyt ką galvoja.
Asmenybe - cha, pro kuria vieta?
Issako savo nuomone - pries kamera, kai yra akis i aki su zurnalistu - taip, bet kitiems dalyviams - dazniausiai ne. Siulyciau idemiau pasiziureti kartais...
Beje, sakyciau, kad tu cia labai graziai nusisnekejai Jei nori sneketi apie tuos, kurie issako savo nuomone "Danguje" - pirmiausia, minek Dovile, nes Jonas jai tikrai neprilygsta...
Didziuotis tuo, kad esi panasi i liurbi? - sekmes gyvenime, priimk mano9 uzuojauta...
Ir jis suaugęs vaikis.Bjaurus,tiesmukas erelis pakirptais sparnais,todėl labai būtų sunku jo galvelę pramakaluoti.Ot kam.Egzempliorius geras.Tegul gyvena.O tu mn juokingas.Žmogui,kuris su tavimi visiškai nesusijęs,nori galvelę paspardyti.Jei taip niežti kojas ir nagus,kibkis į savo žiuželį,girdėjau,masturbacija nervus nuramina ir atpalaiduoja nuo visokių sudirgimų.
Nesupratau taves? As primityvus, nors tu ir tu apti ji apiberi neigiamais epitetais. As tai stebiuosi kaip ji visi ten dar gali pakest toki kvaili pasikelusi. O masturbacijos tai netruiu ka atsakyt, posakis, kad kiekvienas sprendzia pagal save, jau visiem gerklej stovi, o jei norejai siaip izeist mane, tai neturi uz ka, nes as nesu tau kol kas nieko blogo pasakes, taip, kad kita karta susilaikyk nuo izeidinejimu, nes as galiu dar ne tiek...
Koks tu primityvus.Žinok,smurtu nieko nepasieksi,negi tavęs tėvelai to nemokė?
Ir jis suaugęs vaikis.Bjaurus,tiesmukas erelis pakirptais sparnais,todėl labai būtų sunku jo galvelę pramakaluoti.Ot kam.Egzempliorius geras.Tegul gyvena.O tu mn juokingas.Žmogui,kuris su tavimi visiškai nesusijęs,nori galvelę paspardyti.Jei taip niežti kojas ir nagus,kibkis į savo žiuželį,girdėjau,masturbacija nervus nuramina ir atpalaiduoja nuo visokių sudirgimų.
Tai cia tas Jonas yra ruination kazkokio tai vokalistas? Ka galiu pasakyt tada, visikas avigalvis, 100% atitinkantsi idioto savoka, net galetu but ilisutruotas tarptautiniu zodziu zodyne kaip pavyzdys kas yra idiotas. Ir siaip jis yra niekam tikes savanaudis arogantiskas nevykelis. Keista ten jam dar nieks nedave i galva. Gal visi laikosi vien del televizijos, kad nebutu skandalu, nes siaip tokiam dalbajobui jau senai laikas snuki isdauzyt.
jonas - labai ryški asmenybė, manau net pati ryškiausia šiame muzikiniame šou. aš jį gerbiu už tai, kad tai vienintelis žmogus iš tų visų “danguje“ esančių, kuris reiškia savo nuomonę ir išsako tai ką galvoja..aš esu panaši dėl to į jį..man patinka tai, kad nevaro už akių, o tiesiai šviesiai gali pasakyt ką galvoja.
Graziai Jonukas pasirode - ciniku cinikas.
Atseit, as uzemiau pirma vieta, bet nieks is esanciu manes nepagyre, tai butinai reikejo paklausti Andriaus, uz kla gi vis delto as ja gavau - dabar visi likusieji gales sedeti, man pavydeti ir girti. Siaip, is tikruju, labai gerai pasirinko ziadimo taktika - as darau kazka gerai, mane vertina, savimi as esu be galo patenkintas, bet kitiems i akis, o ypac publikai, as turiu visada save kritikuoti ir peikti, kad nepasiekiu tobulybes.
nenustebciau, jei dauguma jo pazistamu po sio suo, jam spjaudys i snuki (tarp ju busiu ir as
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 15 d. 12:30:48
2005 m. lapkričio 14 d. 16:52:47
2005 m. lapkričio 12 d. 21:42:57
2005 m. lapkričio 12 d. 21:38:00
Tai cia tas Jonas yra ruination kazkokio tai vokalistas?
Visa tai parašė žmogus kuris kažkurioje temoje labai nuoširdžiai surašė 8 ar 9 priežastis kodėl MOKINUKĖS yra labai gera grupė.
2005 m. lapkričio 12 d. 20:23:14
P.S. Visas šitas mano vertinimas daromas tik pagal tai kaip Jonas atrodo scenoje , ,nežinau koks jis iš tikro yra savo gyvenime, galbūt susipažinus pradėčiau jo nekęsti . . bet jo kuriamą muziką vertinu ir vistiek vertinčiau gerai.
2005 m. lapkričio 8 d. 13:48:24
2005 m. lapkričio 8 d. 13:29:53
2005 m. lapkričio 8 d. 12:27:21
"Timberleikas - gaidys"Kad joneliui reikia snuki ten ismalti ir kad jis yra visiskas 100%avigalvis ir idiotas ir tikras nevykelis.
Siap jis ten per daug maivosi ir vaidina teisinguoli tipo koks as saunuolis ir kokie visi aplinkiniai nevykeliai.
2005 m. lapkričio 8 d. 10:28:43
Kaip meniskai, korektiskai ir tiesiog nuostabiai issakyta mintis - man patiko. Sutinku su tavo nuomone - 100% teisybe pasakei
2005 m. lapkričio 8 d. 10:26:52
jonas - labai ryški asmenybė, manau net pati ryškiausia šiame muzikiniame šou. aš jį gerbiu už tai, kad tai vienintelis žmogus iš tų visų “danguje“ esančių, kuris reiškia savo nuomonę ir išsako tai ką galvoja..aš esu panaši dėl to į jį..man patinka tai, kad nevaro už akių, o tiesiai šviesiai gali pasakyt ką galvoja.
Asmenybe - cha, pro kuria vieta?
Issako savo nuomone - pries kamera, kai yra akis i aki su zurnalistu - taip, bet kitiems dalyviams - dazniausiai ne. Siulyciau idemiau pasiziureti kartais...
Beje, sakyciau, kad tu cia labai graziai nusisnekejai
Didziuotis tuo, kad esi panasi i liurbi? - sekmes gyvenime, priimk mano9 uzuojauta...
2005 m. lapkričio 3 d. 18:38:32
Nesupratau taves? As primityvus, nors tu ir tu apti ji apiberi neigiamais epitetais. As tai stebiuosi kaip ji visi ten dar gali pakest toki kvaili pasikelusi. O masturbacijos tai netruiu ka atsakyt, posakis, kad kiekvienas sprendzia pagal save, jau visiem gerklej stovi, o jei norejai siaip izeist mane, tai neturi uz ka, nes as nesu tau kol kas nieko blogo pasakes, taip, kad kita karta susilaikyk nuo izeidinejimu, nes as galiu dar ne tiek...
2005 m. lapkričio 3 d. 18:05:43
2005 m. lapkričio 3 d. 17:57:58
2005 m. lapkričio 3 d. 13:14:02
2005 m. lapkričio 3 d. 12:05:46
Atseit, as uzemiau pirma vieta, bet nieks is esanciu manes nepagyre, tai butinai reikejo paklausti Andriaus, uz kla gi vis delto as ja gavau - dabar visi likusieji gales sedeti, man pavydeti ir girti. Siaip, is tikruju, labai gerai pasirinko ziadimo taktika - as darau kazka gerai, mane vertina, savimi as esu be galo patenkintas, bet kitiems i akis, o ypac publikai, as turiu visada save kritikuoti ir peikti, kad nepasiekiu tobulybes.
nenustebciau, jei dauguma jo pazistamu po sio suo, jam spjaudys i snuki (tarp ju busiu ir as
2005 m. lapkričio 3 d. 11:58:57
Manai kelti save aukščiau kitų ir įžeidinėti žmones yra geras bruožas?
Be abejo, bet tai siuo atveju, leistina tik man
2005 m. lapkričio 3 d. 08:41:43
2005 m. lapkričio 3 d. 08:09:20
2005 m. lapkričio 2 d. 20:14:52
bet is tikro ten jie daro ka liepia, o ne ti ka jie nori...juk kai is cia iseis joks mamontovas neatnes dainu, tures patys suktis...ai nu ka zinau...
2005 m. lapkričio 2 d. 20:14:10