Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2005 m. lapkričio 2 d. 19:48:35
Na šiandien Jonas manau atskleidė savo tikrąją asmenybę ..jis tikrai yra silpnas žmogus. Žmogų ignoravo, ir jis sukėlė tokį skandalą ten? žiauru. Dėmesio stoka jam . .ech. .šeip man jo kiek ir pagailo , bet . .na ką žinau. .man Jonas paįvairina visą tą show. Bet tikrieji rokeriai tokiose vietose negimsta

Atsakyti
Dead_soul
2005 m. spalio 23 d. 09:20:33
AnsweR D, as nepateikiu juk kaip fakto ar pateikiu o viespatie kas as per zmogus D
mahah taip jam ir reik.. matys kaip siukslintis pries lietuva D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
AnsweR
2005 m. spalio 23 d. 09:18:32
Dead_soul> tai tik tavo nuomone, nepateik jos kaip fakto o siaip jis is tikro turejo kvailai pasijusti ten atejes, nes tipo toks rokeris, o duoda visokias popso dainas dainuoti ir jauciasi nepatenkintas

2005 m. spalio 23 d. 09:12:24
AnsweR>> jos ir seniau tokios buvo.. bet jonas pasisiukslino ten atejas

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
AnsweR
2005 m. spalio 23 d. 09:10:50
Dead_soul> ryskiai perspaudi... tai dabar tos dainos, kurias Ruination sukure pries Jonui einant i "Dangu" staiga virto gaidziu?

2005 m. spalio 23 d. 08:59:43
kadangi realybes sou yra gaidys, tad ir jonas ten nuejas tapo gaidziu (mat sumane pasirodyt) ir visa ruination yra didelis ir riebus gaidys db...

Atsakyti
Nonsense
2005 m. spalio 23 d. 08:57:30
ajste rašė:
(misantropiai) >> manau, sakyti ka galwoji ir apie "krutus", ir apie "liewus" yra geras bruozhas. ish pradzhiu maniau, kad jis kelia sawe wirsh kitu. po to supratau, kad tox jo budas. taip, man patinka zhmones, kurie wisus wertina pgl sawo pozhiuri ir jiems nusishikt populiarus jie ar loozeriai, jie turi sawo nuomone ir wisada pasirenge ja ishsakyti. gera ar bloga. ir taip wisada, nepriklausomai nuo to kur esi, kokia tawo nuotaika. nes tox jau ju budas. shaunus zhmones.

idomiai tu supranti nuomones reiskima.....
1.jonas ta savo "nuomone"reiskia kaip neuzgincijama tiesa....."tu liurbis, o as ne, ir visi tylekit kai as kalbu"......nemanau kad grasinimai ir yzeidinejimai yra nuomones reiskimas...
2.sakai vertina visus pagal savo poziuri......idomiai cia butu jai visi taip vrertu kaipjis, cia tas pats jai as tave isvadinciau visokiais zodziais, pradeciau grasint i snuki, na bet kas cia tokio juk toks mano poziuris.....
3,save virs kitu jis tikrai kelia....jis jauciasi toks puikus, kad galvoja turintis teisia aiskinti kam cia vieta, kam ne, kieno dainos banalios, o kieno ne, o jai jam buna sakomos pastabos jis kaltina viska aplink save, bet tik ne save paty......
tai tiek

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. spalio 22 d. 15:42:15
rock_girl man jis ir patinka kaip zmogus...

Naujausia mano nuomone apie antana>:galbut kaip zmogus ir nieko taciau ne dainininku jam boot

2005 m. spalio 22 d. 14:56:29
man tai jis liuks!
toks geras zmogus atrodo.....
ir balsa tai jis nerealu turi....kai uztrauke 'reikejo berniukam' tai europoj wos wisos witrinos nesuskilo......
ir rastas toks ciotkas jojo
wat...................

2005 m. spalio 22 d. 14:52:06
Jona as palikau ne del to, kad jis butent yra Ruination vokalsitas, nes siaip as ju net neklausau, o todel, kad man jis patinka kaip zmogus, kalba protingai nenusnekedamas., nors gal kartais per daug tiesiai ir grubiai, bet tokius zmones as gerbiu, nzn koks jis yra tikrovei, bet isdalies man ir nelabai ydomu. Balsa jis turi ir nebloga, jau spejau tuo isitikint, nors jis dainuoja kaip ruination vokalistas jo balsas buns ir [pati maniera yra specifine

Atsakyti
ajste
2005 m. spalio 19 d. 16:14:15
misantropia >> o tu jau nebepriskiri sawes prie 'jaunosios publikos dalies'? ;]
ka ash zhinau, dajnuoja taj jis man taj.. em, hipowai. idomiai turiu galwoj. nesakau, kad lb zhawi. kaip tik - mane zhawi jo budas. shaunus wyrukas, nieko nepasakysi ;]

Atsakyti
Misantropia
2005 m. spalio 19 d. 16:12:19
Tai jam reiktų keist būdą. Paskutinį kartą, kai mačiau jį koncertuojantį su Ruination pasibaisėjau, Jis tik maivėsi ant scenos nė velnio neišdainuodamas to, ką turėjo... Na bet jaunajai publikos daliai tai visai patiko.

2005 m. spalio 19 d. 15:56:44
(misantropiai) >> manau, sakyti ka galwoji ir apie "krutus", ir apie "liewus" yra geras bruozhas. ish pradzhiu maniau, kad jis kelia sawe wirsh kitu. po to supratau, kad tox jo budas. taip, man patinka zhmones, kurie wisus wertina pgl sawo pozhiuri ir jiems nusishikt populiarus jie ar loozeriai, jie turi sawo nuomone ir wisada pasirenge ja ishsakyti. gera ar bloga. ir taip wisada, nepriklausomai nuo to kur esi, kokia tawo nuotaika. nes tox jau ju budas. shaunus zhmones.

Atsakyti
Misantropia
2005 m. spalio 19 d. 15:51:54
Manai kelti save aukščiau kitų ir įžeidinėti žmones yra geras bruožas?

2005 m. spalio 19 d. 15:46:03
ajste rašė:
ar gi ne zhemas? jau tie wisi realybes show.... ne gi dar negana? feh
vieniems patinka, kitiems ne,bet tas pasakymas "zemas lygis" juoka kelia....neturi ko prisigalvot..

shiandien pazhiurejau. priwerte tamsos baime.
shiaip tai man taj atrodo nesamone, kiek machiau.
o wa chia jau pasidalinsiu sawo nuomone. jonas - erzinantis. antanas - wepla. waidas (ar kaip jis ten) - liewas. wiktorija - . natas - . bet ish esmes - nieko doro.... daugiau nezhiuresiu.
nori pasakyt ajste kad neziuri...juokinga tikraj

nu wa, mano nuomone apie Jona wisishkai pakito. SHAUNUOLIS. patinka man tas jo tiesmukas atwirumas. ka galwoja zhmogus, ta ir sako. ir liux jis ten del augustes pasake - tikrai, kelia sawe wirsh kitu. kaip ish wirgio ishpyzdawojo. ir del ko? ejna ji shikt su tuo sawo anglu kalbos mokejimu.
Jonas Waldo ;]
Rule irgi Waldo ;] (ne y tema;])

Atsakyti
Gloria
2005 m. spalio 19 d. 15:32:45
Graziai dainuoja. Man jis patinka.

2005 m. spalio 18 d. 12:53:08
Ruination, kai ten buvo kitas vokalas, netgi labai gražiai pagrodavo.

2005 m. spalio 17 d. 12:45:16
Nepatiko man. Balsas gal ir neblogas, bet pats, kaip asmenybė, nemalonus. Kažkada atsisiunčiau tos Ruination dainų paklausyti, tą pačią dieną ir ištryniau. Ne kažkas.

2005 m. spalio 17 d. 12:06:47
Puolusi rašė:
jonas jega.ir balsas,ir stilius,ir asmenybe.nesistengia pasirodyt nei kietu,nei geru,nei blogu,nei keistu.nekalba apie kaskoki suda.

Is karto matosi, kad asmuo nepazista kito asmens, apie kuri kalba... graudi nuomones israiska, neverta skatiko.
1. balsas - Ruination tapo pajuokos objektu tada, kai prieme Jona, kuris tuo metu nesugebejo dainuoti. nesakau - taip, dabar, padirbejes tiek laiko, ismoko dainuoti, bet kas neismoktu?
2. stilius - bicas su sijonu - ne viena karta vos per galva negavo uz tai, kad taip rengiasi. bet, aisku, tu gali pasakyti, kad tai svelnumo ir meteriskumo israiska - kaip as ir norejau patvirtinti, jog jis yra Pydaras.
3. asmenybe - tuscia vieta. Ciniskesnio uz ji nesu sutikusi. beje, jei dar nepastebejai, tai savo asmenybes spragas jis bando uzglaistyti savo stiliumi.
4. nei kiet, nei geru, nei blogu, nei keistu - galiu pasakyti drasiai, kad stengiasi. 100% stengiasi - jis gyvenime ne toks, kaip ten. Kieta jis tikrai bendo vaidinti - gyvenime sedetu sau kamputy ir tyletu, nes dazniausiai neturi ka pasakyti. Ne karta buvo, kai ant varai is visu pusiu, o jis net apsiginti nesugeba. Geradaris is jo irgi ne koks - paprasytum - nepadetu, pakeltu snuki, paklaustu - Ar zinai, kas as? - ir nueitu.

Man juokinga girdei komentarus tu, kurie tikrai jo nepazista, apie jo geruma, apie jo nuosirduma - is tikruju, labai tikiuosi, kad jis asprings savo pasikelusiomis seilemis - tikiuosi, kad nelaimes ir liks kvailio vietoje.

2005 m. spalio 16 d. 12:39:30
vakar gerai pavare su ta dainele...man patiko!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1582
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 213016