eina jis sau.....vakar rode kaip kazkokia mokytoja pasake kad jo dainavime viskas blogai, tai jis greiciau suvers kalte dainos zodziams negu pripazins savo trukumus......juokina jis mane.......
Antano balsas...ka as zinau, toks kitoks, geresnis siaip nei Jono, toks sodrus, ryskus...man cia taip atrodo, jeigu kka O Jono tai toks tipinis, nera nei kad butu super stiprus...o kai dainavo jis ten vakar ar uzvakar ta nauja daina kur gavo...nu ka as zinau...per priedaini kaip ozys bliauna...man tai nepatiko....
lacunacoil rašė: as turejau omeny antana nes susipainiojau per tuos nervus tai tipo jo dainos geros ir balsas geras...nejuokinkit...kazkoks gerutis mamos vaikelis...
tai sakai mamos vaikelis?.....ta jona paty mamyte atvede i ta sou
lacunacoil rašė: as turejau omeny antana nes susipainiojau per tuos nervus tai tipo jo dainos geros ir balsas geras...nejuokinkit...kazkoks gerutis mamos vaikelis...
Negraziai shisyk Jonas padare, tai tiesiai i akis tu toks ir toks...as tai ta akimirka apshalus buvau...Galvoju gaideli tu gaideli, ak tu shneki...Ne nu bet vistiek...;]
as tai jame nieko tokio ypatingo nematau, kaip gal jam paciam atrodo...labai jau kelias kazko...
Stupid_enough rašė: robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...
niekas uz ji del gailescio nebalsuoja, jis netoks zmogus kurio reikia gailetis...vat kokio jono ir virgio tikrai gaila, del ju lopisko elgesio.....
Stupid_enough rašė: robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...
niekas uz ji del gailescio nebalsuoja, jis netoks zmogus kurio reikia gailetis...vat kokio jono ir virgio tikrai gaila, del ju lopisko elgesio.....
sakau,per ta varyma zmones perklausai normaliai nesugeba pasiruost...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 7 d. 15:52:50
2005 m. spalio 7 d. 15:45:28
2005 m. spalio 7 d. 15:22:06
2005 m. spalio 7 d. 14:56:53
2005 m. spalio 7 d. 14:32:35
2005 m. spalio 7 d. 13:09:43
dabar puse is visu cia parasiusiu vaidins kad niekad to sou nemate ir neziures, nes jiems zemas lygis....
ar gi ne zhemas? jau tie wisi realybes show.... ne gi dar negana? feh
2005 m. spalio 7 d. 11:01:32
dabar puse is visu cia parasiusiu vaidins kad niekad to sou nemate ir neziures, nes jiems zemas lygis....
2005 m. spalio 7 d. 10:56:59
2005 m. spalio 6 d. 16:47:06
2005 m. spalio 6 d. 16:39:24
2005 m. spalio 4 d. 16:54:52
as turejau omeny antana nes susipainiojau per tuos nervus tai tipo jo dainos geros ir balsas geras...nejuokinkit...kazkoks gerutis mamos vaikelis...
2005 m. spalio 4 d. 16:52:34
as turejau omeny antana nes susipainiojau per tuos nervus tai tipo jo dainos geros ir balsas geras...nejuokinkit...kazkoks gerutis mamos vaikelis...
man kartais patinka geruciai mamos vaikeliai!
2005 m. spalio 4 d. 16:51:51
2005 m. spalio 4 d. 16:51:27
2005 m. spalio 4 d. 16:48:37
dar pasakykit kad jono dainos ir balsas grazus...nesamone tas gaidys sugadins visa...sou...koks idomumas jei aiskus nuygaletojas...
nu tai mes ir nesakom kad Jono balsas ar dainos grazios o priesingai.....
2005 m. spalio 4 d. 16:45:56
2005 m. spalio 4 d. 16:42:36
as tai jame nieko tokio ypatingo nematau, kaip gal jam paciam atrodo...labai jau kelias kazko...
2005 m. spalio 4 d. 16:37:49
robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...
ups ne ta pacitavau
2005 m. spalio 4 d. 16:37:27
robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...
sakau,per ta varyma zmones perklausai normaliai nesugeba pasiruost...
2005 m. spalio 4 d. 16:36:40
Ar nebus tai kaip bare Antanas nuskriaustasis ir visi uz ji balsuos tik is gailescio.
ar nebebus taip kaip darzeli prisiklausom Virgio ir snekam nesamones
Kokias nesamones?
nei is gailescio balsuoja gi...kas cia per gailescio mitai bliamba