Stupid_enough rašė: robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...
niekas uz ji del gailescio nebalsuoja, jis netoks zmogus kurio reikia gailetis...vat kokio jono ir virgio tikrai gaila, del ju lopisko elgesio.....
jo,lacunacoil gal snekejai apie tuos,kurie balsuoja,bet manau kad is gailescio apie 10 proc.maximum,man jis is kart fainiausias buvo jej ka,pirma serija isijungus,kai dar nebuvo simpatiju antipatiju,ir jo tetos mirties...
prie ko cia mes popsistai......tipo jei rupi ne tik zmogaus dainavimas, o ir pats jis tai jau mes popsistai?....kaip matau sugebi tu nusisneket.......sakaj antanas sedi vietoj?....o ta jona as matau tik gerenti alu, rukanti ir aptarinejanti kitus...........
jis kaip tik nesedi vietoj,tokiu ir truksta zmoniu,kur butu savim ir su savo pasauliu..o jei ka as net nemaciau to konco,kur RW verke,taigi cia mano simpatijoms tai itakos nedaro(huh.. it's getting hot in here)
negaliu jus jau tokuu popsistai..aisku geriau kai kox robis dirbtinai paverkia ar antanas pasokineja...man geriau tegu jonas primusa 10 zmoniu ir dar nzn ka padaro bet man vis tiek geriau.jis... palyginkit antana ir tarkim ruination...cia mano nuomone ner ka lygint...nu supratot manau kad antanas man neptinka...jis laim es bet nepelnytai....supraskit cia reikia naujoviu o antanas sedi vietoj...
daininkui vien balso neuztenka tas jau senai zinoma, jis turi buti idomus, dainas gali namie per kompa paklausyti, zmones ateina pamatyti zmogu, paklausyti ka sneka, dainuoja ir so.... svarbu bendravimas su publika ir trauka.
lacunacoil rašė: Gerai isidemekit ir apsvarstykit siuos zodzius: CIA NE ASMENYBIU IR SAVIMI BUVIMo sou cia MUZIKINIs sou ir nesvarbu kas ka daro svarbu kaip pasirodo...manau antano su kitais pasirodziusiais ner ko lygint...nesakau kad jonas gerai pasirode...tik jam nepatiko duota daina
dainininkui reikia ne tik gerai dainuoti ka Antanas ir taip sugeba, bet ir buti tokia asmenybe kuri trauktu zmones, o jonas yra tikrai atstumentis zmogus......
Stupid_enough rašė: antanas buna savimi, nemanau kad jis specialiai kazka ten vaidina, jis charizmatiska asmenybe, tad nesvarbu ka darytu ant scenos vistiek susilauktu demesio, o tas virgis tarkim totaliai neidomus atrodo, jeigu jau esi gimes su tokia dovana ir mirsi, o jeigu jos neturi tai ir neigausi. The mighty Charisma
Del Jono, man atrodo jis ten is visu jautriausias zmogas, nes pikciausias atrodo [/quote
kas del jono, tai jis nejautrus, o jam psichetro pagalbos reikia.......
Gerai isidemekit ir apsvarstykit siuos zodzius: CIA NE ASMENYBIU IR SAVIMI BUVIMo sou cia MUZIKINIs sou ir nesvarbu kas ka daro svarbu kaip pasirodo...manau antano su kitais pasirodziusiais ner ko lygint...nesakau kad jonas gerai pasirode...tik jam nepatiko duota daina
as uz Auguste ir Bernarda! dangaus beweik visaj neziuriu, bet mano mama taj bevejk ne vienos laidos nepralejdzia... man geriau kelias i zvaigzdes nors dangus irgi nelogas
antanas buna savimi, nemanau kad jis specialiai kazka ten vaidina, jis charizmatiska asmenybe, tad nesvarbu ka darytu ant scenos vistiek susilauktu demesio, o tas virgis tarkim totaliai neidomus atrodo, jeigu jau esi gimes su tokia dovana ir mirsi, o jeigu jos neturi tai ir neigausi. The mighty Charisma
Del Jono, man atrodo jis ten is visu jautriausias zmogas, nes pikciausias atrodo
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 4 d. 16:35:48
robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...
niekas uz ji del gailescio nebalsuoja, jis netoks zmogus kurio reikia gailetis...vat kokio jono ir virgio tikrai gaila, del ju lopisko elgesio.....
2005 m. spalio 4 d. 16:35:25
Ar nebus tai kaip bare Antanas nuskriaustasis ir visi uz ji balsuos tik is gailescio.
ar nebebus taip kaip darzeli prisiklausom Virgio ir snekam nesamones
Kokias nesamones?
2005 m. spalio 4 d. 16:34:02
2005 m. spalio 4 d. 16:32:15
2005 m. spalio 4 d. 16:32:07
2005 m. spalio 4 d. 16:31:18
2005 m. spalio 4 d. 16:30:33
Ar nebus tai kaip bare Antanas nuskriaustasis ir visi uz ji balsuos tik is gailescio.
ar nebebus taip kaip darzeli prisiklausom Virgio ir snekam nesamones
2005 m. spalio 4 d. 16:27:29
2005 m. spalio 4 d. 16:26:52
2005 m. spalio 4 d. 16:26:29
2005 m. spalio 4 d. 16:24:18
2005 m. spalio 4 d. 16:23:47
2005 m. spalio 4 d. 16:21:14
2005 m. spalio 4 d. 16:16:26
Gerai isidemekit ir apsvarstykit siuos zodzius: CIA NE ASMENYBIU IR SAVIMI BUVIMo sou cia MUZIKINIs sou ir nesvarbu kas ka daro svarbu kaip pasirodo...manau antano su kitais pasirodziusiais ner ko lygint...nesakau kad jonas gerai pasirode...tik jam nepatiko duota daina
dainininkui reikia ne tik gerai dainuoti ka Antanas ir taip sugeba, bet ir buti tokia asmenybe kuri trauktu zmones, o jonas yra tikrai atstumentis zmogus......
2005 m. spalio 4 d. 16:13:56
antanas buna savimi, nemanau kad jis specialiai kazka ten vaidina, jis charizmatiska asmenybe, tad nesvarbu ka darytu ant scenos vistiek susilauktu demesio, o tas virgis tarkim totaliai neidomus atrodo, jeigu jau esi gimes su tokia dovana ir mirsi, o jeigu jos neturi tai ir neigausi. The mighty Charisma
Del Jono, man atrodo jis ten is visu jautriausias zmogas, nes pikciausias atrodo
kas del jono, tai jis nejautrus, o jam psichetro pagalbos reikia.......
2005 m. spalio 4 d. 16:12:52
2005 m. spalio 4 d. 16:01:44
2005 m. spalio 4 d. 16:01:04
2005 m. spalio 4 d. 16:00:52
2005 m. spalio 4 d. 15:59:51