as nekenciu to tavo lopo jono.....Antanas geresnis tuo kad nebando is saves nieko vaidint,
neuzsipuldineja,negrasina kitiems vien del to kad pasirodytu koks jis kietas, jis nekelia gailescio ir juoko,o jonas taip.......tas jonas tik sugeba tupet kampe su cigarete rankoj ir aptarinet ka kas kur padare ir pasake, neatkreipdamas demesio i save, o tai jam tikrai reiktu padaryt.....
o kuom antanas geresnis...ka? tipo nuskriaustaji vaidina ir aliuku dainas dainuoja...sakyk kad netaip...naujas laimis atsirado matai...nekenciu as jo...
tas tavo jonas lopu lopas yra,rimtuoli baisu vaidina,tik su savo durnais issireiskimais ir grasinimais pats parode kad paskutinis liurbis yra,jis man juoka kelia del to kad nori parodyt koks gi jis kietas yra ir visi jo bijokit nes jis yra piktas ir gali kam i snuki uzvost, tik tegul nejuokina zmoniu........
Vat po vkar jonas mano megstamiausias pasaulyje zmogus...su virgiu ...ta dauna jona ten jie primust galetu...kaip faina butu(seip nesu agresyvus ir niekad nelinkiu zmogui nelaimes bet siuo atveju).
Ir gerai pasake kad antanas suzaide ant jausmu bet ne ant muzikos del to visi pries ji iskris...ir andriusha dar jam vel daina kaip pukely dave kodel neduoda kitokiu ne tokiu kur tik jo balsas kaimiskom ir retro dainelem tinka...mes jau aliukus turim uztenka...nieko naujo...
jo.....vienoj serijoj sake kad Antanas turi gera balsa o vakar tvirtino kad ji nieko nesugeba....vaidina toki ismintinga, kad juoka tik sukialia......o is to jo fuck vakar irgi ilgai juokiausi...
o Virgio kaip nepernesu,aina sau...oats tegul ka nors padainuoja,o ne kitiems padeda vakar taip sneka,ir vis FAK,FAK FAK ,net nezino kur ta fuck naudoti
jei cia tas jonas tai aina jis********.....kieta banto pavaizduot, tik iseina atvirksciai......stai tokie zmones ir kelia gailesty....vieninteliai liurbiai ten yra jis ir tas virgis.....
ka as zn,pas mane rajone tokiu ant kiekvieno kampo galima rast,taip kad man jis nepatinkabe to ant ANTANO varo,o cia jau lemia laaaabai daug minusu is mano puses
as nezinau ko jie siekia i tas nesamones eidami negi RUNATION neuztenka visokiu gotisku fanu,,,,? Arba VA TAIP VAT taigi pilna (hardcore)gerbeju turi....nesuprantu...nori supopset...
Na, siaip as nezinau ka jis ten daro... Nes kaip isivaizduoju, tai ten darys popsines zvaigzdes... o Ruination yra geris ;] o popsas - blogis...
VejoDukra> Va Taip Vat vokalistas Natas irgi Danguj ;] labai cool zmogus jis ;]~
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 4 d. 15:56:34
2005 m. spalio 4 d. 15:52:28
2005 m. spalio 4 d. 15:41:47
neuzsipuldineja,negrasina kitiems vien del to kad pasirodytu koks jis kietas, jis nekelia gailescio ir juoko,o jonas taip.......tas jonas tik sugeba tupet kampe su cigarete rankoj ir aptarinet ka kas kur padare ir pasake, neatkreipdamas demesio i save, o tai jam tikrai reiktu padaryt.....
2005 m. spalio 4 d. 15:18:08
2005 m. spalio 4 d. 14:50:42
2005 m. spalio 4 d. 14:45:12
Ir gerai pasake kad antanas suzaide ant jausmu bet ne ant muzikos del to visi pries ji iskris...ir andriusha dar jam vel daina kaip pukely dave kodel neduoda kitokiu ne tokiu kur tik jo balsas kaimiskom ir retro dainelem tinka...mes jau aliukus turim uztenka...nieko naujo...
2005 m. spalio 4 d. 14:42:40
2005 m. spalio 4 d. 14:38:19
2005 m. spalio 4 d. 14:33:00
2005 m. spalio 4 d. 14:31:39
2005 m. spalio 4 d. 14:25:52
2005 m. spalio 4 d. 14:23:59
2005 m. spalio 4 d. 08:28:40
man jis kazkoks pasikeles atrodo 8-)
Tiksliai pastebeta
2005 m. spalio 2 d. 09:57:10
2005 m. spalio 2 d. 09:48:52
2005 m. spalio 2 d. 09:48:37
2005 m. spalio 2 d. 09:28:14
VejoDukra> Va Taip Vat vokalistas Natas irgi Danguj ;] labai cool zmogus jis ;]~
2005 m. spalio 1 d. 22:49:12
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:08:50
Stai ir visas sentimentalumas ;p
2005 m. rugsėjo 29 d. 09:26:42