| Puslapiai: 123456789 |
|
2005 m. spalio 19 d. 15:32:45 |
|
2005 m. spalio 18 d. 12:53:08 |
|
2005 m. spalio 17 d. 12:45:16 |
|
2005 m. spalio 17 d. 12:06:47 |
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. lapkričio 2 d. 19:48:35
2005 m. spalio 23 d. 09:20:33
mahah taip jam ir reik.. matys kaip siukslintis pries lietuva
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. spalio 23 d. 09:18:32
2005 m. spalio 23 d. 09:12:24
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. spalio 23 d. 09:10:50
2005 m. spalio 23 d. 08:59:43
2005 m. spalio 23 d. 08:57:30
(misantropiai) >> manau, sakyti ka galwoji ir apie "krutus", ir apie "liewus" yra geras bruozhas. ish pradzhiu maniau, kad jis kelia sawe wirsh kitu. po to supratau, kad tox jo budas. taip, man patinka zhmones, kurie wisus wertina pgl sawo pozhiuri ir jiems nusishikt populiarus jie ar loozeriai, jie turi sawo nuomone ir wisada pasirenge ja ishsakyti. gera ar bloga. ir taip wisada, nepriklausomai nuo to kur esi, kokia tawo nuotaika. nes tox jau ju budas. shaunus zhmones.
idomiai tu supranti nuomones reiskima.....
1.jonas ta savo "nuomone"reiskia kaip neuzgincijama tiesa....."tu liurbis, o as ne, ir visi tylekit kai as kalbu"......nemanau kad grasinimai ir yzeidinejimai yra nuomones reiskimas...
2.sakai vertina visus pagal savo poziuri......idomiai cia butu jai visi taip vrertu kaipjis, cia tas pats jai as tave isvadinciau visokiais zodziais, pradeciau grasint i snuki, na bet kas cia tokio juk toks mano poziuris.....
3,save virs kitu jis tikrai kelia....jis jauciasi toks puikus, kad galvoja turintis teisia aiskinti kam cia vieta, kam ne, kieno dainos banalios, o kieno ne, o jai jam buna sakomos pastabos jis kaltina viska aplink save, bet tik ne save paty......
tai tiek
2005 m. spalio 22 d. 15:42:15
Naujausia mano nuomone apie antana>:galbut kaip zmogus ir nieko taciau ne dainininku jam boot
2005 m. spalio 22 d. 14:56:29
toks geras zmogus atrodo.....
ir balsa tai jis nerealu turi....kai uztrauke 'reikejo berniukam' tai europoj wos wisos witrinos nesuskilo......
ir rastas toks ciotkas jojo
wat...................
2005 m. spalio 22 d. 14:52:06
2005 m. spalio 19 d. 16:14:15
ka ash zhinau, dajnuoja taj jis man taj.. em, hipowai. idomiai turiu galwoj. nesakau, kad lb zhawi. kaip tik - mane zhawi jo budas. shaunus wyrukas, nieko nepasakysi ;]
2005 m. spalio 19 d. 16:12:19
2005 m. spalio 19 d. 15:56:44
2005 m. spalio 19 d. 15:51:54
2005 m. spalio 19 d. 15:46:03
ar gi ne zhemas? jau tie wisi realybes show.... ne gi dar negana? feh
shiandien pazhiurejau. priwerte tamsos baime.
shiaip tai man taj atrodo nesamone, kiek machiau.
o wa chia jau pasidalinsiu sawo nuomone. jonas - erzinantis. antanas - wepla. waidas (ar kaip jis ten) - liewas. wiktorija -
nori pasakyt ajste kad neziuri...juokinga tikraj
nu wa, mano nuomone apie Jona wisishkai pakito. SHAUNUOLIS. patinka man tas jo tiesmukas atwirumas. ka galwoja zhmogus, ta ir sako. ir liux jis ten del augustes pasake - tikrai, kelia sawe wirsh kitu. kaip ish wirgio ishpyzdawojo. ir del ko? ejna ji shikt su tuo sawo anglu kalbos mokejimu.
Jonas Waldo ;]
Rule irgi Waldo ;] (ne y tema;])