Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nonsense
2005 m. spalio 4 d. 16:35:48
Stupid_enough rašė:
robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...

niekas uz ji del gailescio nebalsuoja, jis netoks zmogus kurio reikia gailetis...vat kokio jono ir virgio tikrai gaila, del ju lopisko elgesio.....

Atsakyti
Aquarius
2005 m. spalio 4 d. 16:35:25
violin rašė:
Aquarius rašė:
Ar nebus tai kaip bare Antanas nuskriaustasis ir visi uz ji balsuos tik is gailescio.

ar nebebus taip kaip darzeli prisiklausom Virgio ir snekam nesamones

Kokias nesamones?

Atsakyti
violin
2005 m. spalio 4 d. 16:34:02
jo,lacunacoil gal snekejai apie tuos,kurie balsuoja,bet manau kad is gailescio apie 10 proc.maximum,man jis is kart fainiausias buvo jej ka,pirma serija isijungus,kai dar nebuvo simpatiju antipatiju,ir jo tetos mirties...

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. spalio 4 d. 16:32:15
o man jis patiko net kol nesimate kad ten atstumtasis or so man patinka kad jis kitoks ir tai tikrai ne gailestis

2005 m. spalio 4 d. 16:32:07
prie ko cia mes popsistai......tipo jei rupi ne tik zmogaus dainavimas, o ir pats jis tai jau mes popsistai?....kaip matau sugebi tu nusisneket.......sakaj antanas sedi vietoj?....o ta jona as matau tik gerenti alu, rukanti ir aptarinejanti kitus...........

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. spalio 4 d. 16:31:18
vava jonas antras laimis atsirado jau savo diwnorasty sakiau

2005 m. spalio 4 d. 16:30:33
Aquarius rašė:
Ar nebus tai kaip bare Antanas nuskriaustasis ir visi uz ji balsuos tik is gailescio.

ar nebebus taip kaip darzeli prisiklausom Virgio ir snekam nesamones

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. spalio 4 d. 16:27:29
robis yra geras aktorius, nes verke labai itikinamai, daininkas turi buti artistiskas, o kas del Jono, jis gal dar pasikeis, jaunas yra...

2005 m. spalio 4 d. 16:26:52

Atsakyti
violin
2005 m. spalio 4 d. 16:26:29
jis kaip tik nesedi vietoj,tokiu ir truksta zmoniu,kur butu savim ir su savo pasauliu..o jei ka as net nemaciau to konco,kur RW verke,taigi cia mano simpatijoms tai itakos nedaro(huh.. it's getting hot in here)

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. spalio 4 d. 16:24:18
negaliu jus jau tokuu popsistai..aisku geriau kai kox robis dirbtinai paverkia ar antanas pasokineja...man geriau tegu jonas primusa 10 zmoniu ir dar nzn ka padaro bet man vis tiek geriau.jis... palyginkit antana ir tarkim ruination...cia mano nuomone ner ka lygint...nu supratot manau kad antanas man neptinka...jis laim es bet nepelnytai....supraskit cia reikia naujoviu o antanas sedi vietoj...

2005 m. spalio 4 d. 16:23:47
kaip visada pritariu,be to Antanas turi balsa,ir Gera balsa pagal mane,ir klausa gal netgi...

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. spalio 4 d. 16:21:14
daininkui vien balso neuztenka tas jau senai zinoma, jis turi buti idomus, dainas gali namie per kompa paklausyti, zmones ateina pamatyti zmogu, paklausyti ka sneka, dainuoja ir so.... svarbu bendravimas su publika ir trauka.

2005 m. spalio 4 d. 16:16:26
lacunacoil rašė:
Gerai isidemekit ir apsvarstykit siuos zodzius: CIA NE ASMENYBIU IR SAVIMI BUVIMo sou cia MUZIKINIs sou ir nesvarbu kas ka daro svarbu kaip pasirodo...manau antano su kitais pasirodziusiais ner ko lygint...nesakau kad jonas gerai pasirode...tik jam nepatiko duota daina

dainininkui reikia ne tik gerai dainuoti ka Antanas ir taip sugeba, bet ir buti tokia asmenybe kuri trauktu zmones, o jonas yra tikrai atstumentis zmogus......

Atsakyti
Nonsense
2005 m. spalio 4 d. 16:13:56
Stupid_enough rašė:
antanas buna savimi, nemanau kad jis specialiai kazka ten vaidina, jis charizmatiska asmenybe, tad nesvarbu ka darytu ant scenos vistiek susilauktu demesio, o tas virgis tarkim totaliai neidomus atrodo, jeigu jau esi gimes su tokia dovana ir mirsi, o jeigu jos neturi tai ir neigausi. The mighty Charisma
Del Jono, man atrodo jis ten is visu jautriausias zmogas, nes pikciausias atrodo [/quote
kas del jono, tai jis nejautrus, o jam psichetro pagalbos reikia.......

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. spalio 4 d. 16:12:52
Gerai isidemekit ir apsvarstykit siuos zodzius: CIA NE ASMENYBIU IR SAVIMI BUVIMo sou cia MUZIKINIs sou ir nesvarbu kas ka daro svarbu kaip pasirodo...manau antano su kitais pasirodziusiais ner ko lygint...nesakau kad jonas gerai pasirode...tik jam nepatiko duota daina

2005 m. spalio 4 d. 16:01:44
as uz Auguste ir Bernarda! dangaus beweik visaj neziuriu, bet mano mama taj bevejk ne vienos laidos nepralejdzia... man geriau kelias i zvaigzdes nors dangus irgi nelogas

2005 m. spalio 4 d. 16:01:04
antanas buna savimi, nemanau kad jis specialiai kazka ten vaidina, jis charizmatiska asmenybe, tad nesvarbu ka darytu ant scenos vistiek susilauktu demesio, o tas virgis tarkim totaliai neidomus atrodo, jeigu jau esi gimes su tokia dovana ir mirsi, o jeigu jos neturi tai ir neigausi. The mighty Charisma
Del Jono, man atrodo jis ten is visu jautriausias zmogas, nes pikciausias atrodo

2005 m. spalio 4 d. 16:00:52
Man tai tas Jonas praeina

2005 m. spalio 4 d. 15:59:51
as ir taip manau.......ANTANAS KIECIAUSIAS IR TASKAS!!!!!!!!!!! "D

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 23456789
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1664
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 26037