Black Sabbath įtakos galima atrast įvairiose metalo grupėse; dabar klausau Repugnant - Epitome of Darkness (death/thrash metal mixas) ir ten užsimato Black Sabbath soliakai.
2009 m. kovo 28 d. 19:12:23
Blackened rašė: Klausimas buvo apie BS, kodėl pagal tuos visus techninius duomenis BS grojo prasčiau nei JP (ar kitos panašios grupės) ir kodėl muzikine prasme jie yra pervertinti (vertinant visus tuos kriterijus, kuriuos suminėjai).
Nu su pervertinimu gal blogai išsireiškiau šį kartą...
O BS ir JP... Judas Priest vokalas žymiai geresnis už BS, kuris gali būt labai aukštas, beje JP vokalistas daug kur buvo išrinktas geriausiu metalo vokalu... Taip pat JP groja techniškiau už anuos... Su Motorhead taip pat tais pačiais atžvilgiais kaip ir JP geresni už bs mano nuomone...
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 28 d. 19:03:57
Blackened rašė:
War_Zone rašė:
Blackened rašė: Kodėl kitos thrash'o grupės groja geriau negu Slayer ar Metallica?
O kodėl ne..? Jei jie pirmieji išrado ir pradėjo groti thrash metalą tai neigi NIEKAS ateityje negali jų aplenkt? Čia viskasa pagal tą tasiykle jei pirmieji tai geriausi
Blackened rašė: ir ką reiškia tas "muzikos prasme'?
Lyginant konkrečių grupių techniškumą, vokalus, dvasingumą, gitaras, ten visi techniniai duomenys...
Su pirmuoju teiginiu, tarkim, sutinku. Nors man vis dar įdomu, kokios thrash'o grupės pradėjusios groti gerokai vėliau nei Slayer ar Metallica, taip jau aplenkė pastarąsiais ir kuo aplenkė?
Žinai tokių grupių ~ 30 ir manau man dėl to daug thrashystų pritartų... Yra nemažai grupių kurios už Slayer ir labai daug kurios už Metallica groja geriaus... Įvariais ten vokalo, gitarų, gitarų atžvilgiais...
Blackened rašė: Kodėl kitos thrash'o grupės groja geriau negu Slayer ar Metallica?
O kodėl ne..? Jei jie pirmieji išrado ir pradėjo groti thrash metalą tai neigi NIEKAS ateityje negali jų aplenkt? Čia viskasa pagal tą tasiykle jei pirmieji tai geriausi
Lyginant konkrečių grupių techniškumą, vokalus, dvasingumą, gitaras, ten visi techniniai duomenys...
Su pirmuoju teiginiu, tarkim, sutinku. Nors man vis dar įdomu, kokios thrash'o grupės pradėjusios groti gerokai vėliau nei Slayer ar Metallica, taip jau aplenkė pastarąsiais ir kuo aplenkė?
Dėl antrojo taip man nieko konkretaus ir nepasakei. Klausimas buvo apie BS, kodėl pagal tuos visus techninius duomenis BS grojo prasčiau nei JP (ar kitos panašios grupės) ir kodėl muzikine prasme jie yra pervertinti (vertinant visus tuos kriterijus, kuriuos suminėjai).
2009 m. kovo 28 d. 18:48:38
War_Zone rašė: Judas Priest (nu jie kaip ir panašiam lygmeny su BS bet manai anie turėtų būt aukščiau), dar Motorhead, Kreator.
Sodom gal
Black Sabbath iškelti taip dėl įtakos metalui bet muzikos prasme už yra tikrai geresnių aš manau
Va dar Metallica ir Slayer tikrai pervertinti... Nors ir jie išrado Thrash metal bet muzikine prasme yra visa krūva geriau grojančių grupių mano nuomone...
Visų pirma, BS, nori ar nenori, padarė didžiausią įtaką daugeliui metalo grupių, taip pat, ir tiems patiems Judas priest. O kodėl tu lygini Motorhead ar Sodom su BS, tai aš išvis nesuprantu. Visai iš kitos operos tos grupės.
Ir kad jau tamstelė taip šūkauja apie techninius dalykus, tai prašyčiau parodyti, kodėl ir kuom vadovaujantis teigiate, jog BS grojo prasčiau nei kitos panašaus braižo grupės, na, kad ir tie patys JP? Kodėl kitos thrash'o grupės groja geriau negu Slayer ar Metallica? ir ką reiškia tas "muzikos prasme'? jei tamsta toks kompetetingas muzikos kritikas esate, kaip gali pasirodyti, tai prašau nesidrovėti ir atsakyti, nes jau baisiai įdomu pasidarė.
Black Sabbath iškelti taip dėl įtakos metalui bet muzikos prasme už yra tikrai geresnių aš manau
Va dar Metallica ir Slayer tikrai pervertinti... Nors ir jie išrado Thrash metal bet muzikine prasme yra visa krūva geriau grojančių grupių mano nuomone...
visos cia isvardintos grupes yra itokotos bs tad nemanau kad jie ta prasme yra pervertinti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 28 d. 18:23:58
Judas Priest (nu jie kaip ir panašiam lygmeny su BS bet manai anie turėtų būt aukščiau), dar Motorhead, Kreator.
Sodom gal
LedZep rašė: gal nesupiks stipriai ant mannes kas nors bet queenai yra biski overrated
Nepasakyčiau. Kad nėra dėl ko jų pervertinti. Visa šlovė, visi liaupsinimai ir pripažinimas jų buvo užtarnauti, jie to verti. Visi buvo talentingi ir kūrė tikrai gerą ir nepaprastą mzuiką, pritraukė klausytoją ir įnešė daug į muzikos pasaulį. Taigi, tikrai ne pervertinti
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. spalio 14 d. 19:06:08
2010 m. spalio 14 d. 10:20:15
2010 m. spalio 14 d. 01:43:20
2009 m. balandžio 6 d. 09:13:37
Mano manymu daug dave sabbath ir zeppelin.
2009 m. kovo 28 d. 19:45:18
2009 m. kovo 28 d. 19:12:23
Klausimas buvo apie BS, kodėl pagal tuos visus techninius duomenis BS grojo prasčiau nei JP (ar kitos panašios grupės) ir kodėl muzikine prasme jie yra pervertinti (vertinant visus tuos kriterijus, kuriuos suminėjai).
O BS ir JP... Judas Priest vokalas žymiai geresnis už BS, kuris gali būt labai aukštas, beje JP vokalistas daug kur buvo išrinktas geriausiu metalo vokalu... Taip pat JP groja techniškiau už anuos... Su Motorhead taip pat tais pačiais atžvilgiais kaip ir JP geresni už bs mano nuomone...
2009 m. kovo 28 d. 19:03:57
Kodėl kitos thrash'o grupės groja geriau negu Slayer ar Metallica?
ir ką reiškia tas "muzikos prasme'?
2009 m. kovo 28 d. 18:57:42
Dėl antrojo taip man nieko konkretaus ir nepasakei. Klausimas buvo apie BS, kodėl pagal tuos visus techninius duomenis BS grojo prasčiau nei JP (ar kitos panašios grupės) ir kodėl muzikine prasme jie yra pervertinti (vertinant visus tuos kriterijus, kuriuos suminėjai).
2009 m. kovo 28 d. 18:48:38
2009 m. kovo 28 d. 18:36:52
Judas Priest (nu jie kaip ir panašiam lygmeny su BS bet manai anie turėtų būt aukščiau), dar Motorhead, Kreator.
Sodom gal
Visų pirma, BS, nori ar nenori, padarė didžiausią įtaką daugeliui metalo grupių, taip pat, ir tiems patiems Judas priest. O kodėl tu lygini Motorhead ar Sodom su BS, tai aš išvis nesuprantu. Visai iš kitos operos tos grupės.
Ir kad jau tamstelė taip šūkauja apie techninius dalykus, tai prašyčiau parodyti, kodėl ir kuom vadovaujantis teigiate, jog BS grojo prasčiau nei kitos panašaus braižo grupės, na, kad ir tie patys JP? Kodėl kitos thrash'o grupės groja geriau negu Slayer ar Metallica? ir ką reiškia tas "muzikos prasme'? jei tamsta toks kompetetingas muzikos kritikas esate, kaip gali pasirodyti, tai prašau nesidrovėti ir atsakyti, nes jau baisiai įdomu pasidarė.
2009 m. kovo 28 d. 18:30:50
Sodom gal
visos cia isvardintos grupes yra itokotos bs tad nemanau kad jie ta prasme yra pervertinti
2009 m. kovo 28 d. 18:23:58
Sodom gal
2009 m. kovo 28 d. 18:10:15
Jei jau apie tai prakalbom tai aš nuo savęs dadėčiau, kad Black Sabbath yra biški pervertinti kai kurių kitų grupių atžvilgiu...
o kokiu grupiu atzvilgiu?
2009 m. kovo 28 d. 18:07:46
2009 m. kovo 28 d. 17:44:40
gal nesupiks stipriai ant mannes kas nors bet queenai yra biski overrated
Nepasakyčiau. Kad nėra dėl ko jų pervertinti. Visa šlovė, visi liaupsinimai ir pripažinimas jų buvo užtarnauti, jie to verti. Visi buvo talentingi ir kūrė tikrai gerą ir nepaprastą mzuiką, pritraukė klausytoją ir įnešė daug į muzikos pasaulį. Taigi, tikrai ne pervertinti
2009 m. kovo 28 d. 16:30:27
2009 m. kovo 28 d. 16:22:24
2009 m. kovo 28 d. 13:44:56
sakyciau gal siek tiek STAKENAS
Ką jis pakeitė?
seip prikolinau...BET JEI ZIURINT LT MASTU JIS ATNESE TOKIUS STILIUS I LIETUVA KAIP COUNTRY,AR BLUE GRASS...
2009 m. kovo 28 d. 12:49:33
2009 m. kovo 28 d. 08:36:04
sakyciau gal siek tiek STAKENAS
Ką jis pakeitė?
seip prikolinau...BET JEI ZIURINT LT MASTU JIS ATNESE TOKIUS STILIUS I LIETUVA KAIP COUNTRY,AR BLUE GRASS...