ne vien jis taip pat Chuck Berry,Elvis Presley, ir zodis itakojo cia netinka greiciau isrado,sukure butu teisingiau,be to elvis padare viena dalyka kuris ji iskiria is kitu cia paminetu tai kad jis ispopuliarino rock and roll'a TARPTAUTINIU mastu
Frank Zappa,Jimi Hendrix,Ac-Dc,Black Sabbath,Rolling Stones,Led Zeppelin,Pink Floyd,The Doors,Iron Maiden,Judas Priest,Deep Purple,Kraftwerk,Joy Division ir žiauriai daug kitų...
pirma reiktų surasti tuos, kurie muzikos istorijoje paliko yžmų antspaudą, o tada tuos, kurie iš jų kažką pakeitė muizikoje. taigi pradžiai, Aretha Franklin ir Etta James, nes jų įtaka soul ir r'n'b didžiulė. paskui Elvis. bet vis dėlto, didžiausią įtaką visai šiuolaikinei muzikai padarė Bitlai. faktas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 15 d. 20:21:26
enchantee rašė: The Beatles.
Bitlai išpopuliarino popso muziką.Ir pirmieji panaudojo fonogramą.Tik blogi pakeitimai...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. kovo 27 d. 13:33:37
sakyciau gal siek tiek STAKENAS
Ką jis pakeitė?
2009 m. kovo 27 d. 12:52:45
sakyciau gal siek tiek STAKENAS
Ką tu čia nusišneki..?
2009 m. kovo 27 d. 12:33:21
2009 m. kovo 27 d. 12:15:50
2009 m. kovo 27 d. 00:51:30
protingi zmones kalba kad rokenrolo muzika stipriai itakojo toks Buddy Holly, o is rokonrolo mano nuomone viskas toliau ir vystesi...
ne vien jis taip pat Chuck Berry,Elvis Presley, ir zodis itakojo cia netinka greiciau isrado,sukure butu teisingiau,be to elvis padare viena dalyka kuris ji iskiria is kitu cia paminetu tai kad jis ispopuliarino rock and roll'a TARPTAUTINIU mastu
2009 m. kovo 26 d. 23:24:38
2009 m. kovo 26 d. 21:03:56
2009 m. kovo 26 d. 20:41:30
2009 m. kovo 26 d. 20:38:34
2009 m. kovo 26 d. 16:52:53
2009 m. kovo 26 d. 16:52:02
Pink Floyd, The Beatles, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Rolling Stones - sitos grupes daugiausiai itakos padare muzikos istorijoje
2009 m. kovo 26 d. 16:32:54
2009 m. sausio 15 d. 20:22:14
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 15 d. 20:21:26
The Beatles.
Bitlai išpopuliarino popso muziką.Ir pirmieji panaudojo fonogramą.Tik blogi pakeitimai...
2009 m. sausio 15 d. 20:14:26
2009 m. sausio 15 d. 19:47:47
2009 m. sausio 1 d. 15:41:12
Ne kas kitas, o Hendrixas! Sujungė bliuzą, rokenrolą, ...nu dar ir funką, išspaudė iš gitaros efektų viską, kas įmanoma, o ir įkvėpimas kitom kartom neapskaičiuojamas
sutinku su absoliučiai kiekvienu žodžiu
2008 m. spalio 9 d. 19:21:07
2008 m. spalio 5 d. 11:53:08
siaip bitlai... nors nesu as fanas, bet pakeite, labai
jo jie dave pradzia pop'sui tai isties gerai. Manau, kad viska pakeite The Rolling Stones.
Tai aišku.Bitlai davė pradžią popsui - M.Jacksonui,Madonai,Spice Girls ir pan.O Rolling Stones davė pradžią rokui...
nu dar pamirsau paminet RS
tai kitakart nepamirsk, nes jie kur kas svarbesni mano nuomone
ir geresni.. na as cia ne vienas, kitus komentarus paskaityk
Pritariu toughluck... bitlai bent jau mano nuomuone ware rock and roll.
2008 m. spalio 4 d. 21:36:23
siaip bitlai... nors nesu as fanas, bet pakeite, labai
jo jie dave pradzia pop'sui tai isties gerai. Manau, kad viska pakeite The Rolling Stones.
Tai aišku.Bitlai davė pradžią popsui - M.Jacksonui,Madonai,Spice Girls ir pan.O Rolling Stones davė pradžią rokui...
nu dar pamirsau paminet RS
tai kitakart nepamirsk, nes jie kur kas svarbesni mano nuomone
ir geresni.. na as cia ne vienas, kitus komentarus paskaityk