as zn.
pozymiai:
1nuolatinis nuovargis
2mieguistumas ar nemiga
3apetito stoka ar persivalgymas
4besaikis rukymas, alkohlio vartojimas
5nuolat prasta nuotaika
6nerimas
7beviltiskumo pojutis
8susierzinimas
9kaltes jausmas
10nepasitikejimas savimi
11fizine negalia
12nesugebejimas dziaugtis
13nenoras myletis
is knygos apie depresija, ne pati sugalvojau.
Daug kas nutyli. Realiame gyvenime niekas man nebuvo sakęs, jog serga ja. Sėdėdama čia, tokių pasisakymų randu daug. Gal tiesiog žmonės nori išsikalbėti ir tuo pačiu bijo? Tuomet viską išsako internete, bet be reikalo: žmonės čia nesupratingi ir linkę greitai nulinčiuoti už tokius bandymus prašytis dėmesio.
Kažkokią formą teko išgyventi, ir ji truko ilgai. Šiandien daug ko noriu, daug ko neturiu, bet bloga nuotaika beveik nesiskundžiu. Arba tiesiog bėgu nuo jos. ;]
sia diagnoze svaidomasi tarsi futbolo kamuoliu
topinis išsireiškimas.
2005 m. gruodžio 11 d. 20:10:42
manau, daug kas net nežino kas yra ta depresija,nes vos kam nepasisekus ar pan tuoj ją sau ir diagnozuojasi.tai kam gydytojai tada?išvis, nesąmonė kažkokia..
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
nu ir pasakei....prisiuostai koko, pasijuoki ir jau depresijos nebera? prisiputi zolytes ir tu jau sveikas?
ziurekit - klounas
depresija isgydo veikla. daug veiklos. per daug ja ivaro, o tinkamas kiekis - leidzia nebemastyti, atsijungti, susikoncentruoti tiek tuo ka darai, o ne tuom, kaip tave slopina, kaip tau nuosirdziai niekas nesvarbu ir t.t. ir siaip tai jos ISGYDYTI negalima. tik nuslopinti, paslepti. anksciau ar veliau jinai vel islenda.
kai kurie vartoja relaniuma, liti, kazkada prozakas buvo labai populiarus, bet dabar nezinau kaip. daug panasaus veikimo medziagu yra. antidepresantai vartojami esant rimtai depresijai, o ne nuotaikos pasispyriojimams.
o del depresijos.... (ajshku, jus jau wisi ten apsiskaite, ka bona_sforca atrado; ash taj tingiu), tachiau man atrodo, kad lb priklauso nuo lygio. ta prasme, kokio depresija stiprumo.... pwz daug kam depresija buna zhiema, rudeni, kai saules mazhiau.... o kitiems depresija wisa gywenima ramybes neduoda. liga ligai nelygu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 12 d. 14:46:28
as zn.
pozymiai:
1nuolatinis nuovargis
2mieguistumas ar nemiga
5nuolat prasta nuotaika
6nerimas
7beviltiskumo pojutis
8susierzinimas
9kaltes jausmas
10nepasitikejimas savimi
11fizine negalia
13nenoras myletis
Pagal situos pozymius,Depresija mane kamuoja visa sh.. gyvenima...
2005 m. gruodžio 12 d. 14:32:08
pozymiai:
1nuolatinis nuovargis
2mieguistumas ar nemiga
5nuolat prasta nuotaika
6nerimas
7beviltiskumo pojutis
8susierzinimas
9kaltes jausmas
10nepasitikejimas savimi
11fizine negalia
13nenoras myletis
2005 m. gruodžio 12 d. 14:01:08
Kažkokią formą teko išgyventi, ir ji truko ilgai. Šiandien daug ko noriu, daug ko neturiu, bet bloga nuotaika beveik nesiskundžiu. Arba tiesiog bėgu nuo jos. ;]
2005 m. gruodžio 11 d. 20:37:54
2005 m. gruodžio 11 d. 20:10:42
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gruodžio 11 d. 20:04:58
Nevermind.
2005 m. gruodžio 11 d. 19:59:22
man depresija... nes neturiu zmogaus, kuri noreciau tureti
Man irgi - labai norėjau arbatos, o niekas neišvirė. Huh.
2005 m. gruodžio 11 d. 19:57:09
2005 m. gruodžio 11 d. 19:49:26
2005 m. spalio 1 d. 11:43:07
2005 m. spalio 1 d. 06:14:14
ziurekit - klounas
taip trumpam depresijos nera.
taciau tai tik paprasciausias begimas nuo problemos.
2005 m. rugsėjo 28 d. 17:15:25
ziurekit - klounas
depresija isgydo veikla. daug veiklos. per daug ja ivaro, o tinkamas kiekis - leidzia nebemastyti, atsijungti, susikoncentruoti tiek tuo ka darai, o ne tuom, kaip tave slopina, kaip tau nuosirdziai niekas nesvarbu ir t.t. ir siaip tai jos ISGYDYTI negalima. tik nuslopinti, paslepti. anksciau ar veliau jinai vel islenda.
2005 m. rugsėjo 27 d. 17:52:38
2005 m. rugsėjo 27 d. 14:30:03
2005 m. rugsėjo 27 d. 14:22:00
antidepresantai yra vaistai keliantys nuotaika. negalima per ilgai vartoti [tik tiek kiek gydytojas nustato], nes tai narkotikas. pripranti.
ir tai nera vitaminai "subalansuota moterims, bet tinka ir vyrams".
kai kurie vartoja relaniuma, liti, kazkada prozakas buvo labai populiarus, bet dabar nezinau kaip. daug panasaus veikimo medziagu yra. antidepresantai vartojami esant rimtai depresijai, o ne nuotaikos pasispyriojimams.
2005 m. rugsėjo 27 d. 14:01:39
logiska: jeigu tai liga, ji gydoma vaistais. antidepresantais.
jyyyzus man tie "antidepresantai" skamba panashiai kaip tas, kas "subalansuota moterims, bet tinka ir wyrams"
o del depresijos.... (ajshku, jus jau wisi ten apsiskaite, ka bona_sforca atrado; ash taj tingiu), tachiau man atrodo, kad lb priklauso nuo lygio. ta prasme, kokio depresija stiprumo.... pwz daug kam depresija buna zhiema, rudeni, kai saules mazhiau.... o kitiems depresija wisa gywenima ramybes neduoda. liga ligai nelygu.
2005 m. rugsėjo 27 d. 13:56:52
2005 m. rugsėjo 27 d. 13:55:14
2005 m. rugsėjo 27 d. 13:43:37
labai aciu
2005 m. rugsėjo 27 d. 13:33:45
Viskas apie ją čia:
https://www.sveikas.lt/ligos_plac...27&id 2=&linkID=