Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Astronomija

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LadyLove
2005 m. lapkričio 6 d. 11:40:06
kazkada sake,kad 2000 metais bus zemes pabaiga,buvo?

Atsakyti
Ghostte
2005 m. lapkričio 6 d. 11:14:54
as ir varysiu io menuli!!! blin baisu man dab pasidare!!! siaubas!!!

2005 m. lapkričio 5 d. 22:58:47
siaubas, aciu, dab neusmigsiu nakti, o nee, bl negaliu kaip baisu tikrai pernelyg man baisu cia, nemegstu galaktiku, keliausiu i menuli, shudas.
viskas, dingo mano gera nuotaika.

2005 m. lapkričio 5 d. 22:14:05
siaubas..tai 2012 tai 2014 akmens amziuj nebuvo tokiu problemu, nieko zmones nezinojo ir buvo laimingi, o wa dabar reikia baimintis kad kazkas zemei atsitiks..arba nuo musu paciu kaltes arba is kosmoso kas nors parleks..

2005 m. lapkričio 5 d. 21:38:11
Žemė pavirs dulkėmis?

Astronomų duomenimis, prie Žemės artėja dulkių debesis, kuris savo kelyje šluoja viską. Jis atsirado iš juodosios skylės, esančios 28 000 šviesmečių atstumu nuo mūsų planetos.

Astronomai, stebintys šį dangaus kūną, sako, kad jiems pavyko nustatyti keistą sankaupą, kurią jau spėta pakrikštyti "chaosą sėjančiu debesiu". Jis naikina viską, kas pasitaiko jo kelyje: kometas, planetas ir žvaigždes. Dabar jis juda link Žemės.

Kosminis objektas, kuris driekiasi 10 milijonų mylių, buvo nustatytas NASA Chandra observatorijoje šių metų balandžio mėnesį ir priskiriamas "rūgštinio rūko" kategorijai. Manoma, kad paslaptingas debesis Žemę pasieks 2014 metais.

Vienintelė gera žinia, susijusi su šiuo atradimu, yra ta, kad pasitvirtina daugybė anksčiau fizikų iškeltų hipotezių.

"Bloga žinia yra ta, kad visiškas mūsų Saulės sistemos išnykimas neišvengiamas", - pranešė Albertas Šervinskis, Kembridžo universiteto astrofizikas.

Tačiau ekspertai įsitikinę, kad keistasis debesis yra sudarytas iš dalelių, kurios paprastai pasklidusios ties vadinmuoju juodosios skylės radiusu - jos savo ruožtu tam tikrą momentą buvo tiesiogiai paveiktos juodosios skylės.

Šervinskio žodžiais, ši nepaprastai didelė skylė yra 28 000 šviesmečių atstumu nuo Žemės, apytikriai mūsų galaktikos centre.

Įdomu tai, kad pernai garsus fizikas Stefanas Hovkinas buvo priverstas pakoreguoti savo teoriją apie juodąsias skyles. Iki tol buvo manoma, kad nė vienas objektas negali išeiti iš galingo gravitacinio juodosios skylės lauko. Tačiau galiausiai mokslininkas padarė išvadą, kad gaunama informacija apie šiuos objektus, patekusius į kosminę skylę, gali būti transformuota.

Ši iškreipta transformacija pirmiausiai keičiai objekto esmę. Tokiu būdu "apkrėstas" objektas transformuoja bet kokią informaciją apie kūną, kuris pasitaiko jo kelyje.

Be viso to, jeigu debesis pasieks Žemę, jo poveikis mūsų planetai bus panašus į tą, kai ant rankraščio, rašyto rašalu, užpilama vandens.

Pasak Šervinskio, informacija apie artėjantį pavojų laikoma paslaptyje, ir NASA, nenorėdama sukelti panikos, neskuba paskelbti apie savo atradimą. Tačiau astrofizikas yra įsitikinęs, kad jeigu debesis nepakeis savo kurso, mūsų galaktika sumažės iki ankstesnio savo dydžio - tai yra iki pradinio Visatos atsiradimo taško.

Mokslininkai jau kalba ir apie galimybes išgelbėti Žemę arba bent jau jos dalį, paleidus kosminį laivą į Andromedos galaktiką, esančią už 2,1 milijono šviesmečių nuo Žemės.

Leidinys "Weekly World News", remdamasis Jungtinių Amerikos Valstijų Baltųjų rūmų šaltiniu, praneša, kad Vašingtone dar viena naujiena apie pasaulio pabaigą buvo sutikta ramiai ir santūriai. Kadangi situacija neaiški ir labai primena nerimą dėl pasaulinio tvano, Vašingtonas pataria mokslininkams neskubinti įvykių ir palaukti galutinių išvadų.

www.ve.lt

ka manot?

2005 m. lapkričio 1 d. 22:57:26
T_y_L_a> tas, kuri ash turiu susideda is dvieju daliu. pirmoje rodoma "Are we alone?", antroje "Black holes". uzima 700Mb

2005 m. lapkričio 1 d. 22:55:15
Naoha> neketinu sito, mano nuomone, bullsh*to skaityti. o tau patariu sita straipsneli paskaityti: https://www.lizdas.lt/skeptic/ast...gija/ ivadas.htm ir isitikinsi, kad astrologija neegzistuoja ten ir apie horoskopus parasyta nzn, kas tie egzoteriniai mokslai, bet jeigu yra sukurtas kazkoks astrologijos univeras, tai turbut ji beprociai sukure, manau... beje, esu apsisvietes ir zmogaus pasamones veikimo srityje, todel galiu pasakyti, kad jeigu kokie horoskopai ir pasitvirtina, tai nebent del to, jog zmogus tuo tvirtai tiki ir TIK TODEL.
MANO isvada: astrologija yra shnipshtas, nevertas demesio

2005 m. lapkričio 1 d. 19:23:13
ash ja myliu

2005 m. lapkričio 1 d. 18:54:31
manes tai kazkaip astronomija nedomina...astrogija irgi...negaliu pakesti visokiu tikejimu burtais, pranasystem ir pan...skaciau kazkada labai seniai, kaip viena pana nunese burejai alano chosnau nuorauka ir pasake, jog cia jos vaikinas...o bureja tokia gera ateiti ten jiem ispranasavo ...

2005 m. lapkričio 1 d. 18:45:39
Gali mesti, ir Everesto viršūne, jei tik tau nuo to geriau.
Bet astrologija nėra egzoteriniai mokslai.

Atsakyti
Naoha
2005 m. lapkričio 1 d. 18:39:30
Mesiu nors ir visa Puntuko akmeni, jei tik po to patikesi.

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. lapkričio 1 d. 18:31:14
Noaha > egzoteriniai mokslai = astrologija? DDD
kas protingas meskit i mane kad ir visa plyta

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. lapkričio 1 d. 18:28:02
AnsweR rašė:
Naoha rašė:
Astronomija idomus mokslas, bet astrologija idomesnis...

DDDDDDDDDDDDDD nepyk, bet sujuokinai...DDDDDDDD astrologija isvis nera joks mokslas, tai tik kazkieno sugalvotas budas uzsidirbti pragyvenimui. astrologija yra ne ka tikresne uz magijos triukus, kuriuos rodo izymus magai...

Manau tą patį

O beje AnsweR, kokios trukmes tas filmas 'black holes'? Su ares paieskojau tai kelis skirtingus išmetė...

Atsakyti
Naoha
2005 m. lapkričio 1 d. 18:26:36
AnsweR rašė:
Naoha rašė:

DDDDDDDDDDDDDD nepyk, bet sujuokinai...DDDDDDDD astrologija isvis nera joks mokslas, tai tik kazkieno sugalvotas budas uzsidirbti pragyvenimui. astrologija yra ne ka tikresne uz magijos triukus, kuriuos rodo izymus magai...

O tu mane supykdei. Astrologija yra mokslas. Jei nezinojei, tai Paryziuje yra specialus universitetas, sukurtas tam, kad ismoktum ivairiausiu egzoteriniu mokslu ir panasiai. Pabandyk nors karta sudaryti tikra horoskopa, ismok skaityti is delno, burti kortomis, pasidomek tikra magija, o ne tais kvailais triukais, rodomais per darzelinuku sventes - tada galesi pasijuokti pats is saves, nes suvoksi, kad is tikruju nieko nezinojei!

Patariu tau pasizvalgyti po oficilia raganu organizacijos, Wicca, svetaine, o tik po to kalbeti: https://www.wicca.com

Atsakyti
AnsweR
2005 m. lapkričio 1 d. 18:16:28
Naoha rašė:

2005 m. lapkričio 1 d. 16:45:53

Atsakyti
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 1 d. 16:08:11
Man tai idomus dalykas ta astronomija,nes galima stebeti zvaigzdes kaip jos isidesciusios ir kaip ten viskas yra.

2005 m. lapkričio 1 d. 16:05:24

ryski klastote, nieko idomaus

2005 m. spalio 30 d. 11:03:19
T_y_L_a
2005 m. spalio 30 d. 10:56:41
https://www.nso.lt/russian/ufa.htm O.o čia tai visai įdomu

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264534