ajste> mano ziniomi,s juodoji skyle neturi kazkokio "skrandzio", kad viuska isiurbtu, todel ji paprasciausiai del savo traukos isskaido medziagu daleles i vizualiai nematoma "nieka". ash ta ir turejau omeny. aisku, kad medziagos nedingsta niekur
kazhkaip kwaila butu manyti, kad mes wisatoj wieni, ka? sawo saules sistemoj, kodel gi ne, bet wisatoj.... ten juk tiek saules sistemu! kodel taip pasisekti turejo tik musishkei?
Answer >> o kaip tu isiwajzduoji, kur dingsta wiskas, ka "isiurbia" juodoji skyle? energijos twermes desnis kazhkaip lb prieshtarauja zhodzhiui NIEKO.
kad mes ne vieni, supratau jau seniai tas filmas tik sustiprino mano isitikinima.. beje, ten ta vieta kur is kosmoso gavo kazkokius signalus... tipo tie signalai buvo tai, ka gavo uzrasyta (kazkokie skaiciai, raides)?
super_girl> ta planeta tikrai toli, nes aplink saule apskrieja per 560 metu...
zejau vakar dokumentinius filmus "Black Holes" ir "Are We Alone?" ir kazkoks bejegis pasijutau... beje, parode, kas atsitiktu, jei teoriskai Saules sistemoje atsirastu juodoji skyle: neliktu NIEKO, tik juodoji skyle...
AnsweR rašė: The_Wicked_One> nepainioji, tik sita naujiena pirma karta pasirode pries pora menesiu
O jei dar tiksliau tai dar seniau . Pirmi pranešimai jau tikrai senokai buvo, o pavasarį oficialiai, bet čia neesmė. Šiaip svarbi naujiena, tik pavadinimas jos normalus galėtų būti, o ne tas kuris dabar yra, net neprisimenu, kažkoks nelabai sąmomingas... Bet toli ta planeta...
mokslininkai atrado 10 planeta didesne uz plutona ir dabar plutono zada net neskaityti planeta. (arba as cia kazka jau painioju)
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Buvo tarpas gan netrumpas, kuomet aš astronomija itin domėjausi, dabar jau aprimau, bet tai vistiek mane begalo dominantis mokslas. Ir dar dabar neretai paskaitau visokias astronomijos enciklopedijas, taip pat ir naujienas "gaudau", laidas žiūriu.. Šiaip šiuo metu jokios įdomios naujienos neprisimenu, kai sužinosiu ką - parašysiu ... Beje kaip ir Gabux buvau naktį Molėtuose dangaus kūnų stebėti, įspūdinga ir įdomu, tik gaila kad kai su grupe buvau tai nelabai ilgai buvo galima tyrinėti... O ir žiūrėti į dangų ir jame matyti ne vien šiaip žvaigždes o ir žinoti žvaigždynų, planetų pavadinimus ir vietas smagu.
O juodoji skyle kiek zinau yra kunas su tokia stipra gravitacijos jega kad traukia net sviesa,
todel atrodo kaip 'skyle' ...
p.s AnsweR, svetaine nesunki, bet visai nebloga, www.astronautas.lt ...
kai kaskada (tiksliau po event horizont) ieskojau nete, kuo galaktika skiriasi nuo visatos
tai va zmogai zinokit, galaktiku yra daug , tarp ju ir musiske, o visata yra apskritai viskas viskas kame mes esam..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 4 d. 13:43:51
2005 m. spalio 4 d. 13:22:38
Answer >> o kaip tu isiwajzduoji, kur dingsta wiskas, ka "isiurbia" juodoji skyle? energijos twermes desnis kazhkaip lb prieshtarauja zhodzhiui NIEKO.
2005 m. spalio 4 d. 12:44:27
2005 m. spalio 4 d. 04:11:55
2005 m. spalio 3 d. 21:21:49
2005 m. spalio 3 d. 21:17:25
2005 m. spalio 3 d. 21:15:18
2005 m. spalio 3 d. 21:05:59
2005 m. spalio 3 d. 21:03:16
man patiko visai idomus buvo
2005 m. spalio 3 d. 20:38:34
zejau vakar dokumentinius filmus "Black Holes" ir "Are We Alone?" ir kazkoks bejegis pasijutau...
2005 m. spalio 3 d. 18:21:08
2005 m. spalio 3 d. 18:16:10
ar yra kas nors nuostabesnio?
na, gal tik muzika
2005 m. spalio 3 d. 18:12:55
The_Wicked_One> nepainioji, tik sita naujiena pirma karta pasirode pries pora menesiu
O jei dar tiksliau tai dar seniau
2005 m. spalio 2 d. 13:07:22
2005 m. spalio 1 d. 17:44:39
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 1 d. 06:09:43
2005 m. rugsėjo 30 d. 16:07:33
2005 m. rugsėjo 30 d. 15:51:00
2005 m. rugsėjo 29 d. 21:48:28
2005 m. rugsėjo 29 d. 21:05:26
todel atrodo kaip 'skyle' ...
p.s AnsweR, svetaine nesunki, bet visai nebloga, www.astronautas.lt ...
kai kaskada (tiksliau po event horizont
tai va zmogai zinokit, galaktiku yra daug , tarp ju ir musiske, o visata yra apskritai viskas viskas kame mes esam..