Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Astronomija

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
T_y_L_a
2005 m. rugsėjo 29 d. 20:59:31
AnsweR rašė:
2012? kas tai? cia kazkokia vaizdo medziaga, ar kas? apie juodasias skyles zinoma tiek, kad "mokslininkai tiki, jog jos egzistuoja", nes atranda laaaaabai dideles gravitacijos saltinius. is tokios gravitacijos net sviesos greiciu skrisdami nepabegtume...o is tikro tai mus pries tai sutraiskytu ta gravitacija...
beje, gal kas matet per LTV fantastini filma "juodoji skyle" ("event horizontal" lygtai angliskai)? siaip filmas sucks, bet ten buvo labai idomi teorija apie erdves iskreipima...

Maciau maciau maciau! Jo filmas tai toks nelabai, tik Lawrence Fishbourne vaidyba priverte ziureti..
Bet joh ,man ta mintis patiko, islenkti erdve taip kad vienas jos taskas atsidurtu lygiagreciai su tolimiausiu.. Idomu.. filme man patiko labiausiai tas kad taip iki galo ir neatskleide kur tas laivas pabuvo..vaizduotei vietos paliko..

Atsakyti
AnsweR
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:01:08
jo... tos juodosios skyles tikrai keistos... aisku ju labai daug yra, bet kad arti ju aplink suktusi paprastos zvaigzdes... su savo nerealiai milziniska trauka jos gali beleka itraukti...

2005 m. rugsėjo 28 d. 21:27:36
sprogus zvaigzdei aciranda juodoji skile, tai manau tu juoduju skiliu labai labai dauk yra. man kas idomiausia, tai kad jos nepraleidzia sviesos o ja isiurbia ir kad jos gali itraukti i vidu koki 10 kartu didesni uz save obijekta ;]

Atsakyti
Gabux
2005 m. rugsėjo 28 d. 21:04:31
turetu buti neimanoma. bet esu tikra, kad tokiu skyliu ir daugiau yra.
del domejimosi tai pora geru knygu ta tema skaichiau. ir kazkada ten Moletuose pas Kakara buvau kai zvaigzdes rode. Saturnas labai ispudingas pasirode.

2005 m. rugsėjo 28 d. 20:51:37
2012? kas tai? cia kazkokia vaizdo medziaga, ar kas? apie juodasias skyles zinoma tiek, kad "mokslininkai tiki, jog jos egzistuoja", nes atranda laaaaabai dideles gravitacijos saltinius. is tokios gravitacijos net sviesos greiciu skrisdami nepabegtume...o is tikro tai mus pries tai sutraiskytu ta gravitacija...
beje, gal kas matet per LTV fantastini filma "juodoji skyle" ("event horizontal" lygtai angliskai)? siaip filmas sucks, bet ten buvo labai idomi teorija apie erdves iskreipima...

2005 m. rugsėjo 28 d. 20:33:51
kad apie juodasias skyles net patis mokslininkai ne ka tezyno ;]

Atsakyti
bordiuras
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:31:40
siaip astronomija man patinka ir ja domiuosi, bet apie juodas skyles mazai zinau...

Atsakyti
Pasiklydus
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:25:55 2011-07-28 01:29:23
.

2005 m. rugsėjo 28 d. 20:23:52
pasidomek 2012. bet ten nieks moksliskai neirodita ;]

Atsakyti
thatsme
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:19:58
jo tada tikrai sunku patiketi ;]

Atsakyti
AnsweR
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:18:01
ash gi ta suprantu, bet ten sukasi ne simtais ar tukstanciais sviesmeciu atstumu, bet visai arti...

2005 m. rugsėjo 28 d. 20:15:32
tai visos galaktikos aplink juodasias skyles sukasi. Taipat ir musu "pauksciu takas" ;]

Atsakyti
AnsweR
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:09:06
kas domites astronomija, NSO, tt ir suzinot ka nors naujo, pasidalinkit informacija su kitais...

ash pvz skaiciau, kad mokslininkai atrado artimiausioje mums galaktikoje Juodaja skyle, aplink kuria sukasi zvaigzdes... o tai, kaip suprantate, turetu buti neimanoma...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1547
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264534