AnsweR rašė: 2012? kas tai? cia kazkokia vaizdo medziaga, ar kas? apie juodasias skyles zinoma tiek, kad "mokslininkai tiki, jog jos egzistuoja", nes atranda laaaaabai dideles gravitacijos saltinius. is tokios gravitacijos net sviesos greiciu skrisdami nepabegtume...o is tikro tai mus pries tai sutraiskytu ta gravitacija...
beje, gal kas matet per LTV fantastini filma "juodoji skyle" ("event horizontal" lygtai angliskai)? siaip filmas sucks, bet ten buvo labai idomi teorija apie erdves iskreipima...
Maciau maciau maciau! Jo filmas tai toks nelabai, tik Lawrence Fishbourne vaidyba priverte ziureti..
Bet joh ,man ta mintis patiko, islenkti erdve taip kad vienas jos taskas atsidurtu lygiagreciai su tolimiausiu.. Idomu.. filme man patiko labiausiai tas kad taip iki galo ir neatskleide kur tas laivas pabuvo..vaizduotei vietos paliko..
jo... tos juodosios skyles tikrai keistos... aisku ju labai daug yra, bet kad arti ju aplink suktusi paprastos zvaigzdes... su savo nerealiai milziniska trauka jos gali beleka itraukti...
sprogus zvaigzdei aciranda juodoji skile, tai manau tu juoduju skiliu labai labai dauk yra. man kas idomiausia, tai kad jos nepraleidzia sviesos o ja isiurbia ir kad jos gali itraukti i vidu koki 10 kartu didesni uz save obijekta ;]
turetu buti neimanoma. bet esu tikra, kad tokiu skyliu ir daugiau yra.
del domejimosi tai pora geru knygu ta tema skaichiau. ir kazkada ten Moletuose pas Kakara buvau kai zvaigzdes rode. Saturnas labai ispudingas pasirode.
2012? kas tai? cia kazkokia vaizdo medziaga, ar kas? apie juodasias skyles zinoma tiek, kad "mokslininkai tiki, jog jos egzistuoja", nes atranda laaaaabai dideles gravitacijos saltinius. is tokios gravitacijos net sviesos greiciu skrisdami nepabegtume...o is tikro tai mus pries tai sutraiskytu ta gravitacija...
beje, gal kas matet per LTV fantastini filma "juodoji skyle" ("event horizontal" lygtai angliskai)? siaip filmas sucks, bet ten buvo labai idomi teorija apie erdves iskreipima...
kas domites astronomija, NSO, tt ir suzinot ka nors naujo, pasidalinkit informacija su kitais...
ash pvz skaiciau, kad mokslininkai atrado artimiausioje mums galaktikoje Juodaja skyle, aplink kuria sukasi zvaigzdes... o tai, kaip suprantate, turetu buti neimanoma...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 29 d. 20:59:31
2012? kas tai? cia kazkokia vaizdo medziaga, ar kas? apie juodasias skyles zinoma tiek, kad "mokslininkai tiki, jog jos egzistuoja", nes atranda laaaaabai dideles gravitacijos saltinius. is tokios gravitacijos net sviesos greiciu skrisdami nepabegtume...o is tikro tai mus pries tai sutraiskytu ta gravitacija...
Maciau maciau maciau! Jo filmas tai toks nelabai, tik Lawrence Fishbourne vaidyba priverte ziureti..
Bet joh ,man ta mintis patiko, islenkti erdve taip kad vienas jos taskas atsidurtu lygiagreciai su tolimiausiu.. Idomu.. filme man patiko labiausiai tas kad taip iki galo ir neatskleide kur tas laivas pabuvo..vaizduotei vietos paliko..
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:01:08
2005 m. rugsėjo 28 d. 21:27:36
2005 m. rugsėjo 28 d. 21:04:31
del domejimosi tai pora geru knygu ta tema skaichiau. ir kazkada ten Moletuose pas Kakara buvau kai zvaigzdes rode. Saturnas labai ispudingas pasirode.
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:51:37
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:33:51
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:31:40
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:25:55
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:23:52
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:19:58
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:18:01
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:15:32
2005 m. rugsėjo 28 d. 20:09:06
ash pvz skaiciau, kad mokslininkai atrado artimiausioje mums galaktikoje Juodaja skyle, aplink kuria sukasi zvaigzdes... o tai, kaip suprantate, turetu buti neimanoma...